I morgon, valborg ?

Ligger i sängen och ska kolla på film,i morgon är det Valborg och jag ska jobba 12-21 men jag lider inte för det :) tjänar pengar ist för att slösa pengar ;)
Fast innan jag  börjar jobba så ska jag till tandläkaren och det känns faktiskt sådär, usch tycker verkligen inte om att gå dit.
Idag var jag iväg till lager och köpte 2 par brallor och 1 par leggings :) Blev liksom inge shoppande för mig igår så jag och madelene kanske drar iväg på tisdag ist :)

Blond igen ?

Funderar på att färga blonda slingor i mitt hår igen men vet inte hur jag ska göra :(!
Blond eller brunt, hmm !
Jag

Ikea, Bakis , spyr, bilfärd

Hej på er, Igår så satt jag, angelika och emma och drack vin, skratta och snacka massa skit, trevligt :) Självklart så blev det lite för mycket och i morse vaknade jag halv 6 av att jag var tvungen att spring och spy, angelika berätta att hon hade hört mig och bara legat och skrattat i sängen, haha snällt !
Jag vet inte hur många gånger jag sprang på toa och spydde i morse och sen så skulle vi dra i väg till Ikea kl 9, halv 9 drar vi och hämtar bilen sen hämtar vi upp Felix och det första han vräker ur sig va, tja spyflugan ! kul ...
Jag mådde så jävla dåligt så jag vred inte på huvudet på hela vägen till västerås, haha men angelika fick stanna efter vägen så jag fick spy igen. Hon och Felix hade tydligen kul :)
Jag sprang även på toaletterna som fanns på Ikea och spydde som en toook, när jag kommer ut från toan så står det en tant där och säger - Men lilla flicka mår du inte bra ?
Jag - Nej.. jag är bakfull
Hon - ja men så kan det vara ibland haha !
Jag - mhmm :(
När vi skulle dra  hem så piggnade jag på mig :) men när jag kom hem så gick jag och la mig i några timmar och nu sitter jag här, ska sova snart igen men tänkte kolla runt lite på datan innan, kunde inte blogga igår eftersom att jag hade fullt upp ;)

Falskt alarm

Vi hade inte nationella idag som tur var, herregud tror hjärtat stannade ett tag där hahaha ;)
Nu har vi rast så jag coh madde sitter och käkar choklad , mummmma !

Nationella i engelska

Jaha denna morgon var ju så otroligt kul... Fick redan på att vi skulle ha Engelska nationella nu direkt på morgonen ! fyfan ta mig här ifrån !

Förändrats ?

Jag hittade en gammal skiva med massa bilder ifrån min data som jag hade för några år sedan.
Har man förändrats något ?

Denna dag ..

Fyfan säger jag bara, denna dag har vart helt åt helvete fel. Ibland får man ju sånna här dagar och då vill man bara ligga i sängen och sova bort hela dagen..
Var helt off i skolan idag sen nu på kvällen när jag skulle gå ner och borsta mina tänder så ramlar jag i trappan och slår i handleden ordentligt :O Fingrarna svullnade upp och det är så sjukt ont !
Men nu ska jag gå och sova innan det händer något mer !
Godnatt ...

Sov inte hemma

Sov inte hemma inatt så kunde inte använda min data igår :). Igår hände det inte så mycket, gjorde sanna och jimmy sällskap :) !
Nu sitter vi i skolan, kom nyss, vi har haft sovmorgon vilket var väldigt skönt :) Idag har jag bara 3 lektioner sen slutar jag och då ska jag gå och köpa byxor med Madelene :)!

