Brorsans lägenhet

Ska sova i Emils lägenhet denna helg! Känns så konstigt och obehagligt, har nog kollat så att dörren är låst minst 30 gånger innan jag gick och la mig ;) nojjig.
I morgon så kommer iaf min lillebror hit
Och sover här med mig :) jobbar 7-16 i morgon sen efter de kommer han och vi ska ha mys :)! Känns bättre att ha han här än att sova själv haha ! Sen jobbar jag delad tur på söndag :)!

Fick ett sms av Johanna förut ! Fatta verkligen inte va det kunde vara men sen när hon sa så förstod ja ;)

Nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon :) PUUSS


Hoppas det går bra nu !

Nu är min älskade BästaVän Johanna i Stockholm, hon har gjort massa tester för försvarsmakten idag och har även några moment kvar i morgon ! Fan va spännande, hon kan ju va en av alla tusen människor som faktiskt blir medtagen ! Men då börjar jag gråta, herregud tänk om hon får ett jobb i nått jävla land där det är krig, jag skulle aldrig klara av de ! Ska min bästa
Vän åka till ett land där det är krig och försöka hjälpa dom som blir skadade utan att själv bli skadad ! Tänk om olyckan skulle inträffa, ne fyfan tårarna
Börjar rinna vara jag tänker på't !

Älskar dig bästa du !


Shopping med Linnea

Idag har jag spenderat min dag med Linnea i Nyköping :) blev lite inhandlat så klart ! Hade väldigt trevligt och vi har även utflykter planerat till hösten :) Hoppas hoppas hoppas !


Tagit studenten och börja jobbat

Nu va det länge sen jag blogga, har inte haft tid och sen har även min mobil gått sänder så den är helt Cp !

Jag har tagit studenten, så sjukt jävla kul, Vill bara göra om det! Vi öste sönder på flaket och alla va så himla fina ! Hade student frulle hos Mimmi och sen hade vi även så sjukt fint flak ! Allt va perfekt den dagen ! Kommer upp bilder :)

Nu är det jobb som gäller i hela 50 år ! Så ska göra nått bra av de :) i sommar så jobbar ja inom hemtjänsten men ska söka annat i höst :)! Vill leva ett liv med spänning !

Ska försöka blogga lite mer nu men jobbar hela tiden så får se hur de går!

PUUSS


Helt slut

Att supa en vecka är inget som min kropp orkar, och de lär vara fest hela nästa vecka också ! Skulle ha gått ut ikväll och firat Flens studenter men är helt slut, vill bara sova !!

Nu ska jag åka och köpa chips med min lillebror och sen kanske kolla film, i morgon så blir de förhoppningsvis shopping i Norrköping med brudarna ! Men självklart så ska de vara nått som strular ! Jävla bussar !
Lite bilder från igår

PUUSSS


Fest igen

Taggar upp inför ytligare en fest, herregud jag vet inte hur jag ska orka, blivit väldigt mycket nu på sistone men vafan man tar bara studenten en gång ! :)
Var på Harrys i onsdags också, sjukt Mycke folk men det va kul , hoppas de blir lika kul ikväll :)!

har solat och badat hela dagen , känner att det bränner lite på kroppen men vafan hoppas på en fin färg till studenten :)
PUUSS
Lite bilder från förra fredagen då de spåra totalt