Smink

Hade tråkigt så sminkade mig lite, blev rätt så bra tycker jag :)

Nu kollar jag på Robin Hood,han är så sjukt sexig !
Nu snackar jag inte om den tecknade räven haha utan den riktiga filmen ;)


Händer alltid nått innan bussen kommer ...

Sitter på bussen till skolan ...
Men innan bussen kom så var den en man som var i 45-50 års åldern som gick emot mig, jag tänkte vafan kom inte hit , men självklart så kom han fram till mig, det såg ut som han hade blivit misshandlad, blåmärken och massa sår i ansiktet sen bröt han kanske på finska ? Men han såg inte ut som en finne utan kanske mer som en turk ? Men iaf han började fråga om när katrineholms bussen skulle gå och hur han skulle kunna lämna Flen på ett bra sätt.
Jag va nära på att skita ner mig men eftersom att jag alltid är så jävla trevlig så sa jag att bussen snart skulle komma och om han ville lämna Flen så vare bara att sätta sig på första buss som kom för då åker han ju ifrån Flen!

Måste alla människor komma fram till mig, det är ju ett skämt haha ! Igår kom det fram en annan innan bussen kom, hon börja snacka engelska och jag blev helt ställd, svarade såklart men iaf !

Händer alltid nått innan den här bussen dyker upp ..


E

Godmorgon folket 
 
Sitter i skolan med mikaela och inväntar alla människor, vi fick kämpa oss fram till skolan i detta väder. fyfan .. 
 
Övningskörde med pappa igår, har aldrig gått så dåligt någongång tror jag. Skulle starta i backe , satt och skröt för gubben att jag var så bra , när vi väl står i backen och ska starta bilen så rullar vi bakåt, jag fatta liksom inte att jag skulle försöka köra eller kanske BROMSA  så pappa drar i handbromsen och ser livrädd ut.Sen säger han att åk förfan , nu sår människorna i huset med en kikare och undrar vem fan det är som håller på utanför... HAHA fyfan vad jag skratta. Sen när vi skulle åka ut från affären så säger han att du får inte rulla bakot mer nu för det är bilkö bakom så kör, jag gasar som en tog och vi far iväg , haha stackars pappa. Han trodde att hjärtat skulle stanna..
 
Ikväll så ska vi på´t igen :) får se hur det går då, bara att hoppas det går bättre .. 
 
Idag så slutar vi 14,50, har även håltimma som alltid så då blire att träna :) 
 
 
 

E

Kom nyss hem, ska hjälpa pappa laga tacogratäng, sjukt gott :G

Har prov i morse, vet inte hur det gick men det lär jag snart få redan på haha ;)

Sen var det en tjej som kom och berättade lite om polisskolan, visste redan den informationen hon sa eftersom att jag redan hade läst dedär på polisens hemsida men det var intressant iaf :D sjukt taggad på att söka redan nu !

Träffade även på Helge när vi var på väg hem :) en liten raring .


Vad jag vill jobba med

Satt nyss och kollade på Tunnelbanan, så sjukt bra :D
Jag vill ju bli polis vilket jag har nämt tidigare här i bloggen, men blir jag inte polis så ska jag försöka  bli ordningsvakt eller jobba på ett fängelse :) det är nått jag verkligen ska försöka få jobb inom , fan vad kul :D! 
Polisen var på våran skola idag och snackade lite med oss som satt i soffan :) dom ser ju så rara ut, och killarna är ju sjukt sexiga i deras uniformer haha ! (dregel)
 
Idag fick vi reda på att vi ska ha prov i morgonbitti, angående polisen, advokater och lite sånt, fick en jävla dag  på oss att plugga in informationen. kul ! 
 
Gymmade som vanligt med madelne idag, körde på lika hårt som vanligt :) skönt men man blir helt slut efter pch så sjukt trött, men vi kör i morgon igen :D vi slutar även 11 i morgon så vi ska gymma sen äta sallad tror jag det blir :) var så sjukt sugen på sallad idag men får vänta tills i morgon ist.
 
