Gott nytt år ;)

Redan taggade ;)
Johanna är redan klar :O jag har bara sminkat mig och snart byter jag om ;)! 

Dag 10 - det här hade jag på mig idag

Just nu har jag på mig mjukisbyxor och en fluffig tröja men ikväll/ natt så ska jag ha på mig detta
Jag hinner nog inte skriv detta ikväll så Gott nytt år och hoppas ni får en bra kväll :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag och johanna somna halv 4 i morse, vaknade kl 11 gick ner och käka frulle och sen drog jag in i duschen medans hon fixa håret ! Nu ska jag kanske gå och väcka emil och erik så vi vet när vi ska dra !
Puss puss ♥

Dag 9 - min tro

HAHA detta var ju bara knas eftersom att jag inte ens vet om jag har någon tro ? det är väl typ kristen isf men jag går ju inte i kyrkan regelbundet eller ber böner. Fast samtidigt så är jag komfimerad och döpt ? skumt !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag kommer johanna till mig så jag ska väl typ göra mig i ordning om jag orkar haha ;)! Sen stannar hon här och firar nyår :) Wohhooo !
Idag vaknade jag kl 12, har typ gjort det hela lovet ?  och nu väntar jag bara på johanna !

Jackass

haha såg jackass förut det är ett program som är sjukt kul att kolla på :) ibland spyr man med dom tro mig det gjorde typ jag idag :O! vissa saker är så vidrigt, tex att dricka någon annan svett ?, eller att hoppa bungyjump och samtidigt sitta fastspänd inne i en bajamaja som är proppat med bajs och spyer :O kul att få det över sig sen. usch !



Smurfarna

Jag älskar smurfarna dom är så söta :)! Så nu ska jag kolla på den där berömda smurf filmen ;)

Dag 8 - Ett ögonblick (blev 2 ;) )

Jag har väldigt många ögonblick både bra och dåliga samt väldigt störda eftersom att jag har vart inblandad i så mycket samt vart med om massor av saker så jag har svårt att plocka ut något :(
Men jag har 2 st som jag tänkte ta upp, dom är gamla nu men det är några som jag aldrig kommer glömma ;)

 

Vi skulle ha slöjd så våran klass stod där nere vid slöjden och väntade på att lärarna skulle komma.

Jag vet inte riktigt vad jag, Oskar och Lina gjorde men vi sprang iaf  fram till en brandsläckare, Oskar siktade slagen emot mig, jag hade min hand på den där " avtryckaren" och lina kittlade mig så jag råkade trycka och får allt över mig :o.

Just då kom läraren, som tur var så blev han inte arg ;)

 

 

Ett annat ögonblick som jag kommer ihåg väldigt bra är när min bästa vän Johanna  dissade mig och hjälpte killarna, hon tänker ungefär så här i sådana situationer, jag är med på den starka sidan för då råkar inte jag illa ut, så hon dissade ju mig där och hoppa över och va med dom andra, vilket jag inte visste om.

Hon ropade på mig och bad mig följa med henne till toan , jag fattade inte varför jag skulle följa med henne dit så jag sa liksom nej ?

Hon fortsatte att tjata så jag frågade henne va hon ville ? då sa hon att hon skulle snacka med mig om en sak så jag gick ut i korridoren där hon stod, då ser jag hur hela det där gänget kommer springandes emot mig med snö, så jag springer in i det andra slöjdrummet,  och så klart kom killarna efter men läraren som var där inne hade typ mens hela tiden så hon blev grymt arg över att vi kom in springandes dit, eftersom att dom hade snö så fick dom gå där ifrån och jag fick stanna ett tag ;)



Härliga tider det där ;)!



