Te - time

Ligger i sängen och dricker te samt kollar på Wallander med tända ljus,skriver även med Marika på fb :) 
Ooh hon och jag har sådana planer, ska bli så kul men hoppas vi hinner göra allt bara :O! 
 
I morgon så börjar praktiken på Karsudden :) ska bli så spännande, första gången jag är nervös över att komma till praktiken :O
Stackars min handledare, tänkt om han tycker att jag pratar för mycket :O! ojojoj 
 
Nu ska jag iaf fortsätta kolla på Wallander och dricka te :) grönt te med vanlijsmak blev inhandlat nu ikväll :) MUMMA !! 

Usch !

Usch vaknade av en jävla huvudvärk, en täppt näsa och en tjock hals ! känns ju jätte kanon ! 
 
Idag hade jag tänkt att klippa mig, men det gick inte, får göra det en annan dag ist :)
vet faktiskt inte vad ja ska göra idag ! ligga i sängen och hoppas på att man blir bättre,börjar ju praktiken i morron så känns inge vidare om man ska behöva vara borta första dagen :oo 
 
                                                   

Snygg rumpa

Kom nyss hem , jobbar delat så nu ska jag typ vila, jag kommer få en sån snygg rumpa, vågar inte ta hissen så springer i trapporna ist, det är 7 våningar så ni kan ju tänka er haha ;) 
 
 

Min Fredag

Hallo
Idag hade vi prov, gick nog inge bra eftersom att frågorna gubben hade tagit med var ingen av dom frågorna som vi hade fått att plugga på ?!
 
Efter skolan så var jag med madelene, hon bjöd mig på en för-tidig födelsedags fika, det var början på min pressent sa hon haha ja jag vet inte, jag fyller på torsdag men eftersom att vi kommer ha praktik i 4 veckor samt lov i 1 vecka och vi vet inte riktigt hur våra schemor ser ut än så tog vi fikan tidigare :) tack vännen ! 
I morgon ska jag jobba delad tur på Smedjan :) ska bli trevligt  7-12 16-21 och på söndag ska jag klippa mig samt handla skor tror jag :)! 
 
Nu måste jag sova, ska upp tidigt i morgon också ! puss och godnatt 
 
 
 
 

Jobbig dag

Skolan idag vet jag inte hur jag ska uttrycka mig om, har bara vart irreterad med tanke på min fucking mobil.
Mamma hade ringt comviq idag och snackat med en tjej om problemt, var tydligen internet som drog pengarna, jag har haft mobilen i 1 år och mobilen har aldrig dragit så mycket pengar ? jag tror fortfarande inte på´t så jag ska ringa och säga både det ena och andra.
har lagt ut för mycket pengar på den här mobilen känner jag och till vilken nytta ?
först ramlar jag i trappan och mobilrutan samt baksidan krossades emot min höft, fick laga den och det gick på 1800, kul ... tankar på mobilen med gratis surf för att jag ska ha pengarna kvar längre och mobilfan drar ALLA pengar på en gång utan att jag har rört den ? så stört, antingen så är det jag som är så jävla trög när det gäller detta eller så är det fel på telefonen.
 
Nu ikväll så har jag läst till provet, läste boken 3 gånger och fattar fortfarande inte ? har även pluggat på frågorna ! åkte även med min mamma och hämta en stor byrå ? hylla ? vad vet jag vad det heter, det är iaf en stor avlång sak med en dörr där fram samt en låda ?! tung var den iaf ! 
 
Nu är jag redo för sängen och ska sova, äntligen ! Godnatt folket 
 
                                                     
                             
 
 

Döör

Har ni sett något snyggare :G dregglar 
 

Fattar ingenting

Nu är min hjärna nollställd tror jag, lika så min mobil ! 
Jag laddade på min mobil med 195 kr , då hade jag 230 kr på mitt saldo , efter 28 minuter så får jag ett sms ifrån comviq om att mitt saldo börjar bli lågt ?
Min tanke jag ju att vafan driver dom med mig ? jag tankade ju nyss på .. 
Jag kollar mitt saldo och det står 0,00 kr :O!!! hur fan kommer det sig ? jag rörde inte min mobil under dom där 28 minutrarna för jag har knappt något batteri ? hur kan då pengarna dras ? blir så jävla förbannad !!
  