 
(Bilder tagna från google )

E

Godmorgon alla nyvakna människor !
Just nu så sitter jag på bussen på g in till skolan, är så sjukt trött så ska försöka sova ett tag !
Har bara tråkiga lektioner idag så man har ju inte längtat efter att det ska bli måndag.. men ska gymma efter skolan som vanligt :) har iaf nått att se fram emot ! Whoop whoop


Några bilder från helgen

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2477777/images/2013/pic_5106174b9606ee5ab6a8d39a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2477777/images/2013/pic_5106174b9606ee5ab6a8d39a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2477777/images/2013/pic_5106174b9606ee5ab6a8d39a.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2477777/images/2013/pic_5106174b9606ee5ab6a8d39a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2477777/images/2013/pic_51061753ddf2b351a9398cf5.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2477777/images/2013/pic_51061753ddf2b351a9398cf5.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2477777/images/2013/pic_51061753ddf2b351a9398cf5.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2477777/images/2013/pic_51061753ddf2b351a9398cf5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2477777/images/2013/pic_5106268be087c32cc61e21f4.jpg" class="image">


E

Bakfull som en gnu och trött som en idiot ! La mig 5 i morse och vakna runt 10..
Va på Harrys igår, sjukt kul men lite för mycket folk kanske och sen hade jag mina underbara skor på mig! Smärtan som kom i fötterna är ju helt jävla obeskrivlig , höll på att dö. Plus att alla jävla muppar knuffades så man fick ju liksom inte mindre ont !
Medina som vi skulle se var försenad sen kunde man knappt stå på dansgolvet för då blev man ner tacklad..

Vi var på förfest hemma hos Lollo :) mycket trevligt !


Igår på dagen så isfiska vi :) min lillebror fick dra upp en gädda :) !


E

Ligger i sängen och är så sjukt trött men jag kan inte somna, mina ögonlock vill bara åka igen men det går liksom inte !

Låg inne i min brors rum förut och kollade på lite filmer medan han spelade, såg paranormal activity 4 ! Hatar såna filmer, dom känna så äkta på nått sett eftersom att allt är inspelat ! Usch .. Sen kollade jag även på Green Steet Hooligans 1 och 2 :) så sjukt bra och dom är ju så snygga :G !

Nu ska jag ta masken för ögonen och försöka sova :) PUSSEN


Skolan

Sitter i skolan och har lektion , sista lektionen sen slutar vi äntligen :)! haft idrott och omvårdnad , skön fredag.
 
På irdotten så hade vi innebandy / gym , jag var med på innebandyn och kötta sönder :)! hha så kul .. 
skrapa upp handen så har skit ont nu .. 
 
Nu kanske jag ska lyssna på vad gubben har att säga  om Hiv / Aids :)
 
hörs puss 

oooh !!!

Har panik, sitter här i Flen och tänker på vad jag ska ha på mig på lördag när vi ska ut ! vill ha nya kläder och så skulle jag ha åkt till nyköping med johanna , men gåre några bra bussar eller ? NEEEJ !!! så får väl stanna hemma , så jävla otaggad jag är nu ...
Får väl gå naken ..
 
Idag har madelene och jag bara flummat runt, eller vi blev väldigt trötta efter gymmet så vi har bara skrattat hela dagen , dansade runt med rullstolarna på skolan haha ! ja kul va det iaf !
 
 
Nu ska jag lyssna på musik och tvätta bort sminket :)
 
PUSS !!
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

Godmorgon mina raringar ! idag är det väldigt kallt ute har jag hört , runt 18 -. helt sjukt. Vad ska man ha på sig när det är så här kallt ? det är ju liksom inget som värmer ..
 
