Things arise and everything stays in the heart

Usch , såhär dåligt har jag nog aldrig mått, men det är väl meningen att man ska få uppleva sådana här dagar också !  ska tvätta bort sminket, eller aa det som finns kvar, sen ska jag gå och sova ! Kanske får uppleva något bättre i drömmen .. 
 
 

....

Född till att leva med en stor besvikelse ... 

Stockholm , nationella

Idag har jag haft muntliga nationella i svenskan, fasen vad jobbigt det var haha usch ...  nu är det äntligen över, på tisdag har jag skriftliga delen, får se hur det går :)!
Det har kommit massor med snö idag också, så himla kul :)! men nu lär man få massa snöbollar på sig och säkert bli mulad , ooh pallar inte !! 
 
I morgon så blire att åka till Stockholm med klassen, vi ska på någon mässa och vara borta hela dagen. Hoppas man inte glömmer bort tiden bara och missar bussen hem, fast det skulle vara jävligt kul, vilken kaos de skulle bli !
Nu ska jag kolla klart på paradise hotel och kanske gråta en skvätt ahha får se hur avsnittet är ;( :D 
 
PUUUSSS 
 
 
 
 

Snö snö mera snö !!

ÄNTLIGEN !!!!!!
 
Nu snöar det ordentligt, gud va mysigt ! :) synd bara att skiten smälter när det väl hamnar på backen, men hoppas det blir några minusgrader så det ligger kvar :D!!!! 
Första advent på söndag och snart är det även jul, kan det bli bättre :)? skulle inte tro det haha ! 
 
Idag har vi även muntliga i nationella, ja vi får se hur det går, herregud .. 
 

Utseendet som en kärring , 3 årligt beteende ?

Ibland blir jag irriterad på äldre människor, det är alltid dom som säger att man ska uppföra sig och att man ska vara si och så, men hur beter som sig själva ? 
Här om dagen så blev ja så sjukt irriterad på några människor som bara la till dryga kommentarer på en unge som är 10 år, vad är dom själva ? typ mellan åldrarn 45-60 ? så omoget !
 
Men iaf denna dag har inte heller börjat så bra haha, vaknade halv 6 i morse, skulle gå upp 04,45, sjukt stressad ! Kom till skolan och fick reda på att vi börja kl 10 -.- gick och sola ist med madelene, nu har vi 3 lektioner sen slutar vi, så onödig dag .. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dålig på att blogga....

Hej igen raringar :) 
Har så sjukt mycket att göra känns de som så hinner fan inte skriva här, men ser att ni är många som fortfarande går in och läser så det är ju bra :) 
 
Det har inte hänt så mycket i mitt lilla liv än så länge, har fått inflammation i foten så hoppar på kryckor ibland, känner mig som ett kryckmongo men men sånt som händer. 
Nu menar jag ju så klart inte att alla som hoppar på kryckor är mongon haha utan att det är jag som är de när jag hoppar ! Fyfan så de ser ut, Linnea följde med mig till akuten och smugglade ut ett par kryckor åt mig, sen när vi väl skulle därifrån så viste jag ju inte hur fan man använde dom :O sjukt pinsamt , HAHA så hon fick ju sätta igång med en liten lektion och visa hur fan ja skulle ta mig fram ! jag har inte lärt mig än så hoppas det blir bättre med foten så ja slipper dom där kryckorna !
man är ju helt handikappad när man måste ha kryckor som tex i torsdags så var vi och hämtade kryckorna. Vi skulle gå till lektion , mina vänner gick iväg haha där står jag med en dator , 2 kryckor och en mobil, sätter mobilen i bh:n och datan under armen, haha försöker komma iväg till klassrummet, då ringer mobilen, paniken som uppstod när man skulle lägga ifrån sig datan och få fram mobilen i bh:n, haha stod mitt i skolan och rota mellan brösten, ja jag vill inte se hur de såg ut :O!
 
aja nu ska jag kolla på en film till sen kanske sova, ska ju upp 5 i morron, usch vill ha lov nu !! sen äre inte långt kvar till STUDENTEN heller, bara att stå ut Elin .... 
 
   
 
 

Skolan och massa arbeten

Nu har jag inte bloggat  på ett tag igen ....  har haft så sjukt mycket och göra, måndag ,tisdag var jag hemma, hade ont i magen så plugga mest, lämnade in 3 uppgifter som skulle in denna vecka :) skönt ! Nästa vecka så har vi även svenska nationella så måste förbereda mig till den muntliga delen :( usch det är så svårt! 
 
Igår så satt jag på trafikskolan och hade teorikurs, intressant faktiskt men så sjukt svårt med alla skyltar och allt :O fyfan man måste tillomed veta vilka datum och är jämna och ojämna! aja på´t igen nästa onsdag :)! 
 
Nu sitter jag i skolan och kollar på Den sista dokusåpan, var ett tag sen dom sände det men de är så sjukt bra :D !
Kl 12,00 så kommer även ett avsnitt av Paradise hotel ut :D WOHHHOOO ! 
 
 
Puss puss 
 

skolan

Sitter i skolan och har samhäll, så sjukt tråkigt, vi snackar tydligen om EU. Var lite kaos i början när några i klassen skällde ut honom, han gav ALLA i klassen ig efter vårat prov vi hade för 5 veckor sedan haha ! 
 
Efter denna lektion så ska madelene och jag åka iväg en sväng och göra lite saker, bilder kommer upp senare :)!
 
 

Helgen

Har inte bloggat på ett tag igen så tänkte berätta lite om vad som har hänt i mitt liv, har inte hänt så mycket men kan berätta det lilla ! ;)
 
I lördags så firade vi min morfar som fyller 70 år på tisdag, vi hade en fest i lördags ist :) mycket trevligt ! Sprang runt i mina nya skor som jag sa var så underbara, vet inte vad jag tycker om dom längre, fyfan kunde inte gå när vi kom hem, tänkte sätta mig och gråta i ett hörn fasen vad ont det gjorde :o ! 
 
  
 
Nu sitter jag i skolan igen efter 5 veckor, usch vill verkligen inte vara här :(!!! 

Besviken,ledsen och allmänt krossad

Har ni känt att ni någon gång har blivit så jävla besvikna på några ni tycker om ? jag har iaf fått känslan av att man kan hata någon som man egentligen älskar ! Eller har man blivit krossad så många gånger att man inte älskar personen / personerna längre?
När ska man förstå att man har tryckt ner en individ till botten, jag tycker att sånt borde man märka men det är tydligen inte alla som gör, sorgligt nog !




Nyköping

Idag har jag vart i nyköping med min fina vän madelene :) vi hittade ett par så sjukt snygga skor, haha köpte likadana båda två men vafan gör de ? köpte även likadan tröja haha snacka om samma stil !
 
Fick även en sen födelsedags pressent, haha ja va ska man säga tack madde ;)!