Skolan

Sitter i skolan, det är helt dött här -.-  Men jag tror Sebastian och Madelene kommer dyka upp snart och göra mig sällskap :)

bio

Igår bjöd Angelika mig på bio, trevligt, fast jag tycker filmen var lite lång, 3 timmar och 20 min ... Det var Titanic i 3D  :) Som jag skrev igår så var jag bakfull och när vi kom in på bio:n så stank det  poppcorn och godis så jag  trodde verkligen att jag skulle spy, när jag är bakis så tål jag inte lukten av mat eller godis, det fukar liksom inte ..
Sen äre nån brud som sätter sig brevid mig och frossar poppcorn och den där jävla lukten smäller mig typ i ansiktet, jag blev mer bakis efter bio:n än vad jag var när jag vaknade.
Efter bio:n så kom felix och hämtade oss, körde oss till Sofie som bjöd på fika, men jag drack bara lite dricka, hade inte ätit något på hela dagen så var ganska skakis, tror kl var runt 8 halv 9 när jag kom hem och fick i mig mat.
När jag kliver in i köket så ser jag något svart under bordet, jag tänkte först , vafan äre där ? men sen ser jag att det är en liten valp :) i början så tyckte jag faktiskt att hon var ful HAHA men det är bara för att hon är så liten ;) men nu är hon så sjukt sööt :)
Stannade även hemma  ifrån skolan idag, kunde inte sova inatt pga att jag låg och skakade, tror det berodde på baksmällan, men nu mår jag bättre så ska till skolan i morron :) !
Bild från festen

fyfan....

Idag mår jag inte så bra, oväntat ? emm nej ?! Blev full ganska snabbt igår och jag fattar inte hur jag kunde bli det :O När jag har vart på fest, det spelar ingen roll hur mycket jag dricker, jag har alltid typ 2 cider med mig hem ? HHAHA Så jag måste ju dricka ifrån dom andra ? haha aja sånt som händer ;)
Idag ska jag väl inte göra så mycket, ta´t lugnt tror jag!

Feeeest

Jaha nu blev allt bestämmt i sista minuten som vanligt ! ska dra på fest så nu springer jag runt och plockar fram mina flaskor som är gömda på rummet hahaha ;)
Bara att börja tagga nurååå

Halllooo

Tjabbbaa alla snyggingar
Jag sitter just nu i min säng och kollar på bb :) väntar på att mina tå-naglar ska torka så kan inte göra så mycket annat just nu !
Min lillebror kom upp och gör mig sällskap :) trevlans !

Lyssna alltid på Elin ;)

Ni som satt i matsalen idag och muppade er om att dessa hundar är lika, nu ser ni skillnaden och nu kan ni fan ge er !
Flatcoated retriever
Golden retriever

Valpiiiisar

I går så åkte vi hem till pappas jobbar kompis och kolla på valpar :) ooh smuttan vad dom va söta  ! tänkte ta en och spring där ifrån ;)

Moooorning

Godmorgon alla sömnturor, jag är uppe som vanligt, ska bara borsta tänderna sen är jag klar ;)!
I dag händer det inte så mycket, har 3 lektioner sen slutar man kl 1 :) skönt ! Efter skolan ska jag va med madde ett tag tills min buss går, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något kul blire nog haha :)!

Egooo !

Tjaaa Tjaaa
Just för tillfället så försöker jag hitta någon underbar människa som har lust att va med mig i morgon ett tag :) och jag tror jag har hittat en ;)

Lagggaagggaaaggggaaar

Good morning everyone, I´m in school and have boring. :( försöker kolla på bigbrother men det laggar sönder så jag får väl sitta här och glo !
Det sitter någon karl utanför i sofforna , hmm kanske ska göra honom sällskap ;) hahah nerrå ! jag stannar i klassrummet och umgås lite med Mr pinki !

Sov för länge....

Fyfan vilken morgon.
Mamma ringde mig i morse och fråga vad jag gjorde ? jag svara så klart att jag sover och undrar typ va fan hon vill ? då slänger hon ur sig att kl är 6 och att vi ska åka kvart över 6 .... jag går liksom upp kvart i 5 varje fucking morgon så snacka om att jag blev stressad.
Jag springer upp och borstar tänderna, ner och tvättar håret, upp och sminkar mig sen ner igen för att föna håret. Men jag hann :) så sjukt tur..
jaha prov i morron då så ska väl sätta igång att plugga !

bada / gått

Kom nyss hem, har vart så min hund fick bada i sjön ,nära på att jag också åkte i  haha :)
Nu ska jag gå och duscha sen sova, upp todogt i morron igen -.- ! 