Idag fick jag chansen  att åka med en kompis in till skolan ist för att åka bussen 07,05 :) underbart ! gick upp lite tidigt kanske... , hon hämtar mig runt 8 men då kan jag kolla på programen jag inte såg igår :) som - Så blev vi Svenska Hollywood fruar ! kanoners.
har 2 timmarsa hål idag, så det blir gymmet :)
 
 
Hörs senare gurkor !
 
Min älskade lillebror :)! saknar dig gubben !
 
 
 

Vem fan gör nått sånt !!

Vem fan stoppar in en blodig tampong i truten och suger på den :O!  vilken idiot
Spydde ju nästan när hon vifta runt med den, sen stoppar hon in den i munnen och suger på den.
 
Känsliga borde kanske inte kolla !
 
http://existenz.se/out.php?id=72587 
 
 

Kungarna av Tylösand

Sitter och tittar på Kungarna av Tylösand :) så jävla sköna haha !
 
Idag fick vi sluta 1 , sjukt skönt , mormor kom in och hämta mig så kom hem runt halv 2 :) vi kommer att sluta 11 på tisdagarna och börja 12 på fredagarna, dumt att klaga tycker jag ;)! Då har Madelene och jag ännu mera tid till att kötta på gymmet :D ! har träningsvärk i armarna efter gårdagens styrka.
 
Idag blev det inget gym för våran del , Mitt fel ! sprang ifrån väskan i morse , nära på att missa bussen så tog datan under armen och kubba i halkan ahah ! sånt som händer ;)
 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på detta program :D sen sova kanske haha ! PUSSEN

Skolan

Sitter i skolan och lyssnar på musik, det är så sjukt kallt i hela skolan , även fast jag springer runt med min pälst så fryser jag ! ooh ... 
 
Slutar kl 1 idag så det är ju något positivt iaf. vi fick det nya schemat igår, har hål 2-3 timmar om dagen, ifall vi inte slutar som vi gör idag då :)! sista terminen i skolan och man bara slappar känns det som. Men det är ju bra för då kan jag och madelene träna :D !! 
 
I morse så kubba jag till bussen , glömde väskan hemma så idag blir det tyvärr inget gym, men ska springa på bandet när jag kommer hem så man har gjort någon nytta idag :)! eller om man tar en promenad i det fina värdet, beror på kylan utanför haha ! 
 
 För kanske 1 -2 år sedan ! 
 

Sjukt trött / känslomässigt vrak

 
Jag är så himla trött, även fast jag fick sova till kl 6 i morse, det blev ju fan SOVMORGON för min del !
Ska snart gå och lägga mig :)
 
Idag så gymmade jag och madelene som vanligt :) körde styrka .. fyfan. har väl aldrig kört så hårt med mina armar haha ! benen gick mycket bättre, fast dom är jag ju vana att använda :) på´t i morgon igen, kötta sönder tills kroppsdelarna åker av  !!! ;)
 
Bloggar mer i morgon, kansker är piggare och gladare då!
 
Nu ska jag lägga mig och gråta ett tag tror jag. GODNATT
 
PUSS !!
 
DU behöver bara inse att det är du som har problem med ditt humör, jag har aldrig haft problem med dig, ta dig i kragen och väx upp någon gång för det är bara DU som kommer att lida av detta i slutet ! Mitt liv går vidare vet du.
Mig bryter man inte ner så lätt gubben, jag kommer få ut nått av mitt liv tillskillnad från dig om du ska bete dig så här .Luta dig tillbaka och kolla på !
Kalla mig vad du vill, du kan fortfarande inte ändra på denna situation du lever i. Jag kommer ALLTID vara där vare sig du vill det eller inte, acceptera det.
Tyvärr så kommer du alltid att betyda mycket för mig..
 
 
 
Dagarna då man log, levde och va lycklig,dom kan man bara tänka tillbaka på men säkert aldrig uppleva igen ...
 
 
 
 
 
 

Gulligrisar / mord !

Sover hos mormor och morfar denna vecka och kanske ännu mer, det får vi se !
 
