Städning och pluggande

Denna dag har bestått av städning och pluggande, i morgon så kommer madelene med mig hem efter skolan och sover över, på lördag drar vi till stockholm och shoppar  ! :)
Sitter och gå igenom matten tills i morgon, har prov, men vi har bara 2 lektioner i morgon så tänkte plugga ännu mer under rasten på 2,5 timmar :)

brännboll

På första lektionen så kollade vi på en fim, så sjukt bra !
På andra lektionen så spelade vi brännboll, hahaha det var också kul fast man inte är så bra, fick en bolljävel i magen HAHAH men det  var bara att fortsätta :)
På tredje lektionen så ska vi ha matte fast vi har ingen lärare, vi ska gå igenom provet som vi har i morgon.
På fjärde lektionen så har vi historia
AHAHHAHA kolla min lilla bäse pojke som rä 10 år snart, denna bild är väldigt gammal !

Jobbet

Jobbade efter skolan, 17-21 var ganska sorgligt men sånt är livet !
Nu har jag nyss kommit ut från duschen och sitter och kollar på bigbrother, SIMON ; MARTIN OCH PETER är på besöööök, fattar ni vad jag skriver, DOM ÄR PÅ BESÖÖÖÖK , mina små hjärtegull ;)
Aaa jag måste berätta idag på jobbet så skulle vi som hade jobbat kväll ta hissen ner och byta om, alla ställer sig i hissen och jag står och trycker på knappen som jag trodde var ner till källaren, jag trycker och trycker sen får jag panik och säger HALLÅ hissen funkar ju inte ? hur kommer vi ner nu då :( då kollar dom på mig och sen inser vi alla att jag trycker på knappen som har samma nummer som våningen vi redan är på -.- fyfan så pinsamt !
aja godnatt

Vilken jävla morgon


Instagram


väder

Fan vad svårt det är att välja rätt kläder dessa dagar :O som idag, kollar ut då ser det ut som att det kan spricka upp och bli fint men samtidigt så set det ut som det kan börja åska :O? får ha med mig shorts ifall det skulle bli varmt !
Har prov idag, känner mig inte så pigg på´t men jag har ju pluggat så det går nog bra :)

KAOOOS

Kaos idag i skolan, på morgonen så skickar läraren ut oss för att plocka upp sopor som ligger på gräsmattan efter helgen ? hon trodde att det var våran klass som hade skitat ner ! vilket det inte var och det fick hon  höra också !
Efter skolan så träffa jag min kusin och vi gick i lite affärer innan bussen, när jag kom hem så har jag bara pluggat, 2 prov i morgon att tagga till, demens och matte ! hoppas jag klarar dom ! på onsdag har jag ett till prov och på fredag har jag matte prov + några inlämningar :O tur att jag ska till stockholm på lördag med madelene och ha det så sjukt kul !
puss på dig min vän !

bb / kläder

JAAAA hanna och amandus är i finalen, ( sen hängen annica med på ett hörn också såg ja ) men iaf skit i henne !
Mina kläder idag är ett vitt linne som är lite genomskilningt och ett par ljusa shorts :)  hoppas det blir varmt bara :O

matte / sol

vilken underbar dag, vaknade kl 9 av att emil och oliver höll på ute på balkongen, drog ner och käka frulle sen drog jag till badet, har solat och badat nästan hela dagen, senare på eftermiddagen så drog jag ner till Flen för att min kusins man skulle hjälpa mig med matten, gick väldigt bra, när jag kom hem där ifrå så drog jag hem och sola igen :) och nu har tiden gått så fort så nu ligger jag här :) ska sova nu hade jag tänkt !
hörde även att Sverige vann igår, va ju kul för dom som ville det :) haha själv så är man inte så insatt i det där, jag är mer insatt i bigbrother och jag hoppas verkligen att LARS den jäveln åker samt marcelo och annica, dom 3 är så jävla jobbiga ! hoppas att amandus vinner hela skiten !