Sovit borta / sjukhus

Hejsan
Har inte kunnat blogga på typ..... 1 dag, buhuhuhu för er som läser ;)
Igår så drog jag till mormor efter skolan för att jag skulle sova här, hon skulle köra in mig till e-tuna så jag kunde besöka sjukan idag,vilket jag gjorde :)

Jag har även fått mina panik utbrott pga min jävla tatuering :O Ena dagen så "ömsar" jag skinn ifrån den haha ! andra dagen så ändrar den färg. Men det blir nog bra när den har läkt helt :)

Nu ska jag gitta här ifrån så vi hörs ;)


Jeffery campbell

Älskar detta skoooooor, VILL HA DOOOOOM ! Men dom kostar typ 2000 och det har jag inte råd med !

Svar / min dag

Jag fick en kommentar angående denna bild, Ser inte så hygieniskt ut att ha sådär när man jobbar. Blir ju massa bakterier
Men då svarar jag så här, lilla vän om jag inte skyddar min tatuering och jag jobbar på ett boende där man ska hjälpa dom äldre med att tex torka sig i rumpan ? göra rent ifall dom har spytt  samt att det kan finnas sjukdommar ? Så kan det vara bra att skydda en nygjort tatuering som börjar läka och bildar sårskorpor! Sen så spelar det liksom ingen roll ifall jag har så där eller inte,men det kan kännas lite fräschare för då vet jag att jag inte kan få någons avföring på mina sår. Och morron när jag är i skolan så finns det också massa bakterier eftersom att det är bakterier vart man än befinner sig.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag har jag umgåtts med Angelika, vi gick ut och gick en sväng sen så kom Felix och gjorde oss sällskap ett litet tag :) När han drog så kollade vi lite på Harry Potter, har bara sett en av dom filmerna så jag fattade liksom inte så mycket :O! Men vi skulle ha ett litet Harry Potter marathon nån annan dag ;)
Kom hem för ett tag sen, har nyss duschat och snart ska jag sova, upp tidigt i morron igen :( detta lov har gått lite för snabbt känns det som...

Natt tid !

Ligger i min säng och är så sjukt trött, gick upp halv 6 i morse, sen har jag typ jobbar hela dagen ! Men jag tycker det är skönt att jobba delade turer :) det gör mig ingenting !
I morgon så ska jag städa mitt rum, ojojoj så det ser ut ! eller så farligt äre inte,det har vart värre men jag måste iaf  dammsuga ! :)
Min tatuerin har börjat klia ! jag får paaanik... smörjer den hela tiden så att det slutar någon gång !
Nu ska jag sova :) godnatten <3

Tiden räcker inte till !

Tjenare ;)
I går hade jag liksom inte tid att blogga, på dagen så besökte jag mormor  och senare så träffade jag min kusin, Felix , Johan och Emma, så jag kom hem ganska sent.
Idag så jobbar jag delad tur så kom nyss hem, sitter och käkar cholkad och kollar på bigbrother haha ! kl 4 börjar jag jobba igen ! :)
så här ser min snygga arm ut idag ;) helt jävla igen limmad liksom !

Bättre Bilder


Äntligen !


Den eviga väntan....


Vaken

Godmorgon, idag skulle jag igentligen ha dragit till tandläkaren men jag ringde och sa ifrån eftersom att jag är förkyld.
Har nyss kollat på Den sista dokusåpan, riktigt bra hahha ! ni måste bara se den ! ;) Hoppas denna dag går snabbt så jag kan få tatuera mig nån gång, ska göra det halv 5 så det är ju ett bra tag kvar haha ! Just för tillfället så är jag faktiskt inte ett dugg nervös men det kommer jag nog bli lite senare under dagen :) bilderna kommer i kväll :)
<3

one tree hill

Har nyss duscha och nu ska jag kolla på alla mina one tree hill boxar :) 6 st så det lär ta ett tag !
hade 40 graders feber igår kväll och i mors så hade jag 37 ? vad hände där liksom ? Och i morgon så ska jag tatuera mig :)  för kanske 1-2 veckor sedan så jag var så sjukt nervös men idag så tänker jag knappt på´t :O
Gammal bild på en trött människa !

....

Idag så tänker jag inte blogga, har inget och skriva så godnatt

På´t igen !

