Lillebror sleep over

Hejsan Just nu ligger jag brevid min lillebror i sängen  och snackar men johanna i mobilen. Så över social!!
Idag har jag inte gjort så mycket, har badat med hampus :).
hampus ska sova över hos mig i natt.. Mysigt ! och i morgon ska vi vara hela dagen HAHAH :)


Och just nu är jag så jävla arg!!!

Pussen

Grattis

Hejsan idag fyller min lillebror 9 år :) så när alla har vart ska vi till malma idag med för hampus ville det :)
nu pratar jag med johanna i mobilen (aa) ovanligt va hahahah


<3

saknad

Gumman jag saknar dig :( vi måste ses innan skolan börjar!!!




vakna

Hejsan nu sitter jag och johanna i hennes rum! om några timmar drar vi till malma. och i kväll vet jag inte vad jag ska göra men i morgon fyller min lillebror 9 år :) han är inte så liten längre :(!

pussen!


sova / johanna

Cha cha ;) haha nu sitter jag hos johanna, hon kladdar på sina ben! hon tycker dom är jätte lena!! men iaf idag har vi nörda ronja rövardotter hihi (aa) sen började det åska och regna inte lika kul -.- snart ska vi väl kolla skräck det gör vi alltid :D

 I morgon blire malma :) roligt roligt!

Pussen



Sova

Ska bara säga godnatt, ska sova nu för i morgon drar jag till johanna! har massor att prata om!
Var bara hemma i några timmar sen drar jag igen (aa) sorry!


hemma igen (aa)

Hejsan idag kom jag hem efter resan i norrland ;) jag kunde inte skriva innan jag åkte så johanna fick skriva lite som ni kanske har fattat HAHAHA
hon är rolig hon!
jag hade det jätte kul där jag var ;) nu snackar jag med johanna i mobilen hejrååå



Peace Out

Idag har jag varit i Nyköping med en kompis, hade mkt trevligt! Gick och åt lite, hon tog en sallad och jag tod en nachotallrik. Väldigt gott! Sedan gick vi runt och kollade i affärer och hade det allmänt trevligt.
Imorgon ska jag åka till Flen och träffa henne igen samt en annan kompis, kommer bli as nice!

Imorgon kommer även Elin hem igen! Såå skönt, att blogga har aldrig varit riktigt min grej.. men de kan va kul o testa ibland! ;)
Så det här är det sista ni hör av mig! (:

Peace out!




Söderköping!

Idag har jag och släkten åkt till Söderköping och käkat god mat och glass! Måste säga att Smultronstället har så sjukt fantastiska glassar! Hundarna fick också en varsin glass (:
Sen gled vi runt där lite och kollade runt :) När vi kom hem så åkte jag och pappa och hämtade en traktor, sedan åkte hem med den, fick sjukt ont i röven av att sitta i fönstret.. Sen ställde vi upp en ställning, för vi ska fixa taket lite (: Ikväll blir det groggas och massa mys med Rocky filmerna!



Back to normal

Då var alla hemma igen! Elr ja, mamma och pappa iallafall, min bror åkte till Nyköping. Fick en parfym som tack för att jag var hundvakt, helt galen i den! Fick också massa annat gott från Tyskland ;) Blir provsmak ikväll!
Lovely!


Sova ut

Cha Cha! Idag kommer familjen hem så äntligen kan jag få sova ut! Måste gå upp vid sex för att släppa ut hundarna på morgonen och sen gå upp vid tio för att dom ska ut och gå. Suck. Men imorgon kan jag sova! :D
Vet faktiskt inte när Elin kommer hem, men jag skriver väl tills hon kommer ^^

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, min kompis Jenni har bott med mig i några dagar men hon åker hem idag "/

Hare gött!


 Jag och Elin från grillkvällen hos Linnéa (:

Johanna is the Kiiing

Cha Cha! Elin ska vara borta i en vecka, så jag är här och gästbloggar lite ;D
Johanna heter jag och jag är typ bäst :) Elin tycker också det, hon kan ha lite svårt att erkänna det bara :) Men då vet ni det. Själv är man hundvakt och har varit det i fyra dagar, dom andra kommer hem imorgon från deras resa till Danmark/Tyskland.