Dialekter

Har ni tänkt på att norska låter så jävliga  sexigt ? Jag ska fan åka till norge på semester någon gång, sägs att det ska vara dyrt och så  där med då kan man åka över till norrland och köpa mat haha ! ska försöka få med mig madelene på en liten bil tur nån gång i framtiden hahah  ;)
Jag är väldigt svag för dialekter som tex norrköpingsbornas dialekt ! ojojoj säger ja ba.
Det var en kille som kom och föreläste för oss i torsdags i skolan, han kom i från norrköping och han var så grymt snygg ! fasen, tyckte tiden gick lite för fort men det gjorde ens dag ! ;)

blixtrar / grillning / trög människa

Igår så blev det ju ett jävla väder fram emot kvällen, blixtrar över allt :O satte mig på balkongen med mamma under ett täcke, mysigt var det även fast jag var livrädd, hahah satt och fråga mamma om blixrarana kunde slå ner i mina solbrillor som jag hade på huvudet hahah ja herregud
Tidigare igår så grillade vi, oooh det var så gott ! vid matbordet så sitter hampus och hans kompis som sov här och snacka om saker som hade hänt på deras skola, då kom dom in på lite sport, då blev man väl lite intresserad och började hänga på i deras samtal och sen börjar dom snacka om slagskott,
ungarna - han trodde att han uppfann slagskotten
jag - ( men en jätte intresserad röst ) det är fotboll vi spratar om nu va ?och det har funnits jätte länge :O
hampus kompis- .... ehhm neej det är innebandy ! -.-
Hampus- blänger på mig och suckar
mamma och pappa- asgarvar
jag - det är inte så lätt ibland och börjar asgarva
killarna - skakar på huvudet
ahahhaha ja va ska man säga ! och idag när vi kom ifrån badet så skriker jag att det står en ko på gärdet men det visade sig vara en stol HAHAHAHAH !
bilder kommer lite senare när jag har fixat in dom på datan :)

Steeeker !

Ligger och steker i solen, underbart !
Idag i skolan så hade vi bara 2 lektioner, först engelska sen 2,5 timmars rast och då drog madelene och jag upp på stan och kolla lite,det visade sig vara marknad vilket var ganska jobbigt eftersom att det var saker överallt :O!
Sista lektionen var matte, vi sitter där och har genomgång inför provet nästa vecka, då kommer det en geting emot mig och jag skriker AAAAAA EN GETING, ställer mig upp och skyndar mig bort från  stolen  , HAHAHa läraren håller sig för bröstet och drar en djup suck ;)  sånt man får ta om man har lektioner med mig !
Jag just nu liggandes på en handduk  och bara har det bra !

Fredag

GRATTIS ÄLSKADE MOR PÅ FÖDELSEDAGEN !
En gammal bild på mig och min mamma ! :)
Idag så har vi två lektioner , första och sista ! den trejde lektionen består av en destanstid !
Efter skolan så ska jag hänga med madelene , ska köpa något till lilla mor !

AMANDUUUUSSS

JAAAAAAA!!!!
Amandus gick dirren till finalen, kunde det bli bättre NEEEJ det kunde de ej , hoppas han vinner hela skiten kommer springa fram och pussa på han isf ( om jag nu kommer träffa  på han nån gång vilket jag inte tror jag kommer göra ) men iaf !  om inte amandus vinner så hoppas jag på hanna !
Ankan klagar bara hela tiden
Lars är en jävla tönt och en sjukt prositiv människa , ( hatar sådana som tycker allt är kul )
Marcelo har dålig attityd,tyckte om han första vecka när han klev in efter det så sjönk han i mina ögon !
Hanna är så rar !
Darliiing !

Solning på G

Sitter utanför skolan med jaquelina och madelene och solar :) riktigt varmt och skönt !
ÄNTLIGEN SOMMAR !!!!