Just nu sitter jag på mitt golv, där solen lyser in, det sägs ju att man kan bli brun genom glas så jag tänkte sola lite innan jag drar och jobbar igen ;)
Om 15 min så drar jag iväg till jobbet och umgås med mina käka gamlingar till kl 9 i kväll :)
hörs !

Jobba delad tur

Godmorgon
Denna morgon var lite chockerande, jag vaknar upp och det tar ett tag innnan jag fattar att min röst är ur funktion, haha jag får panik och försöker dricka kallt vatten men efter ett tag så kommer jag på att man kanske ska dricka varmt vatten ( smart brud), rösten is back, eller aa iaf lite.
Igår kväll hostade jag som en jävla tok och allt detta blev eftersen jag var ute och sprang ? jag var redan tjock i halsen i går morse men vafan sånt skit tänker man ju inte på :O!
Nu tycker jag att dagarna går lite för fort, det är redan 3 dagar kvar tills jag ska tatuera mig :O sjukt nervös hahaha ! oh det bilr ju inte bättre av att alla snackar med mig om det !
Men Min kusin och min kära mor ska följa med mig in så jag har iaf någon att hålla i handen ;)

Johanna !

Just nu så snackar jag med johanna, jag tar verkligen ut mina känslor på den stackarn ;) hahaha men hon är van med mina utbrott !

Påsk

Just nu så ligger jag i sängen :) ska byta om och sen dra ut och spring, känns att det behövs nu så man får rensa huvudet lite !
I morgon så ska jag jobba delad tur :) älskar det , tycker det är sjukt kul :)!
aja ska sticka nu pussen !

Jobba

Godmorgon :)
Jobbet ringde igår och fråga om jag kunde jobba idag och i morgon, självklart så svarade jag ja ! så idag jobbar jag till kl 4 och i morgon jobbar jag delad tur så först 7-12 och sen 16-21 :) Trevligt !
Glad påsk eller va man nu ska säga ;) Senare under dagen när jag kommer hem typ halv 5 så kommer min farmor och farfar hit och äter lite mat :) trevligt !
Nu måste jag skynda mig att packa ihop lite saker sen måset jag sticka :)
Hörs senare :) ♥

.....

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Delícia, delícia
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Sábado na balada
A galera começou a dançar
E passou a menina mais linda
Tomei coragem e comecei a falar

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Delícia, delícia
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Sábado na balada
A galera começou a dançar
E passou a menina mais linda
Tomei coragem e comecei a falar

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Delícia, delícia
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Delícia, delícia
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego


Mums !

Som jag tidigare har skrivit så jobbade jag idag, slutade 4 och åkte direkt hem :) När jag kom hem hade jag grymt ont i huvudet så jag la mig och vilade en stund, vilket var super skönt :) Jag kollade även på Bigbrother och Familjen annorlunda samt lite på Top model Sverige.
I morgon vet jag inte vad som händer,ska väl äta påsk mat... mums !


Time to work

Godmorgon mina skönheter, just nu så ligger nog dom flesta och sover, antar att det var många som var på krogen i går ! Men inte jag inte... är fortfarande för liten men i oktober så kan även jag följa med ;)
Inatt så ringde min morbror mig och snacka om någon film som tydligen ska vara jätte läskig HAHAH.
Nu ska jag fixa lite till innan jag drar till jobbet :)
Hejs !

big brother / sova !

Nu har jag gjort mig i ordning  för att sova, ska upp 04:45 i morgon eftersom att jag ska jobba :) kanske går upp halv 5 så jag hinner duscha haha jag har inte bestämmt mig än så får se hur det blir ;) !
Big brother
Jag tänkte ta upp lite om bigbrother, snacka lite om dom som blev nominerade, vilket är Jennifer, Hanna p ( hulda) , Marcel och Rodney.
Seriöst så tycker jag att hanna/ hulda va fan hon nu heter ska dra där ifrån för vad bidrar hon med liksom ? Rodney ja han är ju liksom rodney, han är ju rolig att kolla på. Jennifer och Marcel håller ju på och det blir lite mer liv i huset liksom, varför rösta hem dom som syns ? och ha kvar dom som ligger i en soffa eller dom som man knappt ser på avsnitten :O?
Jag tycker personligen att Joe ska dra för han verkar så konstig ? stackarn man såg ju hur nervös han var när han hade en liten "fest" i guldrummet med 3 brudar,  och senare på kvällen så säger han till hanna J att han älskar henne ? liksom what the hell is happening? Men samtidigt så vill jag inte att han ska dra eftersom att han gör massa störda saker som man irreterar sig på och det är ju liksom också bra tv !