 


 


Peter Forsberg / Eminem

Hejsan alla raringar tänkte bara berätta att idag kom jag underfund med att Peter Forsberg är ganska snygg ;)
I morse så vare ett program om hans liv tror jag som jag kollade på, mycket intressant haha ! Jag tror jag psykade hans ansikte om insåg att man typ smälter :O
kolla bara  grymt snygg ! :G
Bilden är tagen ifrån google


Men samtidigt så har jag ju redan Eminem att dregla över ;)
Bild tagen ifrån google
vem är snyggast ?

Dag 7- min bästa vän

Jag har många underbara vänner men det finns 2 st som jag verkligen kan lita på till 100 % och det är Johanna Härell och Madelene Arnoldsson.

Johanna och jag har kännt varandra i några år nu, hon kan mig utan och innan, hon kan mina ansiktsuttryck och hon har blivit en jävligt bra vän till mig , en sån som jag aldrig kommer släppa haha hon kommer få stå ut med mig i resten av hennes liv ;), men hon har inte alltid stått mig så där nära .
Vi gick i samma klass i 6-9. I 6an så hatade vi verkligen varandra, vi hade olika umgängen och vi hade något hat i mellan oss. Efter ett tag så började hon umgårs med oss , ibörjan förstod jag inte varför med tanke på att vi aldrig hade snackat med henne innan, men efter ett tag så blev hon en bra kompis, vi hade super roligt tsm. Nu har vi massor av minnen som tex sommarstugan, midsommar, nyår, killproblem, julafton , födelsedagar, sommaren   och massa annat.
Jag är så glad över att hon blev min vän efter allt som vi hade gått igenom.
Hon har berättat lite saker nu när vi är vänner som hände när vi inte var kompisar tex  att hon gjorde en hatbok om mig och att jag var en bitch. hahha och jag tror henne! 


Madelene Arnoldsson har jag inte kännt så länge, vi lärde känna varandra när vi började i samma klass  på Ellwynska så kanske 1 år och några månader. Men vi blev också väldigt bra kompisar nästan på en gång :).
Nu så känns det som om vi alltid har kännt varandra, hon finns alltid där när man behöver prata och hon kommer alltid att finnas där, hon är också en vän som jag aldrig kommer släppa, vi har också fått ganska många minnen med oss på såndan  kort tid som tex fönstret i matsalen , trappen i matsalen , nyår, allt i skolan , stockholm , vintern och  våra små shopping turer :)  jag är så glad över att vi blev vänner för man har grymt kul när man är med denna dam ;)


Johanna och jag



madelene och jag

Dag 6 -Min dag

Min dag har sett ut så här
Vaknade kl 11, väckte min lillebror så vi kunde gå och äta frulle, efter frullen gick jag och duscha, gjorde mig   i ordning sen när pappa vaknade så drog vi iväg till min morbror och kolla på deras nya valp, grymt sööt ! När vi kom hem där ifrån så bjöd farmor oss på mat :) Efter maten så drog jag, hampus och hunden iväg på en spring / promenad !
Valpen Tarzan !

Godmorgon !!

Hejsan vaknade nyss , nu ska jag och min lillebror gå ner och käka frulle sen så kanske vi ska gå ut och gå en sväng med hunden :)
Stormen håller sig kvar idag med tror jag :O ! Skumt ...

Dagmar

Är Dagmar tillbaka nu lr, med tanke på att det är storm  utanför igen eller äre kanske knut som kommer och vill ha fika ? Hoppas inte att det är strömavbrott i morgon när jag vaknar för vafan gör man då  ? går och lägger sig igen kanske ?
Oooh jag är en munter människa just nu ;)
Tagen ifrån google

Dagmar ? / dag 5 - vad är kärlek

Hejsan idag har vi haft strömavbrott fram till kl 2 ! och inatt kunde man knappast sova ! trodde mina fönster skulle gå sönder haha !
Jag fattar inte heter stormen Dagmar ? eller vad äre för Dagmar alla  skriver om ? hmm .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kärlek är ganska svårt eftersom att det är olika för alla , men för mig så är kärlek iaf när man blir helt varm i kroppen, man blir nervös, glad och man trivs i personens sällskap. Man ska kunna prata om allt, lita på varandra och ha kul. Det ska vara en person man aldrig vill mista!
Tagen ifrån google

Storm

Fan vad det blåser utanför,låter som om mitt fönster kommer gå sönder när som ;) ! spännande.
Men jag hoppas  att vi inte får strömavbrott  för då dör jag typ :O!