Engelska nationella- muntliga delen

Blev precis klar med nationella, var med madelene och ida, gick väl bra haha !
Läraren bad någon att ställa klockan så jag erbjuder mig så snäll som man är, när hon satte igång datan så var jag så sjuktnervös så jag glömde liksom bort den där klockan. Vi satt där och snacka och när vi var klarar så frågar läraren om vi hade pratat mindre än 15 minuter ? just då  tänker jag - det borde väl hon ha koll på :O?, men inser snabbt när alla kollar på mig att det var min "uppgift" att ställa klockan som aldrig blev av !
Jag kollar mig runt och börjar asgarva. gud så pinsamt ! HAHAHAH

HAHAHAHHA såå kul !!

Madde visade den här för mig och jag dog av skratt, mitt garv ekade nog över hela skolan samtidigt som jag grät ! sjukt kul ....

Onsdag

Älskar detta väder förutom när det väcker mig varje morgon en timma innan jag ska upp :O jag kan inte sova när det är för ljust så jag har ju en sån där lapp över ögonen ;) vackert ! den tar jag av mig en timma varje morgon innan jag vaknar ? skumt det också men har gjort det i 2 veckor nu så vaknar 4 på mornarna och inser att jag har en hel timma kvar att spendera i min säng <3333
Idag har jag muntliga nationella i engelska, jag ska snacka med ida och madelene :) går nog bra !
Vet inte när jag slutar, det är alltid en överraskinig men när jag kommer hem så hade jag tänkt att gå ut på en lång prommis idag också :)
ha en bra dag människor !

Tisdag

Idag har vi haft nationella prov i matte, från 8,35 till 12,20, vet inte ur det gick om jag ska vara ärlig, ingen idee att ha bra förhoppningar om det heller, matte är inte min grej har jag kommit underfund med :O
Men jag och madelene hade laddat upp ;)
När jag kom hem var kl runt halv 6, jag bytte om och gick en lång promenad i det fina vädret :) men jag ska erkänna en sak och det är att jag tyckter det är lite smått obehagligt att gå här ute i dessa skogar :O !
Vi har även en jätte vacker skylt som jag passade på att fota :)
Och nu när jag la mig i sängen så såg jag detta :O jag är beroende av idomin, visst det kan jag erkänna men vafan vart går gränsen ? jag behöver ju liksom inte smeta runt det i sängen :O?
sen så tog jag även lite andra kort :)


Åskan

Godmorgon , sitter i skolan och taggar inför matte nationella, kommer gå bra har jag intalat mig !
Vaknade i morse runt 4 av att linnea smsade mig att det åskade utanför, hahah raringen var rädd, vilket jag också blev när det smälde till utanför mitt fönster :O springer upp och drar ut mitt internet sen gick jag och la mig igen och då kommer mamma upp springandes, hahahah herregud !
Nu är det iaf fint väder vilket jag är glad över :)!

skum dag ..

Denna dag har inte vart bra för nån i min omgivning tror jag, har haft mina humörsvängningar på folket i klassen . upppsii
Sen idag i matsalen så skulle madde och jag ställa ifrån oss alla saker, jag går först och ställer ifrån mig tallriken, bestiken och glaset, sen lämnar jag brickan och väntar på att madde ska bli klar, då ser jag hur mitt glas SMÄLLER och går sönder i 10000 bitar :O? hur fan kunde det hända ? ingen rörde glaset, det bara stod där.. Jag hamnade väl i nån chock tror jag.
Nu när jag sitter i min säng och går igenom matten så ser jag något väldigt konstigt hända, min rullgardin åker ner och ställer sig rakt ut, hur kunde det hända när den var fast snurrad  och sen så är de inget fönster öppet  :O? bara jag i rummet, bara jag på hela övervåningen ... ( eller så har jag besök av nån som inte är välkommen !!!!)
aja ska iaf fortsätta att plugga eftersom att vi har nationella i morgon ..

ute lektion

Sitter ute och har lektion, väldigt skönt att komma ut i friska luften :)
Vi pratar om migration och om invandrare.

Dagarna !

Kom nyss in har vart på en prommis med mamma och hundarna :) Ska sova nu , har inte sovit något på hela helgen känns de som, har jobbat och stått i :)
Igår sov jag över hos mormor, hon hämtade mig efter jobbet, slutade 20,30 och då åkte vi hem till min faster för mormor skulle kolla på hennes nya blommor. Hände väl inte så mycket mer efter de.
Idag så har jag suttit och solat med gamlingarna på jobbet :) mycket trevligt !