I morgon så ska jag och madelene åka in och tränar , kunde ha tagit sovmorgon men så blire inte ! kommer nog bli kanoners :D
 
I dag har jag jobbat och sedan vart ute på en liten promenad i det fina värdet, men har för det mesta vart inomhus dumt nog .. Hoppas det blir lika fint i morgon !
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16098932.ab
 
 
Va fan är det här ! snälla varför ska man springa runt och döda massa människor , helt jävla onödigt .Jag förstår seriöst inte vad poängen är ? blir man kåt av att se folk dö eller va fan är det frågan om ?
Jag förstår mig inte  på det här att man ska spöa skiten ur en människa  kanske utan för en krog ? eller i en tunnel ? liksom varför .. om det kommer ett gäng killar och hoppar på mig i tunneln vad får personerna ut av det ? en mobil kanske´. Wohoo vad nödvändigt!
 
Ne nu blev jag så upprörd så nu ska jag sova, drömma om något kul kanske .
 
Godnatt gulligrisar PUSS !
 
 
 
 
 

Jobb

Kom nästan nyss hem från jobbet :) dagen gick väldigt fort men det var lika kul som vanligt.Det var så sjukt kallt i morse, fick knalla runt med termobyxor annars så hade väl rumpan ramlat av och hur skulle de se ut ?! 
 
Nu är det 20.3 minus hemma hos mig.. är det ens mening med att gå ut då ? nej tror inte det, tänkter fan inte gå ut med soppåsen.. lägger den ute på trappan tills i morgon annars så fryser jag väl ihjäl på vägen till den där gröna saken där man slänger soporna ? men gud vafan heter den :O! har helt glömt bort !!!! ( pinsamt )
 
Nu ska jag kolla på Johan falk om invänta maten, blir lasagne mumms ! :G 
 
Puss 
 
 
 
 
 

The hunger games

Ligger och kollar på The hunger games :) riktigt bra faktiskt men man blir ju så nervös av allt ! Fan man vill ju att rätt människor ska vinna ! Bara att hoppas på det bästa ! :)

Var med min fina vän Madelene efter skolan :) haha fan hon är min andra halva , min tvilling på nått sätt ! Vi klär oss likadant , vi säger saker samtidigt , vi tänker till och med lika :) så himla kul men samtidigt stört ! Hon är ju som mig haha ja raringen !

I morgon så ska jag jobbs och tjäna lite pengar :) 7-16 i hemtjänsten ! Söndag 7-10,15 :) det är iaf lite pengar haha !


15,3 minus ute

Detta är ju helt jävla otroligt ! Sitter och tittar ut genom fönstret och inser att jag snart ska ut i detta skit väder för att åka till skola. 15 minus !! Varför ?


GODNATT

Nu skiter jag i detta och går o lägger mig, eller ska försöka iaf ! Har två bröder som sitter i sina rum och pratar ganska högt i Skype eller vafan dom nu gör! Handlar om nått jävla spel som dom håller på med! Irriterande ....

Godnatt mina sötisar :) puss


Hahha dampar även upp med lite bilder :)


Träning med Madelene

Har nyss kommit från matbordet, underbart god mat :G

Efter skolan så tränade jag och Madelene :) sjukt skönt ! Tror det blir så även i morgon :)! Här får man inte vila .

Sitter och tittar på Mia på Grötö för andra gången idag :) ÄLSKAR Anders Bagge !!! Haha vilken rar Karl :D


Skolan

Sitter i skolan nu med några människor som kom lika tidigt som mig :) alltid lika trevligt .. 
 
