Livet rullar

Tja snyggingar :)! 
Hur är läget ? men mig vet jag inte, börjar bli förkyld men vafan en liten förkylning överlever man ju, ska inte klaga .
I morgon ska jag träffa min underbara vän madelene, det bär av mot Nyköping för lite shopping :) så mysigt ! ska kolla efter vinterskor ooh älskar de ! :G 
Just nu så blinkar våra lampor i huset, min lillebror blev skrämd och springer in i mitt rum haha raringen, så nu ligger han och spelar på min mobil :) kanske blir en övernattning för hans del :)!
 
I lördags så drog jag ut med Marika och Julianna :) mycket trevligt, var på lite olika ställen men kvällen slutade på harrys :)!  
 
Nu ska jag lyssna på musik och sen sova :) pussen <3
 
 
Jag i lördags 
 
 

Årets första snöflinga

Äntligen så har man fått sett lite snö, längtar tills den morgonen då man vaknar upp och kollar ut och ser hur mycket snö som helst, paniken man får, det slår aldrig fel :) 
 
Sista dagen på praktiken idag :( sjukt sorgligt.
Efter det så åkte jag och angelika till Make up store, dom hade en dag där dom visar upp sina nya produkter, fullt med människor :) kom nyss hem och nu ligger jag redan i sängen, det blåser som fan där ute och kallt äre också :) Imorgon ska jag leka vuxen och gå till banken, intressant haha !
 
 
 
Jag för några år sedan 
 
 

komma här ifrån

  Ibland skulle jag verkligen bara vilja komma här ifrån, lämna denna planet och bara försvinna till något annat. Tror faktiskt att det är många mer där ute som har känt  samma sak, bara vara borta ett tag och se hur alla har det när man är borta, är dom lyckligare eller kommer dom  att sakna en ? Sånt man aldrig kommer att få veta. 
 
Det där var ju djupt haha,men iaf i morgon äre min sista praktikdag på Karsudden :( tråkigt faktiskt ! trivs väldigt bra där. 
 Nu ska jag försöka komma på bättre tankar så det bästa sättet är väl att sova, hoppas på positiva drömmar.
 
 
Godnatt 
 
Det är även många dom har frågat vad min fjäder betyder, jag har svarat att den inte betyder någonting, men innan jag gjorde fjädern så ville jag ha något som påminde mig om att fortsätta även fast det är svårt, man kanske har motgångar som man måste kämpa sig igenom, då gjorde jag är fjäder, forsätt att gå framåt.  En fjäder flyger liksom iväg även fast det är motvid, smart va ! 
 

Hemma

Kom nästan nyss hem från praktiken, det är så sjukt roligt att vara där så jag bryr mig faktiskt inte om ifall jag skulle få jobba 7-20 varje dag :) eller aa kanske vara ledig någon dag också men iaf :) kommer faktiskt sakna dedär stället sen när jag har gjort klart min praktik :(! 
 
Aja ska iaf sova nu, i morron äre 7-15 som gäller ! 
 
Godnatt PUSSS 
 
Jag och madelene, min fina underbara vän ! <3

Praktik

Godmorgon 
Hinner inte skriva här så mycket just nu, har praktik hela dagarna :) har hoppat på 7-20 passet, jobbade det igår och ska även köra det idag ,Är så sjukt trött så vi får se hur detta går, kanske somnar någonstans ! 
Tiden igår gick ändå väldigt snabbt, jag gick och hälade på olika avdelningar och lite sånt :) idag ska jag spela fia med knuff med några på avdelningen haha så då kanske tiden rinner iväg ! :)
 
 
 
 
 

Övningskört

Övningskörde för första gången idag, oj fyfan vad pinsamt det var :O
Stod i en korsning i flen, skulle stanna bilen för att det kom en tant gåendes och får motorstopp, börjar asgarva och försöker få igång bilen igen ( lite snyggt sådär ) eftersom att det kom ett par med barnvagn och skulle gå förbi, får motorstopp på motorstopp, ser hur dom börjar skatta, försöker få igång den där jävla bilen men det gick fan inte !
Kommer tillslut ner till Willysparkeringen, då kommer det så klart en gammal skruttig gubbe och ska gå över, vem fan får motorstopp igen ?!?!?! Jo JAAAG ! blir så förbannad, var han tvungen att gå över ? sen åkte vi in på en grusväg för att komma ifrån alla bilar, men såklart så äre en bil som åker efter oss :O ooh !!
 