Mellan landar

kom nyss hem, mellan landar i min säng ett tag och pluggar lite matte och halv 4 så ska jag tbx till jobbet och jobba till halv 9, kanske sover hos mormor inatt, vet inte än för jag ska jobba i morgon också 7-16, mina lediga dagar har inte vart så lediga, jobbat hela tiden :)!
Fint väder ute iaf, skönt de så ska försöka gå en sväng innan jag börjar.
Pussen

Jobb

Godmorgon , här sitter jag i min varma underbara säng och är så sjukt trött, bara att stå i och jobba till 4 vilket som :) får väl gå och lägga mig när jag kommer hem hahah ! I helgen vet jag inte om det händer något spec, ska iaf gå igenom matten för vi har nationella nästa vecka :O !
Igår hade jag hand om hundarna eftersom att mamma och pappa var bort bjudna på mat, så då bjöd jag min sjuka storebror på mat ist, han ska vara glad över att han har mig ;)!

Ledig

Ledig idag, sjukt skönt men i morgon så ska jag upp tidigat för att dra till jobbet :) känna också bra faktiskt, jobbar 6,45 - 16 .
Idag vaknade jag ganska sent faktiskt, när jag hade gått upp så drog jag ut på en prommis med Hampus, Mamma och hundarna :) Och nu sitter jag på mitt rum och kollar på film :)

Sjuk ....

oooh jag pallar seriöst inte ... Har haft världens huvudvärk sen i fredags och i helgen blev jag förkyld och nu är jag sjuk, underbart, imorgon så har vi även nationella och det vill jag fan inte missa så jag får väl gå och göra det sen dra hem ? eller om man får chansen till att göra det en annan gång men jag måste iaf hämta matteboken eftersom att vi har naionella nästa vecka i det ämnet med :( uusccchhhh !
Idsg ska jag leva på alvedon så jag blir bättre för stunden haha !
Passar in på mig just nu :(!!
Gå coh sova igen nudå och ta igen timmarna ifrån natten Godnatt :)

Glass

Sexveckan fortsätter, första lektionen så hade vi föreläsning ifrån um :) och nu har vi rast så jag och madelene sitter och äter glass, mummma !

Gårdagen

Igår så drog jag till skebo, sjukt kul och träffa alla igen :)! Efter ett tag där så inser jag att min percing är borta ? lyckat och sen när jag säger det så påstår folket att den hade vart borta hur länge som helst.... söp jag bort min percing ?
Sen blev ju så klart jag den där trögstämplade på denna fest , standard eller va ska man säga ? När jag hade kommit så står jag i någon dörröppning och snackar med Emma och då kommer Kim och skrämmer mig så jag skriker som en gnu, allt började där ! hahahha ! 
Här är iaf några bilder :)

Inte speciellt redo för detta

Jag har inte tid att sitta här och blogga just nu, men jag är så jävla irriterad så jag skiter i vilket, ska åka här i från om 25 min till flen och hämta upp Marcus och Alexander, sen drar vi till skebo !
Vet inte va fan jag ska ha på mig ikväll och det känns som om jag inte pallar bry mig heller ! fan va munter jag är idag känner jag !
Så här känner jag mig just nu .....

Färgning

Igår kunde jag inte skriva, var inte hemma för jag sov i flen inatt :)
Jag var med min kusin och hade film mys tog bara det lugnt sen på kvällen drog vi hem till Emma och var där ett tag :) Trevligt !
Idag ska jag inte heller vara hemma, är hemma ett tag nu bara men ska väg ikväll igen :) hem till en annan Emma och grilla med en jätte gammal klass eller vad man säger hahha vi som gick med varandra från förskolan till 5an ska träffas :)
Nu sitter jag med färg i håret och hoppas på ett bra resultat ;)!
höres !