Det här åt jag idag - dag 4

Idag har jag faktiskt inte ätit något  :)! och jag vet inte om jag kommer göra det heller haha, vi ska få över lite släkt idag som ska käka julmat här och jag vet inte om jag är sugen på den maten så jag kanske skippar att äta något idag hahha känns ganska skönt :)!
Men får se :)!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag vaknade jag iaf runt 11,50 det första jag gjorde var typ att gå och väcka Emil haha ! vet inte varför men tyckte väl inte att han skulle sova så länge till HAHA ! jag har väckt han ganska tidigt nu i flera dagar, stackars grabb han får aldrig sova "ut" som han kallar det när hans syster är hemma ;)!
Som jag redan har skrivit så kommer några hit och äter idag :) trevligt.
Mina fina vän och jag :)

Mina föräldrar

Mina Föräldrar heter Veronika och Mikael Johansson dom bor 1 mil  utanför Flen,båda två jobbar inom hemtjänten i Flen , skillnaden är att mamma jobbar på dagen med att planera medans  pappa jobbar på natten ;)
Jag tycker om dom enormt mycket och jag tror inte man kan ha bättre föräldrar än vad jag har, dom finns där i alla lägen och jag vet att dom alltid kommer finnas där för en :)
Älskar er ! ♥

God jul

God Jul allesammans  hoppas ni får en underbar dag :)  ( även fast snön är borta )

E-tuna

Idag har jag vart i e-tuna och shoppat det sista inför morgon dagen :)! Nu ska jag mysa ner mig med min lillebror och kolla på upp :)
pussen

Min första idol

Min första idol var nog min farfar, jag har alltid vart farfars lilla älskling ;)! och kommer alltid att vara det. Jag tyckte att han var så cool när han kom brummandes med sin traktor och när han höll på med sina kossor , jag har ALLTID vart rädd för kor så jag tyckte han var så modig som vågade gå fram till dom ;)
Älskar dig farfar ♥
Farfar och farmor när dom hade sin 140 års dag ;) ! Båda hade fyllt 70 år så vi fixade en fest till båda 2 på samma gång :)!

Presentera mig själv

Jag har alltid haft svårt att prata om mig själv så vet inte hur detta kommer gå ;)
Men iaf som ni redan vet så heter jag Elin Johansson, jag bodde hemma hos min morfar /mormor förut men nu har jag flyttat hem igen till min familj :) , bodde där pga bussarna men eftersom att jag alltid tar den tidiga bussen så kan jag åka med mamma :)!
Jag har två bröder, en storebror coh en lillebror :) 18 och 9 års ålder. Jag går i skolan i k-holm på Ellwynska det är ett omvårdnadsprogram :).

tråkigt


Ibland vet jag inte vad jag ska skriva om,men nu har jag något att skriva om ett tag framöver!


Dag 01
Presentera mig själv

Dag 02 – Min första idol
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag 
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första fylla
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – Mina rädslor 
Dag 26 – Min favoritplats 
Dag 27 – Det här saknar jag
Dag 28
Mina ambitioner
Dag 39
Ett sista ögonblick


?

Tjenare :)
Idag har jag bakat med farmor :)! myys. I morgon blire att åka och handla lite för snart äre JUL Wohhhoooo, asså jag har nog aldrig längtat så mycket till julafton tror jag som jag gör nu :O? skumt!
jagh

Julklappar

Hejsan har nyss ätit så nu ligger jag i sängen coh typ döör ! idag i skolan så pysslade vi och dansa runt granen ;) hela skolan dansar ahha så kul :) !
Idag fick jag även julklappar igen :D igår av madelene och idag av johanna och jobbet :)
Den här godingen fick jag av johanna
Och den här fick jag av jobbet
Tack så mycket :)!

