Hemma igen

Nu är man hemma igen efter en helg med bästa :)!
Haft så himla kul hela helgen, i fredags så käka vi mat och kolla film, på lördagen packade vi väskan och gav oss ut på en picknick samt gjorde tacos/ kolla film och idag kom mamma ganska tidigt och hämta mig men vi hann med att boka en tripp till Göteborg :)! kommer bli så jävla grymt LÄNGTAR :D

När jag kom hem bytte jag om och gick ut o sola samt hoppa på studsmattan, umgicks även med lillebror :)!
Nu är jag sjukt trött så ligger i sängen och kollar på in time, sjukt bra film !



Hos Johanna

Är hemma hos Johanna, kom för några timmar sedan :)
Nästan direkt när jag kom så lagade vi mat, oh så jävla gott det blev !! Kyckling med sås och spagetti, mumma !
Vi hann även få i oss gurk / morot stavar med dipp och en Loka när vi kolla på in time, sjukt bra film.
Nu har vi gjort oss klara för att sova, har
Bäddat ner mig här på golvet haha, två täcken och kuddar, mys !
I morgon ska vi äta tacos och om det är fint väder så ska vi ut på äventyr ;) stannar här tills söndag :)

Hände massa kul idag i skolan också mm det tar vi en annan dag, nu ska jag sova GODNATT PUSS :)


Video

Snacka om att göra bort sig ...


Fail

blev ett skriftligt inlägg iaf.. har spelat in en video som jag tänkte lägga ut men de blev nått fel tydligen ? så försöker på nytt i morgon, har vi tur så kommer det upp en videoblogg :) 
 
Godnatt sötisar ! 
 

Underbar dag

 
Hallå Hallå 
 
Kan berätta lite om hur min dag har sett ut.
Vaknade kl 10 och for upp ur sängen , såg att det var fint väder så tog på mig en klänning och gick ner, åt lite frukost med familjen sen runt 11 la jag mig i solen och sola, solade till kl 2 för då började de blåsa så kändes inte så himla kul att ligga kvar där. 
Emil kom även hem så åkte ut med honom på sjön , sola lite till där ute, vi hade bara en åra att paddla med så det gick ju sådär, Emil skulle ut till isen när han hade kastat några gånger, när vi kommer fram till isen så trodde vi att den va tunn så han paddla rätt in i den , det tog tvärstopp -.- ! sen skulle han leka ball och höll på om att vi skulle åka över den och muppen försöker få upp båtfan på isen, skriker som en idiot att det kommer bli som Titanic om han ska fortsätta .. det vill man liksom inte uppleva ! 
Så vi åkte in emot ån , ja för det gick ju mycket bättre.. blev liksom fast bland grästuvor och vass så när vi väl kom loss och kom in där det blev lite öppnare vatten så säger han åt mig att det är min tur att pladdla ut där ifrån , tackar för den !! jag tar paddeln och försöker få oss låss men det gick sådär ibörjan HAHA ! men om han säger åt mig att göra så ska jag fan ha låss båten också ( jag ska inte vara klenare )  , det tog ett väligt bra tag innan vi var ute från all vass och grästuvor men hem kom vi tillslut iaf :)!
 
Jag sitter i sängen och känner  hur det börjar svina i ögonen och det luktar väligt stark, jag satt och funderade ett BRA tag på vad de var som lukta och inser att det har runnit ut naglack på mitt bort vid sängen, då hade jag tydligen inte skruvat på locket igår när jag använde det och så råkade jag väl putta omkull de förut .. 
 
Ingen idee att jag är vaken längra så Godnatt folket PUSS !! 
 
 
 
 
 
 
 
 

känsliga Elin

Ligger i sängen med mensvärk , tycker synd om mig själv.. låg nyss och kolla på Kung Fu Panda med lillebror, haha vilken bra film , varför har ja inte sett den tidigare ? rann en och annan tår ner för kinden när sköldpaddan dog, eller snarare gick upp i rök.. han va ju så rar !
 