snackiiiis

Veckans snackis
Denna vecka har nog snacket mest handlat om blondinbellas nakenheter, Att hon är naken på första sidan av hennes bok.
Jag tycker inte att det är något fel ifall hon vill ha det så eftersom att det är hon som går med på att visa sig naken, och eftersom att det har vart så mycket skrivelser kring hennes vikt så kan jag förstå henne, vad jag har förstått så visar hon sig nakel pga att andra tjejer som kanske också är lite överviktiga ändå ska kunna tycka om sig själva, kunna visa sin kropp utan att behöva skämmas över den.
Jag tycker att blondinbella är en mycket bra förebild, hon är jätte vacker och hon vågar stå för att hon är lite "mullig" och hon blir inter ner tryckt bara för att kissi skriver att hon är tjock utan hon lever sitt liv iaf !
Starkt gjort tycker jag !

Sex

Idag började vi med våran sexvecka på ellwynska, det är bara 2orna som har det och den varar fram till onsdag, inga riktiga lektioner utan nu handlar det bara om sex :)!
Idag snackade vi porr, om hur man uppfattar det och lite sånt, vet inte vad som händer i morgon men det är väl något liknande !

El lektionen

Tänkte berätta hur det gick på el lektionen idag, jag och madelene fick jobba tsm och ja, det gick ju inge vidare.
Vi skulle ta loss en hona i från en sladd och byta ut den emot en annan hona, ni kanske tycker att det låter lätt men det vare ej, man skulle knippsa sladden och fixa småsladdarna som var innan för, ni vet den bruna,blå och grön/gula ;)
Vi failade redan när vi tog i sladden haha men efter ett bra tag så fick ni nästan ihop den, problemet var bara att jag och madelene var för starka och hade skruvat dit skruvarna förhårt så när våran lärare kom och skulle visa alla fel vi hade gjort så fick han ta i så mycket så skruvmejseln gick sönder, jag började asgarva och jag tror han blev lite irreterad men vadå vad ska man göra när allt bara går fel ? då börjar man ju skratta
Det var en sånhär som vi fick jobba med ;)
bilden är tagen ifrån google !

skolan

Sitter i skolan med madelene, ida,linnea,josefina, jaquelina, alexandra, alexandra  och lottis, vi har nyss haft engelska och vi fick reda på att jag, madelene och ida ska ha nationella nästa gång :O !
Har bara en lektion kvar och då ska vi snacka el, intressant haha ;)

Häst jävel

Nu när jag och min bror åkte hem ifrån Flen så möter vi en häst i full galopp, jag skriker och emil svänger undan, sen kollar vi bara på varandra och börjar skratta , fyfan så rädd jag blev! Okej jag bor på landet och har gjort det i några år men har aldrig upplevt detta :o det var så sjukt, allt gick så sakta, man ser något stort svart komma farandes emot bilen :O
Säger bara lycka till att hitta den hästen haha ! men vi åkte iaf hem till våra grannar och sa att deras häst hade smitit, herregud ska man behöva leka djurpolis och ta hans om allas djur här ute på landsbygden  ?
( bild tagen ifrån google)

Frullekost in schoool

Har nyss ätit frulle i skolan och nu kollar jag på bb  :) Är så sjukt trött så undrar hur jag ska klara av denna dag , seriöst  och jag som ska stanna i skolan till kvart i 5, känns sådär !



Kaos i mitt liv

Har gjort mig iordning för sängen men tänkte berätta lite om vad som har hänt idag :)
Skrev ju tidigare att jag hade haft prov om njurarna sen satt jag väl mest och snacka  med viktor för jag blev klart väldigt snabbt ;) haha !
Efter den lektionen så hade vi ett "bokcafe" så vi fick jätte god fika samt snacka om bökerna vi hade läst, var inge vidare kul men men ! Tog en tidig buss in till flen och käkade lite glass med Linnea och Mikaela innan mamma kom ! när hon kom och hämtade mg så drog vi hem och då inser jag att ja skulle behöva hjälp med matten, så jag åker in till flen igen och besöker min kusin, hon gjorde ett försök men jag gjorde henne bara förvirrad så hon ringde Felix och Dacke ist så dom fick hjälpa mig, känner att det kommer gå så bra för mig i morgon.. Alla rätt  :)