Lekdagen

Idag hade vi lekdag som jag skrev tidigare :) det var faktiskt kul (a) jag trodde seriöst inte att de skulle vara det haha ! men aja.
Vi dansa på en "dansmatta", klädde en julgran på 1 min , gissa låtar, skrev brev om lärarna, svara på frågor om 3:orna och parade ihop bilder på olika 3:or och en lärare haha !
Idag fick jag även min julklapp av Madelene ! jag fick ett mobilskal och choklad ;)
Hon fick även ett mobilskal av mig och en ansiktsmask i choklad ;)! Jag tänkte ge henne detta skal som jag fick i julklapp men så blev det inte, hon fick välja ut ett annat haha !
Aja i morgon slutar vi iaf, sååå sköönt !
Hampus blev så glad för att han fick lite tomtebloss idag  så jag hjälpte han att göra slut på dom ;)!!

Lekdag !

Godmorgon , idag har vi lekdag i skolan, usch ! längtar inte.. men i morgon så slutar vi, det finns iaf någe bra i det hela :)! Nu ska jag dra til bussen puss puss
Berättar mer i kväll om vad som hände idag !

Johanna

Sitter och snackar med johanna i mobilen, alltid lika intressant ! brukar bli 3 timmars samtal ;) men jag ska snart sova så det blir nog inte så länge till ;)!

...

Sitter i skolan och har jätte tråkigt ! sämsta dagen tror jag..
Idag fick man även reda på lite saker , asså snälla skaffa er är bättre liv än att snacka om mitt ?

Sista skolveckan!!

Nu sitter man här i skolan igen, sista veckan nudå innan looovet :) så underbart ! Vi slutar på onsdag !
Äntligen så äre vitt när man kollar ut och det blaskiga har försvunnit :) älskar när snön äntligen har kommit.
Igår fixade mamma och jag granen, myyyys ! så nu är allt fixat där hemma. Kommer säker upp en bild senare på den :)
Nu ska jag lyssna lite på musi och spela haha ! nörd ! ;)
Puss <3
En Jätte gammal bild på mig ! säkert 4-5 år !

Snööö

Hejan kom nyss hem , har vart hos Angelika typ hela dagen, vi har bara tagit det lugnt, ganska skönt det med. :)
Fasiken vad mycket snö det är på "våran" väg :o! ska bli spännande och se om man kan komma iväg till bussen i morron haha !


Snöbollskrig

Kom nyss in , har vart ute och kört lite snöbollskrig med hampus haha ! så kul ..

Film

Nu ska jag kolla på denna film , men jag går nog in och sätter mig i min brors rum :O! vågar inte sitta här inne helt  själv hahha !

Bullar

Nu har jag bakat lussebullar men mamma :) !

Raringar !


Debatt

Nu har vi rast men innan rasten så hade vi debatt i klassen :) mitt " parti " kom 2a, bäst lr ;)? klart !

Julsånger

Nyss haft engelska, vi sjöng massa julsånger och käka bullar :)!

Freeeedag !

Godmorgon alla raringar ! idag äre äntligen freeedag, wohooo! slutar 1 idag så himla skönt  :) När jag kommer hem så skulle jag hjälpa mamma att baka lussebullar :) ! hon kan inte göra det själv för igår satte hon på sig lösnaglar ....hahah ! Hon ska stå brevid mig och säga hur man gör för jag kan inte baka sånt ;)!
Nu på morgonen har vi Engelska, vi skulle tydligen pyssla och sjunga :) ! Senare idag har vi samhäll och matte, på samhällen ska vi ha en debatt om olika partisaker , haha det kommer bli bråk ;) ni får nog höra mer om det senare :) !
Jag idag !


