praktik/ledig

Har haft praktik idag igen :) sissta dagen i den gruppen, nästa vecka börjar man i en annan grupp så det ska bli kul och se vad dom gör där :).Imorgon är jag ledig sköönt! skulle gå med min lillebror till skolan men ungen blev sjuk så jag får sovmorgon jag med ! sen i morgon så ska min farmor och farfar komma hem från thailand så jag hoppas att dom gör det, saknar dom nu <3

Nu ska ja tvätta bort rengöringen i mitt ansikte ha en bra kväll puss<3


Thailand

Hejsan kom hem från praktiken för ett tag sedan, haft lika trevligt som vanligt !
Just nu mår jag inte så bra eftersom att min farmor och farfar är i thailand och där är det bara massa problem just nu! har hänt massor på bara några dagar :( och dom skulle åka hem i morgon men nu vet ja inte vad som händer!
Nu ska jag plugga har tydligen prov på måndag !
Ha en bra dag <3



Musik

Nu sitter jag och lyssnar när min lillebror spelar Gitarr låter superfint :)! har även vart med och kolla när han spela innebandy.
Dagen började med att jag va på sjukhuset, sen så slutade vi tidigt och då gick jag och mina flickor på stan och fikade :) mysigt , vi tog konstiga bilder med madelenes mobil



trött

idag har man vart i skolan , tog lite kort som kommer in någon dag ;) nu är jag jätte trött så nu ska sminket bort sen ska jag dejta kudden :D  hihi godnatt <3

Skolan ;)

Nu sitter jag i skolan och jobbar med naturkunskapen men kvinnan Madelene.
Har ingen lärare så då kan vi sitta vid datan
 Hejdå <3

Härlig dag / blå hand

Hejsan idag mår ja lite bättre, fick reda på att min farfar börjar bli bättre , han och farmor är i thailand och han blev inlagd på sjukhus där , så jag blev jätte orolig igår men farmor ringde i morse och berätta lite saker så de börjar kännas bättre.
Idag har jag inte gjort så mycket, tagit de lungt.  haha min hand är blå sen igår när jag , emil och oliver spelade kort , den som förlora skulle bli slagen på handen och jag förlora :O så idag är den blå :o!!

kanske inte syns så bra men den är blå                                                                          




Godnatt

Godnatt igen (a) nu ska jag iaf gå och sova är jätte trött , som ni kanske ser på bilden haha (a)
Får se när jag hinner skriva i morgon eftersom att ja ska jobba.

Godnatt <3



spel

HAHAHa har nyss spela kort med emil och oliver :O dom fuska tydligen med mig men de fatta inte jag , så dom satt och skratt hela tiden :O men aja kul va det.
nu håller ja på att fixa big brother 24-7 men det funkar inte :O blir så arg !! får se om ja kan fixa det under natten .

Godnatt mina kära <3

Grattis Oliver

Grattis oliver på din 18 års dag :)




Jobbig dag !

Godkväll idag har jag hjälpt min bror att städa rummet  plus att jag byte rum :O har nyss kollat på big brother lika bra varje gång ;)

Sen fick jag ett tråkigt besked från thailand :( hoppas allt blir bättre mina ganlingar , jag saknar er för varje dag och det är skönt att ni är hemma snart<333 

Farfar och jag :) gammal bild :(


Godnatt

Nu ska jag gå och sova det blev lite senare än igår, då gick jag och la mig kl 8, va jätte trött hahaha :) sen i morse så satt jag och bomba mina kompisar med sms , haha ojdåå ! alla låg och sov , jag var redan färdig , satt och vänta på att klockan skulle gå lite snabbare ;)

