Vilket väder

Vad är detta ? ett skämt ? isf ett jävligt dåligt skämt, det regnar och regnar och regnar och regnar och regnar och regnar och regnar och regnar , ja jag tror ni fattar, det regnar sjukt mycket, gjorde även det igår, för mig så spelar det kanske ingen roll eftersom att jag ska jobba till kl 21 idag men vafan nu får vädret bete sig ! 
 
Inatt har jag vaknat lite titt som tätt pga att jag inte har haft min ögon mask, den är typ borta ! :(  jag kan inte sova utan den för ögonen, sen har det regnat och blåsigt, usch vilken natt. Får hoppas på att kvällen blir roligare iaf :)! 
 
 
OOH jag vill ha tbx mitt blonda hår :( 

Sliten brud

Fyfan vad jag är trött, ska snart  gå och sova. I morgon så jobbar jag 12-21 hoppas det går bra :) nu ska jag lägga mig och min lillebror ska ta över datan ett tag, han ska slagga här uppe hos mig :) mys på hög nivå. 
 
Godnatt puuuusss ! 
 
 
Jag och min lillebror för kanske 4-5 r sedan :) min lille skalman ! 
 
 
 
Min lille vän vad jag saknar dig ! 
 

Rast

Just nu har jag en "rast" på 4 timmar, börjar kl 16 igen :)
 
Idag har jag vart för trött så det har vart mycket flamms men det har vart kul :) Nu ska jag gå och diska efter mig, har lagat lite mat, det skulle ha blivit en wook men det blev de ej, HAHA jag tappade maten i slasken så jag fick kasta det och göra om allt, det fick bli kyckling med nudlar ist :) gott !
 
 

vem tror jag att jag är ?

Asså ibland så börjar jag fundera lite på mig själv.Undra hur folk ser på mig, jag pratar hela tiden, skrattar nästan hela tiden och är så sjukt lättskrämd.
Idag på jobbet så skulle jag och en annan brud åka ner med soperna, vi tog den ena hissen och vi börjar åka, efter några sekunder så smäller det till i hissen, jag håller för ögonen och skriker, dagen innan så läste jag i en tidning om en mamma och hennes dotter och skulle åka hiss och hissen släppte i taket eller vad man ska säga och dom "störtade", fyfan vad ont jag fick i magen.
Idag när jag kom hem så frågade pappa mig om jag ville följa med honom till bryggan med båtmotorn, jag hängde såklart på och när vi gick ner för backen tänkte  jag att han har så jävla ont så han knappt kan gå så jag ville liksom hjälpa till, pappa svarade att jag inte skulle klara av det eftersom att den var så jävla tung, men jag skulle få bära den ut på bryggan medan han hoppade i båten, jag skulle visa mig duktig och bära den i ena handtaget som pappa gjorde, hahaha jag står där och ska lyfta upp den och samtidigt som jag ska försöka lyfta så höll jag på att ramla ner, fyfan va tung den va :O shiit asså, vad leker jag att jag kan, jag fick typ släpa den ut på bryggan coh pappa bara står och skrattar ! 
Våran andra båtmotor skulle dom ta hem och laga för den hade gått sönder på någe vis, den gamla hade 9 hästas och den här andra vi tog fram hade 5 hästar, den med 5 hästar gick så sjukt sakta så jag tänkte att man kanske kunde byta ut hästarna så får vi en fungerande båtmotor med snabbare hästar men det gick ju så klart inte ! 
 
aja nu ska iaf jag sova, har sån jävla mensvärk så nu vet ni det också haha ;) avlider snart ! 
 
Upp och jobba delad tur i morgon, Godnatt 
 
 
 
 
Bild tagen ifrån google ! 
 
 

Godmorgon

Nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska gå lite snabbare så jag kan gå till jobbet, har lite ont i huvudet idag men får ta en tablett och hoppas på att det går över :) 
 
jag har inga nya bilder som jag kan bjuda på så ni får nöja er med dom gamla ist ;)
 

Midsommar

Hej på er, förlåt för dålig uppdatering men jag hinner inte sitta så mycket vid datan känns det som, jobbar hela tiden :) 
Ska även jobba denna dag samt hela helgen och hela nästa vecka så vet inte riktigt när jag hinner blogga igen, idag börjar jag kl 14 och slutar 21, i morgon börjar jag kl 7 och slutar 16, sen på söndag äre delad tur som gäller. 
 
