30/4-11

Nu sitter jag här med johanna och emil , ja och johanna ska kanske dra till kartineholm eller följa med han , vilket av det vet vi inte än :)!

idag cyklade jag in till flen , 1 mil för att hämta johanna sen när vi skulle hem så började det regna Hahaha men det var bara att kämpa på ahha , men sen fick mamma komma och hämta oss ,


ha en trevlig käll pussen



29/4-11

Tjenare tjenare kunde inte blogga igår eftersom att min data inte hoppa igång :O men ja var tydligen inte så smart -.-,

idag har vi kollat på bröllopet :D fast jag tyckte inte att det var så vidare bra , dom pussade inte ens varandra :O? hör inte det till ett bröllop ? vi fick även sluta tidigare så jag och Madelene drog upp på stan och fika sen kolla vi lite i affärer!
I morgon kommer Johanna till mig :) ooh vad kul vi kommer ha :) men nu måste jag städa -.- inte lika kul och sen kanske det inte ens behövs men ja får väl göra det iaf :)

Ha en bra kväll och en bra valborg för det kommer jag ha :)!<3

vi tog ingen bild från i dag men det får bli den här :)


27/4-11

Idag har jag haft praktik (: jätte kul som alltid :)!! har praktik i morgon med så det är trevligt !
Efter praktiken åkte jag med mamma och handla mat/skor, kännde att jag behövde ett par nya :) sen har jag inte hunnit med så mycket mer, snackat lite med Johanna i telen:)

HAHAHAH jo jag har åkt bil med min bror , okey jag erkänner jag är sämst så att köra bil men va fan alla är ju nybörjare i början lr va man säger :O? han sa åt mig hur ja skulle göra för att kunna komma iväg, och jag trampar ner gasen och kör i väg, emil flög bak och han blev skit rädd, jag sätter igång och börja skratta sen slutade det inte så bra kanske men bilen är hel och det är jag och emil med ;) det är ju huvudsaken !




26/4-11

Hejsan alla glada, just nu sitter jag och snackar med Johanna i telen och idag har jag målat hus xD fan va bara färg på mig!!


och ni som kommentarar att det inte är snyggt att ha toffs på ett linnea så kanske ni ska kolla lite bättre för jag har en klänning på mig :o och det ser cp:at ut om man har en klänning över att par shorts !!



25/4-11

Tjenare tjenare, idag har jag målat vårat hus :O men det blev nog mer färg på mig än på huset men det bjuder jag på xD. Sen åkte ja upp till sommarstugan och där hände det saker.

Farmor- Elin kom hit så ska du få se något fint :)
Jag- ooh vadå :D?
farmor  pekar ut i vattnet på en sten
Jag - :O??
farmor- ser du vad det är som ligger där brevid stenen ?
Jag - oohh fyfan det är ju ett vildsvin :O

Då ligger det ett dött vildsvin nära våran badbrygga :O fan va vidrigt !!

Och i morgon är jag ledig fan va skönt :) på onsdag - torsdag är det praktik sen på fredag är det skolan :)

Nu ska ja kolla på lite filmer :D Godnatt <3




24/2-11

Tjenare Tjenare alla glada , idag har jag ätit hos farmor och farfar :) det  blev inte påskmat som tur var (A) och sen har jag åkt moppe typ hela dagen :O nu har jag kolla på BB  och Rodny åkte ut :O jag fattade inte hur fan folket kunde rösta ut han av dom 3 :O Katta skulle ha åkt ut :O men aja sånt som händer , nu kom min lillebror och sa att han skulle sova här , han hoppa ner i sängen och somna direkt :O lixom hallå ? men aja han får väl sova här då !

Nu ska ja kolla lite på bb igen :D godnatt <3

Glad påsk

GLAD PÅSK :)

Nu har vi nyss ätit lite påsk mat, har faktiskt börja tröttnat på den maten nu :O samma hela tiden.
Vet inte vad om händer nu eller senare med det får jag nog se :)

Hoppas alla får en bra påsk ha det bra pussen

pratstund

hejsan kom nyss in , har gjort rent moppen så nu är den jätte fin igen ;) , sen satt ja och snacka lite med min faster,farmor,farfar, farbror , mamma och pappa , haha mycket trevligt ;) nu ska jag sova tror jag , eller kanske vänta tills min bror kommer hem , han är på fest och är säkert jätte full :O men ja det lär jag ju märka hahah

Godnatt <3

Badat !!! 22/4-11

Kom nyss hem , har badat för första gången i år :D kom först i som vanligt ;). lite pinsamt va ju att våran granne låg på en annan brygga och kolla på , jag såg inte han men han börja klappa händer när ja väl kom upp från vattnet ;) men det känns skönt att få det gjort !