Godnatt <3







Min hund :D<33333


Pinsamt /Fika

Nämen tjenare ;) idag har det hänt så mycket hahah , i morse så gjorde jag bort mig totalt !
kolla vi åker stadsbussen på morgonen , då kliver jag och Mikaela av den sen så  kollar vi om det kom någon bil :O men eftersom att jag går och kollar så går jag nästan in i en kille som går på skolan, jag blir skit rädd och skriker  ooohh herregud :O!!!  HAHAHa men han fortsatte gå och det gjorde jag med , sen står vi vid skåpen och då börjar vi snacka om det här , och vem tror ni går bakom mig och in på toan :O jo den där killen :O!!! men då gick ja in i klassrummet :O!! pinsamt .,
På alternativ medicin så kom det två flickor som hälsade på och kolla runt så då gick dom med mig och mikaela , trevligt trevligt :) efter skolan så gick jag och Mikaela och fikade mysigt ! efter det så gick jag och mamma och shoppa både mat och kläder hihi (a)

Nu ska jag kolla på big brother sen käka chipslåda MUMS ha en trevlig fredag kväll :)<3



Våfflor

Hejsan idag hade jag praktik, är helt slut nu men jag hade jätte kul :) som alltid !
När jag kom hem så kääkade vi våfflor , okey visst vi kanske är lite före eftersom att våffeldagen är i morgon men det spelar ju ingen roll ;) gott var det iaf :)! i morgon är det vanlig skola igen känns sådär, ska redovisa själv på engelskan , herregud kommer dö långsamt, men det löser sig nog ! nu ska jag plugga lite till sen ska ja kolla på big brother :)<3






Praktiken !

är jätte trött efter praktiken, förstår inte jag är alltid det men idag fick jag vara i en ny grupp och se vad dom gör :) trevligt trevligt, nu ska ja typ sova godnatt !


Skön dag :)

Denna dag har vart normal :O herregud det var länge sen en dag för mig var normal !
Stannade kvar i skolan med Linnea och plugga , sen kom henke och gjorde oss sällskap :D  trevligt trevligt ! nu ska jag plugga engelska sen sova lite :) i morgon är det praktik :)

bilder från idag , vi skulle vara blinda :O!

Haha Mikaela ;)                                              Jaqueline leker apa lr något :O




Och simon ville bara fin


Skogen / flickorna

Oj oj oj vilken dag !  den här dagen började med att jag ,linnea och mikaela höll på att missa stadsbussen , men när vi väl kom fram så höll jag på att halka :o självklart börja jag skrika och det hördes in i bussen -.- pinsamt !!
Sen när jag och kvinnan Madelene skulle gå och äta så var vi tvungna att kliva över massa snö HAAHHA madde gick först sen när jag skulle gå så råkade jag trampa på hennes sko så den ramla av men jag märkte inte det så jag fortsatte gå (a) sen hör jag någon ropa elin elin !! då vänder jag mig om och ser att hon hoppar på ett ben :o jag tänkte vad fan håller människan på med HAHAH men jag gick fram och hjälpte henne iaf så snäll som man är ;)
Sen på sista lektionen så skulle vi ut och vandra i skogen , när vi väl kom fram så ligger det fullt av svarta svampar på backen , då hör man felix säga - Fan vad många brända svampar det ligger överallt :O? HAHAHAHA fyfan vad jag skratta !! men iaf när vi skulle gå hem från den där skogen så blåste det vindar ska jag säga ! HAHA jag skulle fixa mina byxor och knäppte upp jackan då blåser nästan min mössa iväg så madelene  fick stå och hålla handen på mitt huvud så inte mössan skulle flyga bort och det åkte massor med bilar förbi :o

Sen efter det så gick jag,Madelene,Mikaela och Alexandra och shoppa. jag handla myrrh olja det ska tydligen vara bra för naglarna sen en foundation.






Solsidan

Nu sitter jag och kollar på det sista avsnittet av solsidan :( men det ska bli sköönt att slippa OVE !!!




shoppa

Tjenare , jag skulle visa vad jag köpte igåt tänkte jag ;)

Ett par solbrillor för 80 kr





Dagen outfit


Bilden blev jätte muppig eftersom att jag sitter och vrider mobilen på något sätt :O?


Godmorgon

Tänka sig jag får aldrig sova på helgen , igår kom min morbror och väckte mig och idag gick min lillebror och hans kompis igenom mitt rum in på toan och höll på att spola, snälla kom igen låt mig sova..
Något bra men denna dag är att det är fint väder :)!  det är något som man har längtat efter :) kommer lägga upp en bild sen på det jag handla igår :)!  Nu ska jag ut och sola !