Vi har iaf börjat fått lite sommar här i sörmland, solen har vart framme i 3 dagar nu :) fast dom säger ju att det ska börja regna och regna hela helgen så vi får se hur det blir. 
I helgen ska jag sova hemma hos mormor och morfar, ville inte förstöra för mamma och pappa nu när det är midsommar, tänkte att dom också kunde få ha lite kul så dom åker bort och jag sover borta, tror inte att det är någon som vill gå upp kl 6 i morgon för att köra mig till jobbet, haha låter kanske inte så lockande ;) 
 
Hoppas ni får en bra midsommar och en härlig helg :) 
 
 
  

jobb jobb jobb

Skönt att det blev bra väder till slut :)
Skulle ha vart ledig i morgon men blev inte så, ska jobba i hemtjänsten istället 12-21 :) ja , vad gör man inte ? man tjänar ju extra cash ;) jag vet exakt vad jag ska göra med pengarna jag tjänar i sommar, allt kommer nog gå till körkortet :(! själv så tycker jag att det låter lite trisst, jag tror verkligen att alla pengar lät gå åt då, kommer behöva många körlektioner om detta ska funka haha ! ( jag vet att nästan alla säger så men seriöst, fråga min kära mor och far som har kört lite med mig upp i en skog )
Nu ska jag sova, i morgon ska jag upp 9 så får lite sovmorgon iaf :)!
PUUUSSS !

kan sova men vill inte

Vad är mitt problem ? jag är så sjukt trött men jag vill inte sova? jag vet att jag måste sova för jag ska upp så sjukt tidigt i morgon men mina ögon vägrar liksom att blunda ! haha aja
I morgon ska jag jobba till 11, brandutbildning kl 12 till 16, tandläkaren 15,40 så måste gå lite tidigare, usch jag vill verkligen inte gå till tandläkaren, hatar att vara där, hatar att känna tandläkar lukten, har ni lagt märke till att dom har en speciell doft där? om ni inte har det så tänk på det tills nästa gång, ni kommer aldrig mer vilja gå dit.
jag har väl berättat att jag är känslig för dofter, höll ju på att spy inne på banken i k-holm när jag var med madelene, jag tyckte det stankt någon sprit eller någon drink som jag har blivit så jävla full på medan hon sa att det var kaffe som luktade ? det var fan de värsta jag har vart med om, fick trycka i mig massor av läkerol så att den lukten typ åkte upp i näsan eller något, vet inte vad jag tänkte haha men iag roligt hade vi !
aja nu ska jag iaf försöka sova ! :)  hööörss

Jobb

Vaknade kl 05,45 av att linnea smsa mig -.- ! somnade om till kl 7 och sen somnade jag om igen till kl 8, sen vare bara att gå upp för då kunde jag inte sova längre! nu har jag så jävla ont i huvudet, får alltid det när jag somnar om sådär ! får ta en alvedon  sen innan jobbet :)
fixade mina naglar lite förut, smörjde in dom i myrolja ? har hört att det ska vara bra och stärka naglarna så vi får se om det blir något bra resultat denna gång :) har använt det förut med det var länge sen så kommer inte ihåg :)
Skolavslutningsbilder

Dåligt väder

Usch vilket väder det är :O jag hade en ledig dag mellan skolan och jobbet och då kan det inte ens vara fint!
Inatt så åskade det också ! vad är detta ? det är inte precis någon sommar.
I morgon så börjar jag kl 14 och jobbar till 21, får lite sovmorgon :) undra vem / vilka man får jobba med, jag kunde ju inte gå på vikarieträffen så det kan ju bli intressant :)
Vi har även fått översvämmning här utanför på tomten, hoppas att det inte regnar mer på hela sommaren!

Ojojoj

Ojdå .. nu har det gått en vecka sen jag bloggade senast :O! har inte haft så mycket att skriva om, eller jo egentligen så har jag massa att skriva och berätta om men vet inte riktigt vart jag ska börja ?
I morgon så är det skolavslutning, kommer faktiskt sakna 3orna, det kommer bli så jävla tyst, eller nej kanske inte så tyst med tanke på att våran klass är kvar på skolan hahha men iaf, kommer bli så tomt :(!
Idag spelade vi upp våran kabaré, dom gjorde ett väldigt bra jobb, men det blev en fail i början HAHAHAH dom började spela innan alla ens hade kommit så dom fick köra om allt ifrån början när alla människor va där, (lyckat) men duktiga va dom och jag hade fan inte gjort det bättre själv så vad klagar jag om ?
I morgon så kommer halva dagen att gå åt i skolan, när jag kommer hem så ska jag sova, sova halva söndagen sen  så skulle jag även hinna träffa min lilla Angelika och på måndag så börjar jag jobba :)! ska faktiskt bli kul.
Jag borde sova just nu, är så sjukt trött men jag håller liksom på med en grej så har inte tid att sova. I morgon så ska Elin ( jag ) bära en långklänning för första gången i hennes ( mitt)  lilla liv, fast jag bär klackskor så släpar klänningen lite i marken HAHHA ojojoj hur kommer detta sluta !
ja just, i onsdags så spelade vi  brännboll ( hela skolan ), man skulle klä ut sig i olika teman och vi fick 80-tal, haha vi var så snygga ! Vi vann 3 matcher av 5 vilket var så sjukt bra, men det var inte min förtjänst för jag sög, vi vann även för bästa utklädnad, så duktiga vi va ;)!
nehe ne om man kanske ska fortsätta med grejen man höll på med så man bli klar snart, kan ju vara en fördel så jag får gå och sova
Godnatt !