" Retas "

Ordet Retas är ett ord som jag stöd mig väldigt mycket på.
Om man säger något taskigt till en människa och ser att den blir ledsen eller kanske tar åt sig väldigt mycket av det man har sagt  så drar man till med orden  men jag retades ju bara ! Du behöver inte ta år dig! Eller kanske men han/hon retar alla så du behöver inte bry dig ?
Men den människan som blir drabbad / utsätt för detta kan ta åt sig väldigt mycket psykiskt. Och just ordet " retas" är bara en fras man drar till med när man vill skydda sig själv, igenterligen så vill man bara såra personen för varför skulle man annars vräka ur sig taskiga saker ?
hmm något att tänka på kanske? så nästa gång ni/du inte har något snällt att komma med så kan man lika gärna hålla käften, för det är bara du själv som blir drabbad till slut !

prov !

Tjenare tjenare, idag hade vi prov i matte  ! hmm undra hur det gick ?!  kunde fan inte gå sämre så det är väl bara att börja tagga för ett omprov !
Idag fick vi även reda på hur det gick på historia provet :) fick iaf ett G där och det är jag fan nöjd över, grymt svårt :O! Nu ska jag gå och äta innan min mage typ stryper mig  av hunger ?!

MUMMMMAAA!!!!

Nu sitter jag här och suger på en polkastång, eller vad dom nu heter ;)  så goooott
Idag har jag inte gjort så mycket, tagit det lugnt och pluggat matte ! har prov i morron så det är lika bra att gå igenom allt en gång till :)!

MUMMMMAA !!

Hemma i morgon

I morgon blir jag hemma igen, mådde jätte dåligt när jag kom hem idag ! så i morgon blire att ta det lugnt sen på torsdag ska jag gå till skolan och göra prov ! "wohhoo"
Godnatt puss

kvar efter skolan !

Här Sitter jag med Mikaela och pluggar matte ! positiva människor.. Vi har redan börjat tagga till provet på torsdag !
Idag gick jag till skolan fast jag hade feber, har väl gått bra, fryser lite i bland, tycker det är varmt i bland. haha!
I kväll kommer jag hem 6, då funderar jag på att sova, mår inge bra !
Puss

BULLAR

Fika i skolan mummmmma !! 

Skola / Lucia !

Godmorgon , igår blev det inge inlägg här! jag orkade liksom inte! var helt slö hela dagen, är fortfarande sjuk och har feber men jag måste dra till skolan iaf ! idag har vi 1 redovisning och sen måste jag hämta min mattebok eftersm att vi har prov på torsdag !
Idag äre även lucia :) myysigt.
Puss ♥

Soova !

Ligger i min säng och ska sova, blir hemma i morgon, får se vad jag hittar på.
Godnatt ♥

Shoooping !

Idag vankade jag 10 typ, gjorde mig i ordning och drog iväg till e-tuna, handla klart julklapparna och lite kläder till mig själv, hittade även ett par snygga skor :) !
Jag är förkyld och har feber så får se om jag ska till skolan i morron, skulle inte ha åkt till e-tuna idag men jag var tvungen att handla skor så det fick bli en liten tripp dit iaf !
Nu ska jag slå in paket sen krypa ner i sängen och kolla film :)
Puss ♥

Dunkar

Dunkar lite musik så här mitt i natten ;)

Lööördag !


Godis

Godiset jag och hampus bakade i går :)

förkyld

Nu har jag liksom ingen röst kvar ! den blir bara sämre och sämre, ska gå ner och hämta något varmt att dricka och hoppas på att det blir bättre tills i morgon :)

Natt !