Ha en bra dag !



Smarta Elin (A)

HAHAHAH i fredags när jag och Mikaela satt på bussen på väg till kartineholm så kom det 4 röda bussar och åkte förbi , både jag och Mikaela blev chockade, för vi brukar lixom inte se röda bussar här , men iaf sen kom vi in på ett samtalsämne om vilken färg bussar brukar ha , så snackade vi om blåa bussar,

Jag - haha jag har fan sett en blå buss :)
Mikaela - ja det har jag med gjort !:)
Jag - men vart har man blåa bussar ?:O
Mikaela - men är det inte i göteborg? :)
Jag - vadå finns det bussar i göteborg ?:o
Mikaela- :O?
Jag - HAHAHAH men vadå åker man inte bara spårvagn där :D?
Mikaela - jo inne i göteborg kanske men inte utanför :O?
Jag - hahahah jaha (a)


Körslaget!

Har nyss kolla på körslaget med min mamma och pappa :D Kom igen katrineholm :)! ne men jag tyckte alla var bra faktiskt :D!
Tidigare idag var jag i nyköping och träffa en gammal vän, vi har inte träffat varandra på 2 år :O så det var trevligt att se hur hon mådde :).
I morse kl 8 kom min morbror in i mitt rum och vissla :O ursäkta jimmy om du ser det här men IDIOT ! sen var han inte tyst heller så det var skönt när han drog (a)höhö va taskig jag är men han älskar mig iaf ;) nu ska jag kolla på big brother samtidigt som jag skriver med min kära vän Johanna på msn :D

Ha en bra kväll och glöm inte att rösta på katrineholm nästa vecka :)!!! <3

Skolan/snöbollar

Hejsan Förlåt för att jag inte skrev i går men jag slutade 21,00 på kvällen och var helt slut när jag kom hem :( men det hände inte så mycket så det spelar ingen roll ;),

Idag var ja ju i skolan lika kul som vanligt lr ;)? Linnea kasta snöbollar så hon träffa mikaela i ansiktet snällt va :O? Men hon var snäll emot mig (A) jag fick åka med henne hem ist för att åka bussen själv :), när jag kom hem åkte jag och handla med mormor och morfar HAHAHAh ja vad ska man säga . nu ska jag sova är jätte trött , lr a kanske inte nu men snart (A)
Nu kom min morbror hit, han håller på med lägenheten där jag bodde förut , han och hans brud kom och kasta ut mig men det gör väl inget så snäll som jag är så var det okey ;)

hejdå mina små vänner ;)<3


HAHAHAH min klubba från mallorca ;)



Praktik

Usch vilken natt, jag vaknade varannan timma :O fan vad onödigt !! sen så var det praktik, riktigt kul :) alltid lika roligt att träffa dom glada gamlingarna! i morgon börjar jag 12 så jag får sovmorgon jippi :D! men jag slutar kl 9 på kvällen , jag kommer vara ganska trött på fredag.




söta vänner :D

Kolla vad min fina vän gjorde till mig (A) den skulle upp på min blogg men det funka inte :( och jag vet inte heller hur man gör hahaha , så då gjorde en annan vän en bild som hon la upp :D


   

HAHAHA sen skulle jag bara skriva att Linnea som jag var med idag fastna i bussen xD när hon skulle gå ut så fastna väskan och det kom massa folk som skulle av , hon märkte inte det först så hon gick men sen vände hon sig om och då stod det en kille där och kolla på henne xD fyfan va ja skratta !!!

SOOOOL

Idag titta solen fram , Fan vad sköönt !
Skolan idag gick nog inte så bra , var så jävla trött så jag skratta hela tiden :O sen var jag trögare än vanligt !