Moppe

Tjenare kom nyss hem , har kört moppe med emil :D kul ! nu ska ja köra iväg min lillebror till en kompis.

hemma / johanna

Hejsan kom hem för ett tag sen , har vart hos johanna :D det är därför jag inte har bloggat , har lixom inte haft tid till det xD.
Vi var vid badet, sen cykla vi hem till henne och kolla på skräckfilmer :D Hennes pappa kommer inte och skrämmer mig :O men kul hade vi iaf ;) som vanligt ! vi måste ses snart igen stumpan<3

Nu ska ja va barnvakt till lillebror :D kul kul !

Hejdå

sol bränd

Hejsan , idag har jag solat,solat och solat hela dagen , nu har ja jätte ful bränna men vad gör det ;) nu vet ja inte riktigt vad ja ska hitta på, men i morgon åker jag till johanna :D ska bli kul!

hejdå <3

Steeekt

Tjenare , idag har jag steeekt i solen :) så jävla skönt, hoppas det är lika fint väder i morgon eller vad säger ni (: ?
Idag har jag vart och jobba , sen träffade jag johanna ett litet tag :) och jag hatar ungarna som säljer majblommor :O så jobbiga !!
Fan vad skönt att Annie åkte ur bb :)

nu ska ja dra och sova godnatt :)!




Helt slut :O

Tjenare tjenare ;) ja är helt slut i hela kroppen, har hjälp pappa i skogen :o gick ju super bra!! HAHAH , sen kom lilla Linna hit , såå söt unge :) nu skriver jag med johanna :) sen ska ja sova

Godnatt <3



Skolan

Idag har jag vart i skolan sen va jag med min underbara vän Madelene :D vi käkade tacopaj :D ooohh det var så gott :D sen träffade jag Jennifer ett tag på bussen , den bruden har jag många minnen med , vi hade jätte kul tsm förr när vi umgicks :) synd att vi inte gör det nu :( men de får vi ändra på ;) Nu sitter jag och skriver men min underbara vän Johanna :D vi ska leka på tisdag och kolla skräckfilmer :D våran tradition :D


Johanna och jag

grillat :D

Efter en dag på praktiken så kom man hem och mormor hade grillat :D mums!! sen kom mamma , pappa och mina bröder och käka lite :D och jag träffa min kusin innan hon börja jobba :) kul att träffa henne lite har inte träffa henne på ett tag :).
I morgon är det skola och efter skolan ska jag va med Madelene :) alltid lika trevligt :D sen åker jag hem till mamma och pappa :). Då ska jag passa på att träffa farmor och farfar , har saknat dom !! Och nästa vecka är det lov :D woohoooo!!!!

ha en bra kväll :)<3


En gammal vän och jag ! för några år sen (A)


Hemma<3

Hejsan jag funderar på att sluta blogga , tycker inte att de är lika kul längre , känner mig bara tvungen att skriva här fast ja inte ens har något att skriva :O? lite sjukt tycker jag hihi , men iaf var hemma idag så ja baka kladdkaka , nu ska ja inte göra så mycket mer :) hejdå <3

usch

Idag har jag spela kubb med min lillebror och hans kompis, jag är fan bäst vann alla gånger ;). men ja tror ja börjar bli sjuk , mår skiit , har ont i huvet, mår illa och tror jag har feber. haft vinter jackan på mig idag :O
nu ska ja sova ett tag och se om ja blir bättre annars är ja hemmafrån skolan i morgon


pussen <3'

Jag och Mirza på balen i 9an :)<3


Dagen efter

Idag mår jag inge vidare :O, är jätte trött , fick gå upp kl 9 för att ja skulle träffa johanna ett tag innan hon skulle iväg de va kul :)
Nu väntar ja på att mamma o pappa ska komma eftersom att mormor fyller idag <3




Grattis mormor <33

Fest

Goddag nu ska ja göra min i ordning för festen sen ska ja vänta in mikaela och linnea sen drar vi :)
idag har ja vart i skolan som vanligt och efter skolan så va ja med Madelene vi skulle sola men de blev inte så , vi gör de på fredag ist :)

ha en bra kväll för de kommer iaf ja ha pusseen<3




Fixat naglarna ;)

Hejsan idag hade jag praktik igen :) gjorde bort mig totalt :O. När jag kom hem så var jag helt slut , sen ringer min underbara och tokiga vän johanna mig och pratar lite :) efter det så fixade jag naglar, satte dit lösnaglar blev lite långa känner jag så ja ska gå och klippa dom :O kan inte skriva ...