Elin och Viktor

Sitter i cafet med viktor, har nyss haft prov om njurarna,  gick inge bra ! vi fick 1 timma på oss och samla info om dom ! kul ...
http://viktoranderssons.blogg.se/

MEET OF THE MONTH

Jag pallade ju inte berätta så mycket igår om hur vi hade det så tänkte göra det idag ist :)
Jag drog till Madelene runt 3 sen åkte vi ifrån henne runt 4 in till stan och mötte upp några där, när vi kom till norrköping så stannade vi på max och käka lite med johns kompisar, efter det så skulle vi ta oss där ifrån vidare till kolmården men johns polare viste inte vägen så vi snurrade runt i norrköping men sen drog vi vidare till Maxi parkeringen där alla bilar åkte runt och visade upp sig :) Där stannade vi ett bra tag, Madelene och jag satt i bilen och startade musiken samt basen, folk utanför började dansa och peka , antog att dom inte såg oss eftersom att bilen har svarta rutor ;)
Vid elva tiden så böjade alla dra sig för det var street race så vi följde såklart efter,  men efter ett tag så märker vi att vi är halvägs till Linköping / Helsingborg, hahah då kommer så klart jag med mina kommentarer om att vi snart kommer lämna Sverige, jag trodde nämligen att Helsingborg låg i Danmark.. Men det var bara att försöka vända och hitta tillbaka till parkeringen där vi startade. Som tur va så var humöret på topp och flummet kom igång, vi flög över gupp, igenom rondeller och vi var helt vilse i Norrköping, men vi var inte sämre än att vi stannade och fråga några fulla människor om vägen, då sticker en raggare in huvudet i bilen och sköter snacket haha ;) skön jävel dedär !
Men till slut så hittade vi ut ur norrköping och hem till mig :)
Vi träffade massa roliga människor och den där kvällen var så sjukt rolig :)
Madde och john om jag fick visa vägen så kanske vi aldrig hade kört fel ;) höhöhö !




Bild tagen ifrån google

Natt inlägg

Hej på er kom nyss hem, har vart på bilträff i norrköping med Madelene , John och Alexander :) AHHAHA så sjukt kul . är så jävla trött just nu så jag pallar inte skriva allt som har hänt  ! :)
Ska sova nu natten ! <3

morgon / middag

Hallooo
Ligger som vanligt i min säng, vaknade för kanske 1 timma sen och har inte gjort ett skit, inte fixat mig eller tagit på mig några ordentliga kläder, haha sånt får vänta ! ;)
Vet inte vad som händer idag än så länge, kanske skulle träffa madelene och john men vet inte än :)
Ni ser bilden här nere, kolla foten som sticker ut! kan det bli så i verkligheten :O? Sjukt stört !

Elin elin elin ......

Kom nyss hem från en liten round trip med pappa och jonny :) dom drog upp i skogen och jag drog upp på mitt rum, sitter här i min säng och funderar på att kanske möblera om, men sen inser ja att jag har förstora möbler som jag ALDRIG kommer klara av att flytta  på själv, så den ideen var inte så bra !
Jag  har berättar för er om min dröm som jag hade här om dagen, den handlade om björnar.
Idag när jag gick ut med sopporna så går min hund efter mig, jag får en tillbaka blick från drömmen för han såg ut som en björn när han kom gåendes så jag började springa och hunden springer efter mig, jag skriker och springer som en tok runt huset sen in.När jag kommer in så börjar jag as garva, tur att man bor på landet så ingen ser än när man håller på! HAHAHAH !

Freedag !



Veckans snackis
I veckan så har man snackar väldigt mycket om Valeria Lukyanova, Hon som har ett utseende som en barbiedocka. Såg nyss på aftonbladet att dom hade snackat med henne och hon säger att hon inte har legat under kniven för att få sitt utseende utan hon föddes med det. Men varför haka upp sig på att en människa ser ut som en barbie, kolla Foki hon liknar också en barbie. Det är ju liksom inte vara Valeria Lukyanova som har det utseendet utan det finns massor av andra tjejer här i världen som har samma utseende !