Nu är kl 02,26 och här sitter jag nyvaken haha ! det är väl nu man ska sova... Eller ?
Men jag ska göra mig iordning sen ska jag gå och lägga mig igen. I morron eller på söndag  vankas det shopping :) ! Nys skooor äntligen.
Igår glömde jag mitt smink på F o S i katrineholm  så Linnea följde med mig och hämta tbx allt, snällt.
Det var jätte mycket smält snö så man blev dyngsur om sina små fötter men där traskade vi runt bara för att hämta mitt smink!!   Sen när vi kom till skolan så hade vi engelska, snacka i 35 minuter hoppas det gick bra ! Efter Engelskan så hade vi Samhäll, vi är reda klara med allt så vi satt och snacka sex ist ! Madelene,Ida och jag. Ida hitta en sida där det stod att Sex är fram för din hy, immunförsvaret och kroppen!
Aja nu ska jag sova...
Godnatt på er puss ♥
Jag och Mamma här om dagen ;)! Snyggt !

Booooring !


Myys i kväll !

I kväll blire myys med lillebror :) vi ska baka julgodis och kolla film :)! det blev bara jag och han kvar här hemma idag alla andra ska åka bort ;)! så vem vet , det kanske blir fest här hemma ist !

35 min

Slutade nyss , vi hade engelska redovisning ! vi snacka i 35 min. herregud !
Idag ska jag vara barnvakt till min lillebror, vi ska mysa och glutta film hela natten haha ;)!

Hemma !

Kom nyss hem, har vart i Flen med Emil och Erik, dom handla lite saker :) ! Nu tänkte jag typ kolla på OTH igen :) så jävla bra hahha !!
Inatt skulle det tydligen bli snöstorm spännande ;) !
Emil och Erik.

skolan

Sitter i skolan med Linnea och Sofi :) Trevlig !
Idag har vi prov i historia ! vet ej hur detta kommer gå HAHA !
ha en bra dag pussen ♥

plugg !!

Godkväll raringar :) sitter här och försöker plugga lite tills provet i morgon, kommer gå åt fanders.
Pussen ♥

Samhäll

Just nu har jag den tråkigaste lektionen som finna tror jag! samhäll , vi bytte lärare så nu äre kaoooos , ingen förstår denna kvinna!.
Saknar den förra ! Andreas kom tbx !!

Onsdag !

Godmorgon, gick upp 5 idag, klev direkt in i duschen och trätta håret! Sen när jag skulle gå ner och fixa mig så ser jag att det är ganska mycket snö utanför :) ! hoppas det ligger kvar!
Idag ska vi redovisa en film vi har sett på engelskan, vi ska snacka i 20 miuter :O! kul ... Som tur är så har jag Madelene och Linnea vid min sida så det funkar nog haha !
Nu ska jag göra klart allt innan vi drar till min buss :)
puss ♥

MYYS

Så här ser det ut på mitt rum :) myyys
Nu ska jag sova Godnatt raringar ! :)♥

video 2

Madelene och jag spelade in denna idag på matrasten. Vi kom nyss på hur man sparade den på datorn så jag lägger in den nu ist ;) !! vad brukar man säga - bättre sent än aldrig ? haha ! Nu ska jag plugga historia och kolla på OTH :) = one tree hill Puss puss <3


Usch !!!

Godmorgon mina gulletuppar !
Inatt vaknade jag runt 00,00, känslan av att det var någon som stod och stirrade på mig. usch säger jag bara vad hemskt ! låg där och blunda i 2 timmar sen somnade jag igen, klockan ringde 05,00  och jag hoppades typ på att jag var sjuk så jag fick stanna hemma men så blir det inte ;)
Ska även stanna kvar i skolan idag och plugga med min fina vän Mikaela så vi tar kvart i 5 bussen hem , kommer väl hem runt halv 6 ! SENT var ordet. Hinner inte göra något , typ duscha och äta sen ska man sova igen ...
Ha en trevlans dag :) puss ♥
Mina fina vänner Mikaela, Madelene och jag