brist på bloggning

Vissa dagar så pallar jag inte att blogga som ni säkert märker, händer det inge kul så finns det ju inge kul att skriva om ?
Men denna vecka har vart kaos, vi skulle baka ( min lilla grupp som bestod av , josefina, jennifer, mikaela, paulina, madelene , jag , jaqueline och Alexandra )
I går så bakade vi bullar, gick dåligt redan ifrån start, vi blandade ihop kall mjölk och varmt smör och det blev ingen vidare kombination, smöret blev till massa äckliga klumpar som låg och flöt i mjölken, jag sprang till städerskan och bad och hjälp, hon är en ängel ska jag tala om för er för hon räddade den dagen, ( trodde vi )
Senare under dagen när vi bara hade 3 plåtar kvar så ska vi ta ut en plåt ut ugnen men problemet som uppstod där var att ugnsluckan hade fastnat, vi får panik eftersom att bullarna blir brunare och brunare, Jaqueline springer åt ena hållet i skolan och skriker efter hjälp medan jag springer åt det andra hållet, vaktis kom och hjälpte oss som tur var, när han fick gå så blev allt lungt, jag sitter och kollar in i ugnen och ser något som liknar en mask, jag ser att den bara blir mörkare och mörkare sen inser jag att det är en toffs jävel som ligger där inne och steker, jag kastar ut den med en kniv och det börjar stinka i hela skolan, bara att börja vädra.
Idag så blev våra sockerkakor helt misslyckade enligt min grupp, men dom vi bjöd tyckte iaf om dom, tur det, ahha en tog minsk 7 bitar , stackaren , han sket säkert ner sig när han kom hem eftersom att sockerkakan inte var klar, den var helt degig.
Madelene och jag drog med hennes bror och hennes pojkvän in till e-tuna ett tag idag också :) jag handlade lite underkläder och ett par byxor medan hon handlade en kofta och ett par snygga skor :)
nu tänker iaf jag gå och sova , upp tidigt i morgon
Pussen !

Sveriges nationaldag

Idag är det Sveriges nationaldag, jag gör inget spec dessa dagar , men idag när jag var i flen så såg jag ett gammalt par som hade den svenska nationaldräkten på sig, raringar.
Idag har jag även åkt runt i en bil med Emil och Oliver, sen bytte jag bil till Angelikas och Emmas hahah så denna dag har jag typ spenderat i en bil ;)! 

Tisdag

Tjabba
Idag har min grupp vart på dåligt humör hela morgonen när vi skulle baka ! Vi bakade kladdkakemuffins, blev inte så kladdiga HAHAHA helt torra men folket vi bjöd tyckte iaf om det ;)
Idag hade jag iaf matteprov, gick väll åt fanders som vanligt,detta prov var så sjukt svårt...sjukt  svårt ! Tog kvart i 5 bussen hem och när jag kom ur bussen så drog jag och mamma oh handla lite :) Nu ska jag slappa sönder.
I morgon är vi lediga, sjukt skönt, men jag måste plugga som en gnujävel om ja ska klara detta! kaoooos !
Jag har fått fucking utslag också i pannan, det kliar som fan och jag har kommit fram till att jag inte tål min "ansiktsrengöring" :o wtf ! fåååååår panik , seriöst !
Kommer ni ihåg denna sexyboy !
Mjaaaooh

Bakning hela veckan

Denna vecka ska handla om kabaré, min grupp ska baka hela veckan, ojojoj :) haha ! Idag var vi vart och handlat alla saker som behövs till bakningen :)

HANNA !

Godmorgon
Inatt jag har inte sovit i många timmar... kolla på bigbrother finalen som slutade kl 23,00 men somna direkt efter det :)
Som jag hade hoppats på Amandus 2 och HANNA på första plats, det var så de skulle va och de va så de blev :)
Jaha vädret idag då ? jag har mina nya jeans på mig och sen en tjock vit tröja, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, ser ut som att solen kan komma fram idag , har ett vitt linne under så det är väl bara att ta av tjocktröjan isf :)
HANNA !

Bigbrother finalen

Bigbrother finalen är idag, hoppas verkligen att Hannna J vinner hela skiten, ville att amandus skulle göra det först men sen insåg jag att Hanna har gjort så mycket där inne och hon har fått så mycket skit men hon har alltid haft humöret öppet, hon är värde dessa pengar !
Ring och rösta på Hanna j folket
Hanna Johansson
Telefon: 099- 418 03
SMS: HannaJ till 72 400
(Bilden är tagen ifrån google )

Shopping

Godmorgon alla underbara
Tänkte lägga upp lite bilder ifrån shoppingen igår, blir bara på miga kläder som jag handlade :)
Handlade även lite underkläder, en långklänning, ett tar byxor samt ett par skor till klänningen :) blev inte så mycket men det räckte för igår :)

Fredag , Lördag , skrik, stockholm

Hej på er
Vilka galna dagar detta har vart, igår som ni redan vet så  kulle madelene sova här vilket hon gjorde, hon hitta på att vi skulle se en skräckfilm, fyfan va vi skrek, har aldrig vart med om något liknande. HAHAH underbart !
Idag drog vi till stockholm , var där i många timmar och hade så sjukt kul, köpte massa kläder och fick så mycket ont i fötterna, tack för dessa dagar stumpen, så sjuk kul !
PUUUUUUSSSS <3