Ibland är jag ju för snäll, i morse när jag klev av bussen och skulle börja knalla till skolan helt nyvaken så känner jag att någon drar mig i armen, jag kollar ner och ser att det står en liten flicka där, tar av hörlurarna och kollar på henne, hahha fatta liksom inte va hon ville i början, hon va inte svensk . Men hon frågade iaf vart sjukhuset låg och det var ju åt samma håll som jag skulle gå, jag sa att dom skulle gå vägen rakt fram så skulle dom tillslut komma fram till sjukhuset. Jag är sämst på att förklara vägen  år folk,så jag tänkte inte mer på det och börja knalla mot skolan. Sen ser jag att dom är helt förvirrade hon och hennes mamma, dom fatta liksom inte vad jag sa så flickan kom fram till mig igen.. jag tänkte vafan äre nudå ? så jag tog av hörlurarna igen och då sa hon att dom inte riktigt förstod vad jag menade med vägen rakt fram, jag sa att om dom fick gå med mig så skulle dom komma fram till sjukhuset, flickan springer bredvid mig nästan hela vägen fram till skolan, jag berättade vägen ner till sjukhuset, dom blev väldigt glada :)! 
 
hahha herregud ! 
 
   
                                                                 

stress, plugg och mera plugg

God kväll raringar :)
 
Ligger i sängen  ny duschad, älskar de !
Kollar på Så blev vi svenska hollywoodfruar, tycker inte om Gunilla eller Annan anka ! eller ankan har väl bättrat sig lite men Gunilla fyfan .... 
 

När jag kom hem från skolan så satte jag mig på körskolan ett tag med Marika :) hahha alltid lika kul när vi försöker tänkta ut nått bra tsm ! Efter det så gick ja till mammas jobb, åkte hem och fortfatte pluggandet med samhäll, fyfan va skoltrött jag är nu, pallar inte med allt plugg, men det är bara att kämpa på eftersom att det bara är några månader kvar tills jag tar STUDENTEN !!! 
Tror det lättar upp lite när jag får körkort också , då slipper jag vänta på den där bussen varje jävla dag ! denna dag va ju inte så kul, nära på att missa den bara för att vi skulle stå och vänta på stadsbussen som aldrig dök upp, det var bara att börja knalla snabbt som fasen ! 
 
I morgon så ska vi redovisa projektet, usch pallar fan inte ! 
 
Nu ska jag sova, kl 21,00 på kvällen haha ! behöver sömnen ;) 
 
Puss puss snyggingar ! 
 
 
 

Känslig man har blivit

Sitter och bölar till en ny film av Irene Huss, jag har blivit så himla känslig på sistone.. Kommer det med åren kanske ?
Bölar till allt nuförtiden känns det som, filmer, bilder ? Asså vad fan är detta ?

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2477777/images/2013/pic_50f5a4229606ee2eef220925.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2477777/images/2013/pic_50f5a4249606ee2eef220927.jpg" class="image">


Bowling,mat och träning

Hallå hallå

Denna dag har vart helt kanon :) i morse så spelade vi bowling med några i från skolan, fick min första strike eller hur de stavas hahha ! Bowling är ju fan svårt, jag gick och bad om att vi skulle få rännor så att inte alla bollar åkte ner i rännan hela tiden !

Efter det så hade vi mat rast så då drog Madelene och jag till Friskis och tränade rumporna av oss, sjukt skönt :) i morgon är vi på't igen ! KÖTTA KÖTTA KÖTTA !!
Nu ligger jag iaf med världens huvudverk och kollar på Irene huss! Måste börja Tagga nu eftersom att jag ska söka till polishögskolan, avslöjar inte vilket datum men det är ett tag kvar :)
Idag till lunch blev det kycklingsallad och till middag blev det soppa ! :D


Sminkat farmor

Kom nyss in från farmor och farfar ,har sminkat farmor och hon blev så vacker :) fast det är hon även utan smink men denna sminkning passa hon verkligen i :D noppra även ögonbryn + platta håret hahha så nu är hon en riktig party pingla haha, så mysigt ! 
 Ska in med ansiktsmask någon dag i veckan också :)! ha en liten spa kväll bara hon och jag ! :)
 
Idag var det skolan som vanligt, kändes ju sådär men det var kul att träffa alla igen, dom kanske inte var på sitt bästa humör men bara att hoppas det är bättre tills i morgon....
I morgon så ska vi Bowla i typ 2 timmar den gå ut på en prommis med skolan, sämst på att bowla så vi får väl se hur de går ... tur att jag har mina fina vänner med som kan skratta med mig eller åt mig hahaha ! 
 