Aja nu ska jag iaf gå och sova godnatt :)





prov

har nyss haft prov, gick nog åt skogen som vanligt ..... aja om någon timma så äre lov sen slipper vi detta !

Sista dagen innan looovet !

Äntligen så är det torsdag :) sista dagen i skolan innan lovet, så underbart .
Idag har vi dessvärre matte prov -.- hoppas det går bra !
Kom nyss till skolan så jag tänkte kolla på ett bigbrother avsnitt tills alla människor kommer :)

Debatt

Denna dag har vart så sjukt onödig !  på första lektionen så har vi ingen lärare men vi får uppgifter som vi ska göra, andra lektionen så har vi grupparbete, tredje lektionen hade vi engelska men på den lektionen så skulle vi på debatt på duve så vi satt mest och chilla i 20 min och väntade på att bussen skulle gå.
Debatten på duve var också ganska onödig, det var 3 partier, moderaterna, miljö och vänstern.
Det var väl mest hon från moderatpartiet som fick prata, tror alla hade något emot den stockholms bruden så hon fick mest frågor.
Efter det så drog jag och madde upp på stan och inväntade min buss, när jag kom hem så pluggade jag matte och nu ska jag ta´t lungt :)

Onsdag

Godmorgon, just nu så ligger jag i sängen helt klar ! åker till bussen om typ 30 min .... Men jag passar på att kollar lite på bb så länge :)!
Igår slutade jag kvart i 2 så jag och madde drog upp på stan ett tag och kom tbx till skolan till kvart över 4, vi skulle plugga lite matte eftersom att vi har prov i morgon. Känns faktiskt sådär!
Efter skolan så drog madde till frissan och jag hem, men jag åkte bara hem och käkade sen drog jag och Emil vidare  till Angelika :)
Idag ska vi till Duve typ vid 1 och kolla på någon debatt ? kommer säkert bli så himla roligt !

Gästbloggar

Hej alla raringar nu har jag våldtagit Elins blogg. Tänkte berätta lite om dagen, Imorse så kom våran lärare med en älg jävel, dock inte en hel men vi fick se luftvägarna och hjärtat. Nu har vi ingen lärare så vi har kollat på BB istället. Snart är det mat och sen har vi ingen lärare igen så vet inte vad vi ska göra :D sen ska jag och Elin stanna kvar på matten för vi har prov på torsdag. Idag ska jag fixa löshår (wihhooo) Vet inte vad Elin ska göra men det talar hon väl om ikväll. Nu ska vi hitta på något roligt att göra.  XOXO Madde ♥

mjukisar

Nu ligger jag hemma i min underbara säng och är sjukt trött (: ska gå och byta om till mjukisar, fy satan så skönt !

Måndag = skola

Sitter i skolan, våran lärare som vi skulle ha nu på morgonen har åkt till syd America så vi slappar väl mest.
Idag efter skolan så ska jag plugga matte ! har fucking prov på Torsdag och jag fattar inte ett skit.....
Jag och madelene har även försökt att kolla på bigbrother men det funkar ju inte, laggar balle för fan!

Linköping

Idag har jag spenderat min dag i Linköping, åkte dit för ett min bror skulle köpa bil, vilket han gjorde :)
Efter det så åkte han och jag runt för att han skulle visa upp den, men nu ligger jag här hemma och kollar ut genom fönstret och ser att det snöar !! USCH !
I morgon så är det skola igen, men jag går bara till Torsdag sen är det loooov :) på lovet blire att åka och gadda sig :D WOHOO !
Bild på bilen kommer upp en annan dag :)

Söndag

Godmorgon, idag kom min älskade lillebror upp och väckte mig :) mysigt !
Idag drar jag iväg till Linköping, vet inte ens vart det ligger men dit ska jag ahaha ;)
see you later