Jag - haha jag har kommit på en sak :)
Linnea/Mikaela- jaha vadåå :)?
Jag - Tar man störra steg så kommer man fortare fram :D!!
Linnea/Mikaela- men vafan Elin , kom du på det nu :O

Jag har mina stunder ;)

När vi kom hem så gick jag med linnea på stan , fan va virrig hon var , hon gick fram och tbx hela tiden bara för att hon hade svårt att bestämma sig vem hon skulle åka med hem :O fyfan säger jag bara , sen sätter hon igång och skrattar åt mig :O herregud -.-

  

Shopping

Idag var jag på stan med Madelene , Linnea och Mikaela , jag hitta en bikini :) mycket fin lägger upp den senare :) för ett tag sen så var jag och mormor ute och gick en runda det var skönt !
Nu kollar vi på One tree hill :D

hörs senare :D<3

Skolan

Nu sitter jag i skolan med min kvinna Madelene :)♥ , om 30 min har  vi naturkunskap i 2 timmar -.- inte så vidare roligt . efter skolan så ska jag gå på stan med Madelene och Linnea :) shoppa lite kanske höhö ;).




Trött

Tjenare , idag har jag bara åkt runt med mormor, sen käka vi tacos MUMS, jag har vart skit trött hela dagen så nu ska jag ta bort sminket och sova. jag har inte så mycket mer och skriva.
Godnatt




kom nyss hem

Hejsan jag var ju borta igår  :) trevligt trevligt , men folk är ju dumma i huvet, iaf vissa :O! men aja det får dom stå för , nu vet dom iaf vad jag tycker om dom (A) ojdå !!
Herregud har ni läst tidningen :O? om japan . fyfan vad hemskt, när jag såg det så smsa jag min farmor och farfar även fast dom är i thailand, men dom va uppe i bergen så jag får väl vara lugn ! jag fattar inte varför folk inte bara kan hålla sig hemma, HAHAHAHAH nu känner jag mig som en hönsig mamma (a) men det får dom leva med dom är mina söta gamlingar. som tur var är min morfar och mormor hemma , mina andra söta gamlingar, dom ska jag upp och hönsa med i morgon ;) hahaha nu ska jag duscha sen sova godnatt !<3

!:)!

hejsan idag har jag vart på praktik igen , sen i morgon kommer jag åka bort så jag kommer inte skriva något här!.
seriöst i början trodde inte jag att någon skulle läsa min blogg men jag kolla här om dagen på bloggen och det var jätte många som kolla in den :) kul kul , men nu ska jag dra igen hejdå ;)

Praktik

Idag gick jag upp kl 7 fast jag hade sovmorgon men jag skulle hämta min väns busskort så jag stressa sönder :O! sen hade jag praktik men jag var på ett annat ställe , där det bara är runt 7 st så vi satt och prata och spela poker hahaha :) så mysiga människor ! efter det så kom pappa och hämta mig och då åkte vi upp till mormor och fika sen drog vi hem .
Nu sitter jag med en ansiktsmask och har nyss duschat, så skönt ! Ska kolla på big brother nu :)!!!



Hårfärg

Jag färgade ju håret i helgen så här blev det


Blev ganska nöjd!




 




Jaquelina och lucaz i skolan ;)

Jaquelina - tänker du spara dom där bilderna och visa dina barnbarn ?
Lucaz - eee neej :O?
Jag - HAHAHAHHA varför ska han just spara dom till barnbarnen ? han kan ju börja med att visa sina egna barn först :P
Jaqueline - hahha ja just de ja :D


hohoho!

Hejsan denna dag har vart sköön, gjorde inte så mycke i skolan, när ja kom hem så käka jag sen drog jag till jobbet och efter det så kom jag hem och då var sanna och jimmy här och gjorde i ordning där dom ska bo :). Nu ska jag typ sova haha.
I morgon så ska jag hämta Linneas busskort eftersom att hon har tappat sitt och jag har sovmorgon , eller aaa hade ! men så snäll som man är så hämtar man det :).Sen fick jag reda på att hon skulle ha fest typ den 1,2,3,4,5 april , kommer inte ihåg vilken av dagarna det var men det lär jag nog märka!


Ledig !