Ne men då vet ni det, att jag är superbäst och att Elin är borta :)



  

blixtar och dunder

Godmorgon , kunde inte skriva här igår för det åska som bara faan! kl 5 i morse smälde det så man trodde att det var krig lr något. Det kom blixtrar ut kontakterna, har fan aldrig varit med om detta förut!
Men iaf igår spelade vi minigolf  igen och åt mjukglass :) mums! Sen idag vet jag inte vad som händer. ska duscha snart och sen skulle ja väl ta hans om min lillebror

Pussen



Minigolf/ farfar / övningsköra/ pengar

Tjenare idag har jag spelat minigolf med mamma,pappa och lillebror! jag förlorade ganska hårt! fick hela 97 poäng, jag körde med att man ska ha så många 7:or som möjligt medans dom andra skulle ha så många 1:or som möjligt = som det ska vara!
Men men jag bjöd på mig själv så dom hade iaf någon att skratta åt!
Sen idag har jag även grattat min farfar som fyllde 71 :) grattis farfar hoppas du fick en trevlig dag!
jag har även tjänat pengar genom att visa farfars kusin vägen till stugan där farfar var, dom hitta inte dit så jag åkte före med moppen , fick 100kr :)
Sen nu mot kvällen övningskörde jag med pappa i skogen , det är där jag får hålla till. Det gick inte så jävla bra !! HAHAH


pussen

Sol

Hejsan idag har jag solat nästan hela dagen :) och snart ska jag övningsköra i skogen hahahah det är där jag får hålla till ;)



godnatt

Just nu sitter jag och snackar i mobilen, ska snart sova antar jag


pussen

dåligt väder

Godmorgon , idag hade jag tänkt att ta en spring runda , men det visade sig att det regna och då är det inte lika roligt att springa! så ja gick och duscha ist hih (a) får se hur vädret blir fram mot kvällen , kanske kan springa en runda då :)
just nu ligger och i min säng och funderar på vad man kan hitta på när det är så tråkigt väder! blir väl att kolla på film idag med -.- annars så får man väl gå ut iaf :O


Pussen

Film

Nu ligger jag i min säng och kollar på film! har gjort det i några timmar hihi (a) den här dagen har vart sjukt tråkig! hoppas morgondagen blir bättre :D

Gjort om i mitt rum

Hejsan idag har jag gjort om i mitt rum , tog flera timmar ! fan va jobbigt det var! men det blev ganska snyggt hihi :)
sen solade jag ett tag och nu pratar jag med johanna i mobilen hihi :) <33

Åk med bilen

Kom nyss hem har vart hos mormor och morfar en sväng sen åkte vi där ifrån till min morbror och hans fru :) trevligt . när vi kom hem tog jag moppen och åkte till farmor och farfar , sa att dom skulle ta det lugnt nu när dom ska åka bort :)
Nu ska ja kolla film eller något

Pussen

matlagning

Hejsan , idag vaknade jag tidigt av att mamma ropa och fråga om ja ville åka med henne och handla :) jag köpte 2 filmer , en till mig och en till min lillebror!
Idag har ja inte gjort så mycket, ska snart ner och laga mat till familijen får se hur det blir! hahaha :) faan om dom klagar!

Kväll

Hejsan :) mina päron kom hem för några timmar sedan :) min söta lillebror hade köpt ett <3 till mig och emil och sen en varsin nalle :) ooh!

 Lite Bilder ifrån veckan med johanna/ grillkvällen !

   


                     

Städa!

Hejsan idag åkte johanna hem ! har haft sjukt kul denna vecka med henne! Farmor och farfar körde ner oss till flen  så hon kom med bussen och sen när jag kom hem igen vare bara att börja städa :).
Så nu har jag städat nästan hela huset och  om några timmar kommer mamma,pappa och lillebror hem igen :)!
Snart åker ja upp till farmor och farfar och äter lite (aa) jag orkade inte göra något mat tilll Bara mig så dom får en till matgäst (aa)

Pussen !!!


Bert/duschen

Kom typ nyss från duschen, johanna ligger och kollar på Bert och jag vet inte vad ja ska göra :(.
Får väl sitta här och glo!


Ute och går

Goddag :) idag har jag och johanna vart i flen med farmor och handlat :) sen när vi kom hem glutta vi tv och sen gick vi ut och gick med hunden en sväng så han fick bada lite :) mysigt!
Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske blir krig igen hihi (aaa) I morgon kanske mina päron kommer hem från Öland och då åker Johanna hem till sig! det har vart en rolig vecka detta :)<3


Pussen


Wrestling

Just nu sitter jag och johanna och kollar på Wrestling :) sjukt bra!



matlagning :)

Tjenare tjenare har nyss ätit :) var jätte gott idag fick det bli spagetti med kyckling i sås :) så gott så !
Idag har vi legat i soffan hela jävla dagen och gluttat film! skönt det med ibland och nu vet ja inte vad som händer, blir väl film igen (aa)

Pussen



Krig!!