Sundes jul

Madelene och jag kollar på Sunes jul i skolan , haha jag har aldrig sett dom avsnitten, men jag ÄLSKAR Sunes pappa, han är så sköön ;) jag lägger upp ett avsnitt på den mannen i morgon för nu ska jag sova :)
Godnatt folket ♥

Snöö

Hejsan alla raringar, nu har äntligen snön kommit, som jag har längtat ;) men jag har inga varma skor så det finns både för / nack delar med  att snön kom!
Idag hade vi redovisning , gick väl bra, vi bjöd även på godis ;) ! sen fick vi tbx provet, man får bara reda på om man klarar sig eller inte ,jag klarade mig ! tur.
Idag fick jag även använda mitt snygga lurviga pannband :)
Myys på hög nivå !

resultat

Sitter i skolan,  om 5 minuter så kommer vi få reda på vad vi fick på provet :O nervös människa här !!

stressad !!

Godmorgon , jag har egentligen inte tid att sitta vid datan , har vart för seg hela morgonen så är typ sönder stressad nu hahah kommer inte hinna med allt jag ska göra känns det som, åker 20 över 6 här ifrån !!!
hörs när jag kommer till skolan
pussen

kolla först på 1an sen på den här ! :)


Fyfan !!!

Om det finns något som jag hatar så äre mobbning :O !  Asså varför måste folk hålla på och vara taskiga mot andra för, visst jag har snackat skit om folk och sagt taskiga saker som man kanske inte menar hela tiden, men vafan släpp det !
Varför hålla på och trycka ner en människa i flera år :O? vad har man för liv då ?! oooh jag blir så jädra arg !
Man behöver inte älska / tycka om alla människor , men vafan låt dom va och leva sitt egna liv !
Kolla  på denna  och tänk om lite !

Söndag !

Fyfan vilken natt ! Emil kom in när jag hade somnat.
Jag kände att det var något som lyste i mitt ansikte så jag vaknade och kolla upp, där stod han utklädd och skrek :O jag skrev som en idiot och flög upp ur sängen !! hahaha ! jag trodde jag skulle dö !
Idag har jag hjälpt mamma att flytta saker ! en stor jävla säng ! tror inte jag var så mycket till hjälp med iaf ;).
Sen blev jag biten av min katt i handen så jag började blöda !, jädra katt !

EMIIIIL

Jag har suttit där nere med mamma och kollat på tv , när jag kommer upp och skulle dra upp min dörr så får jag en vante i mitt ansikte , skriker som en gnu jävel och springer in i min brors rum , då äre han som har satt dit den.
Jag sa till han -sleeping with your eyes open tonight. Men det är nog jag som får göra det !! fyfan , han ska få igen den pojken !

Löördag

Hejsan , idag har jag inte gjort så vidare mycket :) vart barnvakt till min lillebror, sen vart ute ett tag innan det börja ös regna! sämsta vädret idag faktiskt!
Just nu sitter jag och myser i mitt rum med massor av tända ljus, myysigt  samt kollar på One tree hill :)
Pussen♥
Madelene och jag i fredags !

Sunes jul


Video bloggning

Hade lite tråkigt så jag tänkte lägga upp min första :) !


Sunes jul

Båda avsnitten på en gång :) Madelene och jag kollar i skolan , ska kolla varje dag fram till jul :D

FYFAN

Madelene kom nyss med skolkatalogen, USCh så man såg ut !!
jag kollar inte ens in i camerna :O kollar typ upp i taket :o USCH fyfan !!!
jag ser inte ens ut sådär :O!!!!! bhuuuhhuuhhuuu !!!

Torsdag

I dag äre  Torsdag ifall ni inte viste om det liksom ;) HAHA ! har inge vettigt att skriva !
Kolla nyss på insidious, trodde jag skulle skita på mig HAHA ! gick in till min storebror och kolla ist , våga inte sitta själv i mitt rum haha !!
Jag skrek som en Gnu !!
Nu ska jag sova pussen ♥
Johanna och jag sommaren 2011 :)