Åkte även med pappa nu ikväll, gick väl lite bättre, han fick bara säga till när jag skulle växla, köra rakare och ta av hel lyset ;) inga större problem haha ! 
 
Bild tagen ifrån google 

Godmorgon alla människor

Sitter vid frullebordet och väntar på att få hugga in, sjukt hungrig ! :)

Hörs senare ;)


Svenska Hollywood fruar !

Okej detta kanske är ett litet sent inlägg angående svenska Hollywoodfruar med tanke på att jag glodde på det i morse, haha lite efter kanske men vafan gör de ;)
Satt och tänkte helt random på Gunilla ? Haha ja, varför vet jag inte men iaf Vilken trög människa, tycker faktiskt synd om hennes unge som får dras med henne dagarna i enda! Och det värsta är att ungen kommer säkert bli likadan!
Gunilla ser ut som ett litet monster OCH varför i hela friden släpar hon runt på katten ?
varför har man en äcklig kattlåda bak i bilen ?! Snacka om vidrigt ! Spyr inombords haha
Ibland är jag ärlig och hård men sanningen måste fram ;)

Aja ska väl göra mig redo för sängen, i morgon bär det av mot andra kommuner !

PUSSSSS 💋



Bloggar genom mobilen

Tänkte prova att blogga genom mobilen, haha ja vi får väl se hur detta går ;)

Har inte pallat blogga på några dagar, Busy Woman you know ;)
Just för tillfället så är jag och hälsar på några trevliga människor :) haha fullrulle massor av bebisar och människor :)


Min födelsedag :D

Äntligen
Jaha nu är jag också 18 :) whoop whoop! 
Mamma var uppe och väckte mig och sa att jag skulle följa med ner till köket eftersom att pappa hoppar på kryckor så kan han inte gå i trappen, haha men när jag kom ner så sjöng dom och jag fick packet :G. 
Fick parfym, locktång, en ljuslyckta, pressentkort samt en necessär :) presis vad jag hade önskat mig ! 
Det var ju lite synd att jag inte känner doften av min parfy, fortfarande täppt i näsan även fast jag tar nässpray :o känner lite då och då men inget långvarigt haha ! 
 
Vid halv 10 så kommer angelika och hämtar upp mig, då ska vi åka och små handla tills i helgen :G 
 

 

1 dag kvar :D

Whooop Whooop 
1 dag kvar till man bli 18, så i morron är jag också stor och får ha roligt :D!
I går hann jag verkligen inte blogga, var hemma vid 10 på kvällen snacka med familjen sen gick ja och la mig, börja 8 i morse och slutade 12 :) Det är så himla roligt på praktiken ! mycket överraskningar som händer :) 
 
Nu ska jag linda in mig i en filt och kolla på svenska hollywood fruar samt ensam mamma söker :) 
 
 

2 oktober

Morgon 
Vaknade kl 8 idag, kunde ha sovit till kvart i 10 men nej så blev det inte. Andra dagen på praktiken , känns bra :) sitter och funderar på hur jag ska hitta idag när jag kommer själv och ska hämta allt, men förhoppningsvis så funkar det :) haha ! 
Jobbar 12-21 och i morgon 8-12 :) 
Nu på morgonen så hann jag iaf med att städa mitt rum, damma och dammsög bara, får duga så länge ! Sitter och väntar på att farfar ska komma hem, han är hos tandläkaren och efter det så skulle han köra mig till praktiken, mamma hämtar mig ikväll också  :)
Får se om det händer något speciellt idag eller om det bara är lugnt, gårdagen var iaf händelserik :)! 
 
Lägger upp gamla bilder, råkade radera allt på min data! 
 
 

Första dagen på praktiken

Första dagen avklarad :) det var så sjukt kul :D skönt att det var en bra personal, detta kommer nog gå jätte bra :) 
Mormor kom och hämta mig , vi åkte till öb samr rusta för hon skulle handla lite, sen bjöd hon även mig på lunch :) tack mormor <3 
 
 
Nu ligger jag och kollar på Csi new york :)