30/1-11

Hejsan kom nyss in har varit ute och gått idag igen :) och nu måste jag plugga eller så gör jag det senare och kollar på one tree hill ist , vet inte än hur jag ska göra haha

29/1-11

Hejsan kom nyss in har varít ute och gått i det fina vädret :) snart ska jag plugga :( inte lika kul kanske men behövs !

Hittade en gammal bild på mig och min lillebror haha :)

gamla bilder

Hahah jag hittade en gammal bild på mig sen ja jag vet inte hur länge..
...
Då                                         Nu

Mina fina vänner <3


Linnéa, Madelene och jag !                                         
                                                                                       Madelene och jag <33
                                                                                     




Madelene,jag och Mikaela vid lucia !

28/1-11

Hejsan :D idag har jag vart och fikat med min vän Madelene :) vi tog kladdkaka och jag ÄLSKAR kladdkaka men idag fick jag en som smakade lök och jag HATAR lök :o! så jag vet inte hur de blev riktigt men efter det så gick vi i lite affärer och hade trevligt. :)


Sen i skolan så ritade Madelene av henne och mig på tavlan det blev så fint ;) 


27/1-11

Hejsan jag kunde inte ladda upp någon bild igår för jag hittade inte sladden :o. och idag vet jag inte om det går men jag kan försöka ! 
Idag började jag praktiken 12 och skulle sluta 21 men fick sluta kl 20 ist vilket var snällt :) jag praktiserar med gamlingar som är grymt söta :D jag har min lilla älskling som är så härlig ;). men det ska bli kul och träffa folket i skoolan i morgon.Efter skolan ska jag fika med mina söta vänner mikaela och Madelene det blir trevligt ahah ska försöka få dom att vara med på bild så ni får se vilka det är :D nu ska jag gå och sova eller iaf försöka ! GODNATT




(Det gick inte att ladda upp någon bild :o varför vet ja ej sen så är jag inte så teknisk heller!)

26/1-11

Kom nyss hem, då är första dagen av praktiken avklarad jag hade jätte kul :) har praktik i morgon med fast då börjar jag 12 och slutar 9 sköönt :D. Snart ska jag gå och äta jag är super hungrig hahah :D.

Lägger upp en bild senare och visar vad jag fick ha på mig för kläder haha


Godnatt

Det är sjukt! jag måste gå och sova halv 9 bara för att jag ska orka gå upp halv 6 i morgon :O livet är inte lätt alla gånger ;) GODNATT.



                                     ...                 HAHAHA smutsig spegel :O


25/1-11

Idag har man vart i skolan och lärt sig saker till min praktik som är i morgon,herregud jag är så jävla nervös ska jobba med små söta gamlingar :)! sen när jag kom hem så gick jag till morfar och mormor och gjorde dom sällskap alltid lika trevligt :) nu ska jag gå och lyssna på musik och städa tror det behövs hih (A).





 


Munkar

Jag kom nyss hem från min morbror och hans tjej :) vi käkade MUNKAR mums vad gott haha :D sen lånade jag en film av dom den ska vara läskig så jag får se om jag vågar titta på den ;)

Jag !

jag tänkte lägga ut en bild på mig så ni får se hur jag ser ut ;)

Så här ser jag ut , tänkte att ni kanske ville veta haha ;)

Tjenare !

Idag har jag vart i skolan med mina underbara vänner och haft det trevligt ! Vi ska ha apu på onsdag så vi fick våra skoltröjor som vi ska använda då inte så fina kanske men dom duger :) efter skolan så var jag med Madelene och mikaela tills bussen kom haha :D.
Nu gör jag inte så mycket, skickade in min svenska läxa nyss och snart ska jag väll gå upp och göra morfar och mormor sällskap :) ha det så trevligt i kväll alla människor hejdå!

Hejsan

Idag skaffade jag min blogg för att jag tyckte det verkade kul och sen tänkte jag att så svårt kan det ju inte vara men vi får se hur det går i fortsättningen ;)!

Idag har jag bara tagit det lungt och kollat på SOLSIDAN. dom är sjukt roliga hahah  och nu ska jag gå och duscha eftersom att de är skola i morgon hejdå :D


Välkommen till min nya blogg!