Nu har jag målat naglarna och väntar på att dom ska torka så jag kan gå och sova, är så himla trött och har ont i magen o huvudet .. Kanon Lördag ! 
 
 
Fick bli denna färg igen på tånaglarna och fingrarna :)! 
 

I väntan på mat

Sitter framför spisen och väntar på att maten ska bli klar, har så jävla ont i huvudet och nacken så mamma gav mig lite massage haha vilken kombination ;)! 
 
Ikväll blir det film mys med lillebror, hoppas han väljer en bra film så man slipper somna... :) 
 
PUSS 

Godnatt raringar

Nu klarar inte mina ögonlock av att vara öppna längre, ska krypa ner i sängen och sova,hoppas på att solen skiner i morgon så man kan gå ut och ta en promenad innan teori pluggandet börjar :)

PUUSS och Godnatt


Städa böla och funderat

Haft brännboll och prov idag, så jävla kul med brännboll även fast jag är sämst på att slå, men springa kan jag iaf haha tur de ;)!

Provet gick nog Inge bra, jävla latinska ord man skulle kunna och snälla när ska jag använda dom ? om jag ger folk böter eller kanske om jag skulle behöva arrestera en full människa ? Jag vill bli polis eller jobba i ett fängelse inte bli en läkare som har ett finare ordval ? Snälla nån ... Men men hoppas iaf att jag får godkänt haha !

När jag kom hem så städade jag rummet, otroligt roligt ! Sen hann man även gråta lite och fundera på hur allt blir i framtiden!


Leker att jag fattar nått

Sitter och pluggar till det stora omvårdnads provet som vi har i morgon :0 1000 kapitel man ska kunna !!! Omprov here i come !


RIP ögonmasken

Har tappat bort min kära sov kamrat ögonmasken, Den har vart borta några
Dagar nu och jag Vet verkligen inte vart den är. Men har lärt mig sova utan den men det känns så fel !! Varje natt i kanske 1 år så sov den tsm med mig men nu har den dragit !

Aja får klara mig själv ;)


Naglar

Håller på att fixa med naglarna, dom har blivit så långa nu så måste dona lite med dom :)

Var ute och träna med Hampus förut, som uppvärmning körde vi idioten i backen utanför sen lira vi lite fotboll :) efter fotbollen satte vi oss i hammocken och snacka lite :) mys !

Idag har de inte hänt så mycket, mest suttit och snackat, åkte även med Linnea hem, vi stannade till på Ica maxi för hon skulle köpa tårta till sin pappa som fyller, men vi köpte en varsin bakelse, sjukt god kan jag lova :) jag bjöd farmor farfar mamma pappa och Hampus och alla var så nöjda :)!
Hämtade även ut min andra student mössa så nu är man ägare till två ;) bild kommer upp senare !

PUSS


Dagens outfit

Älskar mina kläder som jag hade idag, västen var ju super skön så gick bara runt och myste !!

Nu sitter jag och kollar på tonårsbossen :0 fan vad arg jag blir, vilka muppar !


Helg med Johanna

Fan va dåligt att man inte har kunnat logga in på blogg appen under hela helgen :0 blir bara utslängd men nu jävlar kom jag in !

Har iaf haft en otroligt rolig helg med Johanna :) på fredagen när hon kom så drog vi upp till Emil för att hämta en madrass, vi släpade hem den där jävla madrassen till mig, sen fråga Emil om vi ville sova där så det var bara att släpa tbx den där madrassen ...
Där kolla vi på skräckfilm, jag somnade ifrån dom ganska tidigt haha men va gjorde de ;)

På lördagen så fixade jag och Johanna med sakerna som vi skulle ha till grillningen, runt 3 gick vi dit och kom inte hem förns vid 9 :) sen får vi kolla bilderna gör jag pallar inte skriva allt ..
I går så tog vi iaf en promenad, så himla skönt att bara vara ute och gå :)! Sen runt 3 körde vi ner Johanna till bussen och när jag kom hem så målade jag farmors naglar haha raringen :)!!

Nu ska jag snart dra till Flen ska åka med Linnea till skolan :D !