 
 
 
Har ni sett något sötare ? vill verkligen ha en sån där liten sak, gud va söt :D en liten knoddas ! I´m in love !
 

Stallet med fina Marika :)

Har tillbringat denna dag i stallet med min fina vän Marika :) väldigt trevligt tycker ja !
Blev inte så mycket ridning haha eller jag fick rida några meter iaf :D ( glad brud ) hon fick gå nedanför och hålla i hästen med ett annat rep så det kändes tryggt !! Tyckte hästarna va jätte fina men väldigt höga och busiga ! Raringen jag fick rida var en pojke, ville jätte gärna ha mina fingrar + att han nocka mig i huvudet men vi hade det jätte trevligt iaf han och jag haha !

Har lite respekt för dessa djur, när dom inte är i min höjd är det lite läskigt! :)
Vill också åka och rida sådär men har liksom inga sådana kontakter :(!!

Efter stallet så ville vi ha mat, var så himla suga på Kina men det var tydligen stängt ? Så min Idee var Att gå till grekiska som har öppnat i Flen! Vi tog en varsin pizza för den övriga maten var över min budget haha !

Det var den äckligaste pizzan har någonsin har ätit, så jag åt kanten runt, den var iaf god ! Det satt 2 andra gubbar där inne som förmodligen hade hört oss klaga på maten så dom frågade om den inte var god , vi sa naturligtvis nej.. ..då kommer gubben som jobbar där och frågar - är ni redan mätta ? Eller smakade det inte bra ?
Jag - nej detta var mycket smaklöst
Han - tyckte ni inte om det ? :0
Jag - nej det smakade ju ingenting så detta var inte gott ....!!!!

Han gick iväg med våra pizzor Och vi gick för att betala !
Vi hörde att han sa något om att vi inte var nöjda, då kommer det ut en annan kille !
Han - hur ska ni betala ? Kort eller pengar ?
Marika - kort
Han - (kollar på Marika ) frågar - smakade maten bra ?
Jag - nej det gjorde den inte !!
Han - vadå va det köttet som var smaklöst ?
Jag - hela pizzan var smaklöst så detta var absolut inte gott !!! (Arg brud )
Han - nehe ?
Sen sa jag till Marika att dom borde ta bort den där pizzan för det var de äckligaste jag hade ätit !

Då hör vi hur gubben går in i köket och snackar om detta med dom andra människorna där inne !

Jag tycker att man ska fan kunna ta att maten smakar helvete om man har en restaurang där man inte ens kan laga pizzor !

Nu ska jag sova för i morgon är det skolan :) PUSS


körskolan + träning

Suttit på körskolan hela dagen med mikaela :) mycket trevligt, blev mycket plugg och mycket snack haha som de ska va med andra ord :)! 
Klarade fas A efter några jobbiga timmar, 11 försök tog de innan den där jäveln blev klar .. nu kämpar ja vidare med dom andra :) 
 
När jag kom hem så käka jag ungnspannkaka, mumma ! sen satte jag mig på den där cykeln och trampa rumpan av mig, så himla skön känsla när man är klar :)! 
Nu ligger jag med läpparna vita av idomin samt kollar på Maria Wern - Må döden sova. 
 
I morgon så ska jag ut och rida med Marika, oh herre,har inte ridit på 10 år så får se hur de går haha ! hoppas häsen är snäll :)
 
En gång när jag red på riskola, ja för ca 10 år sen så blev jag biten av en häst på rumpan när jag skulle fixa hovarna och  sen när jag ställde mig bakom henne så sparka hon mig så jag va nära på att hamna i hästskit , Häst jävel, hon hade ju listat ut att jag skulle hamna där. 
Men nu har jag Marika med mig så då borde det inte vara några konstigheter :) efter det så ska jag plugga på körskolan och hoppas på att ja blir klar med fas B :)! 
 