Ha en bra dag , nu ska jag gå och kolla efter kläder som ja ska ha på festen i morgon.

hejdå <3

ont i kroppen

Hejsan fan va ont ja har i min kropp , antar att de är träningsvärk men de tycker jag är skönt , det ska kännas ;)
Kom nyss in har vart ute och gått en sväng , nu ska ja sova haha

hejdå<3

Kvar i skolan

Hejsan det har hänt så mycke idag , först i morse efter idrotten så stressade madelene mig så ja sprang ut på stan med blåa tossor :O ja märkte inte de så ja fortsatte gå , sen såg vi att folk skratta och vi fatta inget :O! sen gick min väska sönder och ja kolla ner och skriker MEN MADELENE .... fan va pinsamt. Och igår när jag och madelene skulle gå upp på stan så flög det ett bi in i mig :O jag  börjar skrika och dra av mig halsduken, Madelene fattar inte ett skit , jävligt pinsamt !!
Men hon är en underbar kompis som stanna med mig idag i skolan , jätte snällt :) sen kom även hennes pojkvän.

Ha en bra kväll pussen<3

mamma byter bo

Herregud vilket program :O? har ni sett det ? dom är ju helt sjuka ! hur fan står man ut....

Shoppat

Nämen tjenare ;) idag har jag shoppat en tröja :) jag och mormor åkte till lager 157 för att ja skulle hitta något som jag kan ha på mig på festen på fredag men ja hitta en annan tröja ist :) så nu har jag smått panik eftersom att jag inte vill ha några kläder på mig som hänger i garderoben :O.


250 kr kostar den                 Fick jätte god mat idag MUMS


Lite andra bilder ifrån skolan

Vi visade lucaz hur han skulle ha sitt hår :O Kalle tar egobilder med madelenes mobil xD


skolan

Har nyss haft prov så nu sitter jag här med brudarna ;).Börjar snart och då ska jag ha naturkunskap igen -.-. sen slutar jag woohoo



Modermorgon ;)

Godmorgon alla vakna människor ;) jag brukar aldrig hinna skriva så här tidigt men idag hann jag tydligen det så jag undrar vad jag har missat!
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå lite fortare så jag kan gå till bussen och dra till skolan :)! idag jag har ett prov som ni kanske redan vet sen har jag engelska och då ska jag läsa upp lite som jag har skrivit om John D rockefeller :O? någon som vet va den människan höll på med ?.

ha en bra dag hejdå <3




Mormors moster

Idag har jag vart med mormor till hennes moster , hon fyllde 82 år :) trevligt att se henne så pigg, fick armband av henne med :)
Nu sitter jag och pratar med min kära vän Linnea westerback i mobilen, vi ska ha prov i morgon i no om ekologi :O.



Ojdå

Godmorgon jag vet att jag glömde blogga igår :( men jag hade inte tid att sitta vid datan för jag plugga och var ute och gick (a) .
Men idag ska jag jobba sen plugga massor eftersom att ja har provi morgon , kommer gå skit men det bjuder jag på ;). nu ska jag gå och äta frukost tror jag ,är inte så hungrig men är så illa tvungen.

Hejdå :)


En bild på min förra klass ;)

Hemma<3

Äntligen så är mina gamlingar hemma! känns skönt , men ingen av dom mådde så vidare bra när dom kom hem :( hoppas allt är bättre i morgon.

Nu ska jag och hampus gå och sova godnatt <3

Ledig

Godmorgon idag är jag ledig :) så skönt, nu ska ja gå och städa lite och hoppas på att farmor och farfar kommer hem idag , lite senare ska jag ner på stan och köpa blomma :) och sen ska ja plugga -.- inte lika kul kanske.
Innan ja går och städar så ska jag gå in och hoppa i min brors säng så han vaknar hahah så snäll jag är xD

Hitta en GAMMAL GAMMAL bild på mig och ensom heter isabell, på den tiden är vi va kompisar.
isabell och jag