PUUSS

 


...

Har verkligen ingenting att berätta, hade två lektioner i skolan idag, slutade tidigt så gick upp till Sanna och hälsade på henne och Emil :) trevligt !

Käkade soppa idag ÄLSKAR DET !! Så himla underbart god :G !!

Har även vart inne och hjälpt farmor med datan, haha hon är så himla söt !

Nu ska jag kolla på film :)

PUUSS


Johan Falk

Ligger i sängen med nytvättat hår och under min värmefilt, sjukt underbart :)
Ligger även och kollar på Johan Falk -GSI ! Bovarna är ju så himla snygga, dreglar ju förfasen :0!!

Prov i morgon, inte ett dugg taggad faktiskt -.-!! Men går väl bra förhoppningsvis...

I förrgår så var mamma,pappa jag och Hampus till en bondgård och kollade på lamm ungar, så söta !! Helt nyfödda och dom bara sprang runt och skrek !! Vill ha


PUUSS <3


E

Sitter på mammas jobb och väntar på att klockan ska bli kvart i 8.. då ska jag gå vidare till um och sen åka till skolan för att gå på två lektioner, när jag väl har slutat kl 11 så ska jag gå och träna med Madelene :)
 
Har även hittat min stundet klänning nu :)! super glad, men ska fixa lite saker på den innan ni får se :)
 
 
PUSSS

Ny saker

Köpte en ny jacka idag och här om dagen köpte jag nya skor samt byxor :)
Tänkte visa lite bilder på sakerna :)


söndag

Vaknade 06,30 men låg i sängen till 8 sen gick jag upp .. Varför går man upp så tidigt för? Fattar seriöst inte !
Tog en lång promenad i det fina vädret, skönt att vara ute och ta PW :)!

Ringde och fråga mormor och morfar ifall dom ville köra mig till Eskilstuna så jag kunde lämna tbx jackan som jag köpte igår, när jag lämnade tbx sen så åkte vi till en annan affär så jag fick springa in och köpa en ny :) jävla rännande hela tiden ! Har ALLTID beslutångest.

Nu kollar jag på Jersey shore :)! Älskar de programmet ! :D

HAHAHA såg ett klipp på youtube inatt, när gubben står o kissar sen kommer det en Björn och tanten blir galen och skriker ! Låg i sängen och skratta ihjäl mig, kolla på klippet säkert 6 gånger, så jävla kul ! Pratade även med Johanna halva natten :) så kul !


Promenad

Efter jobbet så satt jag och plugga körkorts teori, sen när jag kom hem så tog jag en promenad, super skönt ute :)! Pratade även med Johanna och det gjorde ju inte saken sämre !

Nu ska jag titta på en oväntad vänskap :) såg den på bio när den släpptes, väldigt bra faktiskt !


Godnatt

Ligger i sängen och ska sova, upp tidigt i morgon för ännu en jobb dag, 7-13 så det är inte så många timmar ändå :)

I går natt så sov jag hos Emil i lägenheten :) fick även bad badkar som jag inte har gjort på 10 år :0 ! Snäll bror man har som sa att jag fick sova hos honom :)!

Nu blire sängen för min del PUUSSS

https://cdn3.cdnme.se/2477777/7-3/pic_515dd2bfe087c35cda583788.jpg" class="image">


Stockholm

Sitter vid frukostbordet och försöker få i mig lite mat. Ska med pappa och mamma till sopptippen innan dom kör mig till tåget, där möter ja upp Madelene för att vänta in tåget som sedan går mot Stockholm för en heldags shopping :)!

Så himla kul :)


Nu måste jag fixa de sista för vi ska åka snart :)

PUUSS


Jobb

Hallå :)
Jobbar delat idag 7-11 16-21 så är hemma och typ äter sen ska man åka igen.
Håller på och kastar ut alla saker från övervåningen, det ska väl bara vara saker i mitt och Hampus rum kvar :)

Nu ska jag lägga mig och sova ett tag och hoppas på nya krafter inför kvällen, är så jävla slut!