Tränings bild 
 
Fina hästar ifrån Hjo :) 
 
 
 
Även en liten söt kossa från Hjo :D 

Magic Mike

Sitter och tittar på Magic Mike, älskar denna film,dreglar ju sönder när killarna dansar  :G ooh ! 
här har ni en länk där ni hittar filmen :) in och titta brudar, detta är så värt att se på ...  ja ni killar som vill se kan ju naturligtvis också gå in och titta :) ! 
 
 
http://www.tubeplus.me/player/1980765/Magic_Mike/
 
 
så snygga killar 
 
 
 
 

Är jag så kort ?

Satt nyss och smörjde in min kropp, då insåg jag att mina ben är ju fruktansvärt korta !

Jag och " m" satt för några dagar sen och diskutera min ben, vi mätte vem som hade längst och de va så klart han..
Vist jag har alltid vart den korta men vafan ? Finns de något knep på hur man blir längre ? Hahha fan ...
Men det är ganska gulligt ändå på nått sett tycker ja, så får väl nöja mig med de haha !


Fyfan va underbart

Ser ut som spya ! Ja jag vet men det smakar gudomligt :D

Det är mango, panssionsfrukt och grönt äpple :) fyfan va gott ! + lite vanilj yoghurt (0,5% fett )



Tränat

Klev nyss av cykeln, har cyklat i 40 min, trampa på som en idiot, haha mina ben är som spagetti, men skönt ! 
Har även laddat ner appar på mobilen på olika övningar såsom magen , rumpan och armarna,riktigt bra faktiskt :)
Ska snart göra min fruktsallad, äter de ist för middag, är inte så hungrig idag. 
Var även ute på en powerwalk runt 11 tiden, mycket skönt det med, gick 2 km idag bara, men det fick gå de med :)! 
 
I morgon äre skola, så ska snart hoppa in i duschen, sen blire väl sängen om ja ska orka upp i morgon ... 
Är så jävla taggad inför STUDENTEN, även fast det är flera månader kvar -.- men det är sista terminen i skolan, UNDERBART !!! 
 

En tidig morgon till ...

Godmorgon

Fick gå upp 07,20 idag, ska vara på ungdomsmottagningen kl 9 , underbart ! Detta hade kunnat vart min sista sovmorgon för i morgon börjar skolan igen ....
Idag så är det även sista avsnittet på paradise hotel (tror jag ) ! Vad fan ska man kolla på sen ? Big brother börjar ju inte heller utan farmen .. Snälla ! Kolla lite igår när dom visade människorna som va med och SNÄLLA ? Äre ett skämt eller ?

Aja nu måste ja äta min frulle sen dra !

Ja juste jag va ju med Johanna igår :) haha så sjukt kul och som ja skrev tidigare så spårar de alltid när vi är :o fattar inte grejen, vi kan aldrig ha en lugn och sansad dag inte ! Älskart :D

Ne nu måste ja dra
Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2477777/images/2013/pic_50ebc611ddf2b342db8adf5b.jpg" class="image">


Nyköping med Johanna

Fan va svårt det var att gå upp i morse, orkade verkligen inte.. Och då va klockan ändå 8,35, kommer aldrig komma upp nu när skolan börjar, då ska man ju gå upp kl 5 ..

Aja idag ska jag in till Nyköping med Johanna :) det blir nog kanon de, vet inte riktigt va vi ska hitta på men nått roligt och spårat blire alltid :)

Just nu så sitter jag och försöker få i mig frullekost, de blev 2 knäckemackor, 1 dl yoghurt och ett halvt glas apelsin juice :) toppen !

Puss


lång dag !