Hejsan idag har jag vart ledig ifrån skolan , kanska tråkigt faktiskt men jag var tvungen ! nu håller jag på att byta rum , ganska jobbigt att flytta alla möbler men man får ju hjälp höhö ;)

Senare ska jag kolla på familjen annorlunda och bigbrother
hejdå ! <3

:)

Godmorgon vakna för ett tag sen pga solen, gick in i duschen och nu sitter jag här , funderar på att åka och köpa mer hårfärg men jag vet inte än "/. kanske bara känns ovant med den här färgen .
Idag vet jag inte vad som händer får väll gå ut och gå nu när solen är framme  eller flörta med pappa så vi kan köra bil höhö ! :)


Ha en bra dag !






Färgar håret/trappan

Ska snart tvätta bort färgen i håret :O är nervös tänk om det inte blir bra !!

Hahaha jag glömde skriva en sak förut :)
Igår sov johanna hos mig och när vi hade kolla klart på en skräckfilm så skulle vi hämta lite saker , då går vi ner för trappan och då halkar johanna lite med foten, jag vänder mig om och börar skrika, då blir johanna rädd så hon viftar med händerna och slog i ena handen så den skrapa upp sig :O ahhahaha de va så jävla kul , jag var tvungen att sätta mig i trappan eftersom att jag blev så jävla rädd :O!!!
Kul hade vi iaf ;) tack för denna helg johanna :)

<3


Åkt hem

Nu har johanna åkt hem , så nu ska ja sova hahaha , igår kolla vi på massa filmer lr a 3 (a) dom va skiit läskiga. jag blev så rädd att jag slog till johanna :O men de är sånt som händer i bland , sen så låg jag vid ett fönster de va skit kallt så ja har inte sovit något och i morse så gick vi upp 07:45 :O men vi somna om igen vid 09:00 sen hör man någon säga Elin? Elin? då vare bara att gå upp -.- fan va trött jag var !  för ett tag sen så var jag och handla med Emil,Oliver och mamma . Emil och Oliver reta mig hela tiden för att jag inte kan köra bil ...

Nu ska ja äta sen sova hihi Hejdå <3





Trött

Hejsan nu har jag och johanna kolla klart på filmerna :O dom var skiit läskiga ! kommer aldrig mer att se dom så nu ska va väl göra i ordning oss för att sova lr något hahaha Godnatt <3




Skolan i morgon :)

Längtar till skolan i morgon , nu har jag vart hemma för länge :O saknar mina underbara vänner :)!!! och i morgon kommer Johanna till mig vi ska kolla på skräckfilm hela natten, ska bli kul .
helt stört ja brukar inte längta till skolan :O!!!



kommer sakna er <3

I morgon åker min farmor och farfar till thailand,dom är borta en månad kommer sakna dom jätte mycket !! tänk om man kunde få följa med va sköönt de skulle vara ! men ja skulle sakna dom här hemma för mycket om jag gjorde det :( men hoppas dom får det skönt och lugnt nu det är dom värda mina gamlingar hihi :D.
Jag var på Mallorca i agusti 2009 med mormor och morfar det va så roligt , skulle åka tbx dit om ja hade råd AHHAHA :D. men iaf älskar er farmor och farfar <3







Kladdkaka

Hejsan är hemma idag igen , jag som ville till praktiken idag men så blev det inte , idag sprang jag runt och städa brukar göra det när ja är sjuk , fast det inte behövs :O!!! nu ska jag baka kladdkaka :D mums !! något bra iaf haha :D!!!




Skolan

Hejsan idag gick jag inte till skolan , mår illa och är yr i huvet :O men jag har så söta kompisar som skriver och säger att det inte är desamma i skolan när ja är borta :) ooh va gulligt !! men ja hoppas jag blir bättre fram mot kvällen eftersom att det är praktik i morgon , ja vill verkligen gå !!.
Och igår fick vi reda på att lärarna kommer sätta ut namnlappar i klassrummet eftersom att vi pratar för mycket :O men vadå det gör vi ju inte (a). det spelar nog ingen roll vem man sitter med , vi kommer nog prata lika mycket iaf höhö !!
Igår så gav jag Madelene sitt paket eftersom att ungen har fyllt ;)

Ha en bra dag !!

 Hitta gamla bilder från skolan