Månadens snackis
Denna månad så har många följt rättegångarna mot Breivik, hur kan man slösa så mycket tid på att sitta och lyssna på den idioten, han vill ju bara ha uppmärksamheten som han får just nu, han har dödat massor av oskyldiga människor det är väl bara att fängsla in han liksom vad är problemet ?
Jag förstår inte hans advokat heller som kan sitta och hålla med honom, visst det är hans jobb men vafan han vet mycket väl att muppen har gjort fel !

Denna dag !

HAHAHHA ojojoj förstår inte hur mina vänner har stått ut med mig idag, mest synd tycker jag nog om madelene ;)
Vi skulle ha historia prov och då började hon snacka om någon franz ferdinan,
Hon sa - startskottet var när franz ferdinan sköts
Jag - Kossan :O?  ( jag tänkte vafan har han med historian att göra )
Madelene - HAHAHAHA neje, gubben !
Jag - vilken gubbe ?
Sen när vi drog upp på stan så kom det en brud som cyklade förbi och log jätte mycket, jag tänkte vafan log hon åt och fan va hon va lik mimmi i våran klass,
Jag - fan va lik som va mimmi :O
Madelene - men vadå ? va inte det där mimmi ?
Jag - nej det kan de inte ha vart !
Kommer till skolan och får se mimmi och frågar henne om det var hon som cyklade förbi vilket det var HAHA ja men då vare ju inte så konstigt att dom 2 personerna va så lika eftersom att det var en och samma människa ;)
När madelene och jag går utanför skolan så börjar det prassla i buskarna så både jag och madde skriker, hon kollar och ser att det är en jävla råtta som hoppas om krig ( en väldigt liten sådan), Just då så kommer leo och lukaz och hör oss skratta och frågar vad vi håller på med, då visar vi dom råttan och då försöker leo va smart och säger det är ingen råtta den är en hasselmus, ahhaha vafan lekeru smart ?

Nationella i engelska

Sitter i skolan och är så otaggad som man kan bli, har Nationella i Engelska, uppsattsen. Känns faktiskt så där !
Efter det provet så har jag ett till prov i historian, på både 1-2 världskrigen, mycket man ska komma ihåg där. Hoppas det går bra !
Vet inte vad som händer idag, blir väl bara att ta´t lugnt och om det är fint väder så blire sola :)! Kanske drar ut på en liten spring runda eftersom att jag missar idrotten idag pga nationella ! :) Får se !
(bild tagen ifrån google)

På äventyr

Nu har jag vart med Madelene på äventyr i k-holm ;) ahaha och det gick ju super bra !

Björnen !

Godmorgon, jag sitter här i min säng och kollar runt lite på datan :)

Fyfan vilken natt jag har vart med om, vilka hemska drömmar jag har haft om björnar :o! Vaknar av att jag har panik,  jag sitter och skriker i sängen, som tur var så klarade jag mig alltid undan dom där jävla björnarna, så ser jag en björn idag så vet jag exakt hur jag ska göra..... SPRINGA för mitt liv, det var iaf det jag gjorde i mina drömmar hahaha !
Får hoppas på en bättre natt i natt ;)
Idag i skolan så ska vi väl typ ha 1 lektion, På morgonen så har vi distans och vi är tvungna att gå till skolan iaf ! efter den lektionen så har min grupp redovisning om Cancer, sen ska vi till duve och göra något, kul dag !

 


Sola, fiske

Hejsan
Idag så har jag tagit det lungt, fixa lite i mitt rum sen insåg jag att jag ville hitta på något så jag snacka med angelika, Drog ner till henne sen vidare till mormors stugan och sola :) När vi kom hem där ifrån så drog jag ut på sjön med Emil och fiska, hahah ja va ska man säga, Elin är bäst som vanligt ;) Inte för att det var jag som fick nån fisk men jag är iaf bäääst ;)