Usch vill bara att denna dag ska ta slut , tråkigaste dagen på väldigt länge ... 
 
Så här såg den ut 
Vakna kl 10,35 
Åkte ner till flen och köpte lite mat 
Kom hem åt 2 knäckemackor ( frullen ) 
Bytte om , tog med hunden ut på en promenad, fick bli 4 km idag. 
Snacka med johanna i mobilen i flera timmar, duscha, käka mat och nu sitter jag här och lyssnar på musik .. 
 
Fan vilken rolig dag, mycket man fick uppleva... verkligen !
aja ska sluta böla, skönt med lugna dagar ibland också eftersom att skolan börjar snart ! 
 
Gårdagen spenderade jag bland annat på isen :O!!  Eftersom att Emil och Matte skulle ut och göra hål för dom skulle se hur tjock isen va, så följde jag med som ett stöd ifall dom skulle ramla i, (genomtänkt..) 
 
De va bara emil som åkte igenom med sin fot , men då var vi uppe på land hahha eller a typ på land iaf , de va ju vid vassen, då börja han knälla över at han blev våt om foten, ja herre !
 
Sen på natten så skulle vi ut igen och hämta Matte, han hade traskat ut dit själv i mörkre , Emil halkar  yttligare en gång , haha fick ett litet skrapsår som han börja  muttra om. 
Vi ser ingenting utan vi hör bara hur någon står och gör hål i isen , jag HATAR mörker och sen när man inte ser så blire ju inte bättre. men vi gick ut till han iaf.
När pojken står och håller på med isborren så smäller de till , ja skriker och är nära på att kubba där ifrån, nära på att skita ner mig , trodde att vi alla 3 skulle dö där i mörkret, men de va ju inte farligt tydligen... 
 
 
 
 
 

Med Madelene

Sitter hemma hos madelene, vi har jobbat på vårat projekt så nu snackar vi bara skit. :) Måste berätta allt som har hänt under dessa dagar då vi har vart borta ifrån varandra haha ! 
 
 

Dagen outfit / promenad

Kom nyss hem, tog en promenad i detta väder, snö/ regn som kommer ner! Halt som fan va det också, skulle försöka ta mig ner för en is backe, stod och tänkte en stund på hur ja skulle lyckas komma ner utan att slå ihjäl mig, hade jag vart några år yngre så hade jag antagligen satt min på rumpan och glidit ner, men så blev det inte idag, fick försöka gå som vanligt ner ( någon hade ju kunnat sett mig där uppe i skogen ) troligt ! Såg säkert ut som att ja hade skitit på mig ...

Nu har jag iaf bytt om och gjort mig i ordning, ska göra en annan sak om ett litet tag så detta fick bli dagens outfit :)



Helt jävla otroligt

Fyfan säger ja bara , att det aldrig kan bli bra !!!! mamma färgade håret på mig , detta blir fan sista gången hon får göra något sånt, blir att kolla om någon frissa har en akut tid för jag går fan inte ut i denna färg , den passar liksom inte mig . 
Sitter och stor tjuter i vanlig ordning när de är någon som har gjort en förändring på mitt hår.. fan att ingen kan göra ett bra jobb nån gång . aja får böla ett tag till sen ställa klockan och gå upp och ringa till en frissa ! 
 
Helvetes jävla förbannade skit 
 
 
 

Första inlägget 2013

Hej snyggingar, jaha nu äre 2013 och de känns ju helt underbart har jobbar dom första dagarna på detta år
 ( tummen upp ) 
 
Nu sitter jag på en madrass och snackar med min fina vän Johanna i mobilen :) vi har så mycket att prata om varje gång så skojj :)! 
 
Nu har jag även  börjat piggna till efter nyår, fan jag fattar inte att jag alltid ska må så dåligt :O! kan ju knappt äta på flera  dagar efter en fest , behöver inte ens dricka mycket för att de ska bli så... men aja är man klen så är man.