Jag och johanna kom nyss hem , har åkt moppe :) men innan vi drog ut så satt vi och kolla på tv! jag pallade inte bara sitta där så till slut slog jag henne med en kudde i huvudet (a) HAHAHAH och då blev det kuddkrig :) mycket roligare ;)!  Nu väntar vi på att min bror ska komma hem från jobbet :) sen vet jag inte vad som händer :)


Pussen



12/11 barbapapa <3

Nu sitter jag och johanna här igen! idag har vi cyklat 2 mil :) cyklade till Flen och tbx, var tvugna att handla lite mat :)
jag köpte 2 nya barbapapa :) så söta jag älskar dom :) man ska ha dom på mobilen hih :)

Dom 2 fick det bli :)



Dom här 2 hade jag redan innan :)



Johanna hatar dom ganska hårt! men jag tycker dom är så söta :) ska ha hela jävla familijen :D
Nu ska vi typ inte göra ett skit, har gjort tillräckligt idag !


Pussen 

11/7-11

Tjenare Tjenare just nu sitter jag med johanna och idag har vi flyttat båten till sjön så vi kunde ro en bit :O men det gick så jävla sakta så vi åkte hem igen :)!
Igår försökte min kära broder bygga ett hopptorn ? jag och johanna trodde aldrig på hans ide och till slut insåg han oxå att det aldrig skulle gå hiih (aaa)
Johanna ska som sagt var bo här denna vecka så ja hinner inte med att sitta vid datan :O jag skriver när jag har tid :) 
 Pussen !!!




8/7-11

Tjenare nu håller ja på att göra mig i ordning samtidigt som ja snackar med johanna i mobilen :)
om någon timma ska jag grilla med några vänner Mysigt!
Sen kommer johanna hit och bor här i en vecka :) kommer bli mysigt det med :)!



5-6-7/7-11

Äntligen hemma ! efter några dagar i Hjo med underbara människor så är man hemma igen :)
Det var riktigt tevligt = som alltid att komma dit :) men jag stannar inte hemma så länge för i morgon kväll ska ja grilla med några flickor :) mysigt!
Hela nästa vecka ska johanna bo hos mig för mamma, pappa och hampus ska driva i väg till Öland, så vi får se hur detta kommer gå HAHAH men det löser sig nog ;)
I dag ska ja ge min bror hans födelsedagspaket. oj lite sent kanske , han fyllde i söndags men vafan bättre sent än aldrig :)



4/7-11

Godmorgon :) har inte vart upp så här tidigt sen i fredags och det känns! 
Snart driver jag iväg till flen sedan vidare ner till Hjo :) ska bli kul, det är bara jag och mormor som åker så vi brukar ha det super! Sen stannar vi där i några dager och sedan kommer vi hem igen, när jag kommer hem ska ja träffa mina damer och sedan säga Hejdå till Mamma,Pappa och hampus för dom driver iväg till öland på sin semester med min Faster,farbror och min kusin! hoppas dom får bra väder och har jätte Kul!
jag vet inte om jag har någon data med mig till Hjo det lär vi märka hihi (aa) men om jag har det så skriver jag här :)
Ha en bra vecka nu PUSSEN



jagh

3/7-11

satt och prata med johanna i mobilen sen dog den så ja hoppas hon loggar in och läser här så hon ser varför det bröts :O

3/7-11

Hejsan idag kom mamma in och sa att vi skulle sjunga för min bror som fyller 18 idag :)
Jag gav han en cola sen får han en överrasking i veckan HAHAHa det är bara jag och johanna som vet vad det blir :),
Det har kommit massa folk hit och snart ska jag ner och vara social för i morgon åker jag med Mormor till Hjo och hälsar på. vi kommer vara borta ett par dagar så jag vet inte om jag kan skriva här då!

hoppas ni får det bra dessa dagar nu PUSSEN

Grattis Emil


2/7-11

Hejsan idag har jag badat, solat, grillat och handlat :) det var 27 grader i vattnet så grymt skönt :)
I morgon fyller min bror 18 år :) det kan man inte tro hihi (aa)
Just nu sitter jag inne på msn och snackar lite med folk men ska snart dra och duscha :)

PUSSEN




1/7-11

Hejsan :) nu sitter jag och snackar med Johanna i mobilen :) fyfan vad kul jag har!!
Idag var det sista dagen på jobbet så nu har jag lov! efter det så åkte jag och mamma till katrineholm sen när jag kom hem åkte vi och bada och nu sitter jag här :)

Johanna och Jag !