 
                                                  
 

Skolan / galen man

Jag förstår inte hur folk orkar hålla på, i morse när jag var påvg till bussen  så sitter det en kille på taket , han har tydligen suttit sen kl 16,00 igår. Fullt med polisbilar och avspärrningar, han har tydligen ett jävla rep runt halsen också, antar att han hade tänkt att slänga sig ut och typ hänga sig ? usch , jag får ont i magen när ja ser sånt, och jag hade själv tänkt att bli polis, lär ju säkert gå bra om jag ska tycka synd om alla !?
 
Sitter iaf i skolan nu med mina brudar :) har rast till 10, sen har vi en lektion till och efter det 2 timmars hål. 
 
  
 
 

Godmorgon !!

Godmorgon
 
Har vaknat flera gånger inatt pga massa sms, varför måste man smsa mitt i natten  ? låt mig sova haha ! 
Fan vad skönt det var och lägga sig 20 över 8, snacka om att man har sovit ut ;)
 
 Idag har jag på mig Svarta byxor om en blå fluffig tröja :)! tyvärr så nog inte tröjan så varm, men det brukar kunna vara varmt i skolan så får hoppas på det :)! 
Nu ska jag dra och fixa det sista innna jag drar till bussen :) 
 
Pussen 
 
 
 
 

Godnatt

haha ja jag vet, kl är bara 20,20, men jag är så trött och det finns ingen anledning till att vara vaken längre ;)! 
see you tomorrow :) ♥
 
Följ mig på instagram :) Elinjoohansson 
 
 

Det är MIN rumpa !

Herregud, jag har glömt att berätta vad om hände mig i morse när jag skulle kliva av bussen :o 
Jag ställer mig upp och är påväg ut, då känner jag hur någon greppar tag om min rumpa och klämer åt, jag vänder mig om och frågar vad problemet är och ser en STOR kille, man såg att det var något fel på han, jag blev så paff, visst jag är van med att mina kompisar kan gå förbi och kläma på den men vafan ? kom igen, ? 
Jag har ALLTID något att komma med , men när jag såg honom så fick jag knappt fram ett ord :O skum typ, man får faktiskt inte göra så ! USCCCCHHH, det är ju liksom min rumppa .... 
 
 
                                                              
 

Hemma

Nu är jag äntligen hemma :) ska plugga till provet på fredag, usch , hoppas jag klarar skiten ! Men ringer nog johanna om ett tag när detta börjar bli lite långtråkigt ;) 
På måndag börjar även min praktik på karsudden, taggad till 1000 :)! Hoppas jag får den där informationen snart bara :o! 
 

Skolan / ny design

ojojoj, stackars Madelene, hon har kämpat med min nya design haha och jag fattar inte ett skit, massa koder hit och dit, fasen så kompliserat :O! 
 
En lektion kvar, sen kommer min bror och hämtar mig :) vilken raring ! 
 

Sängen loves me

Jaha då är denna dag också över och min födelsedag närmar sig.Har krypit ner i min varma ooh mysiga säng och lyssnar på musik :) 
I morgon blire skolan som vanligt, har svenska, 2 timmars hål och 2 timmars projektarbete sen någonting mer, kanske kommer hem till 6 om jag har tur -.- hatar att åka buss, hoppas körkortet går snabbt så jag slipper detta ! men men nu ska jag väl sova eller nått, ska upp runt 5 i morron -.- 
 
 
Godnatt folket :) 
 

Hemma idag

Vaknade för ett tag sen av massa sms ifrån mina vänner, dom viste ju inte att jag inte skulle komma till skolan idag, det var bara att gå upp, gick in i duschen ist :)
Fint väder är det ute idag också, får se om ja kanske går ut med hundarna sen, beror på hur jag mår ! 
 
Nu ska jag gå och borsta håret och kanske byta om :) 
 
Hörs bitches ;)
 
 

Instagram

Följ även mig på Instagram :)
 
 Namn : Elinjoohansson :) 
 
 

18 år

Jag har verkligen inte haft något att skriva här idag, jag försökt flera gånger med det tar bara stopp, så ja la ner det, nu har det gått några timmar och jag försöker igen :)
Vaknade i morse och kände mig inte så kry, gick ner i köket och då frågade pappa om jag kunde hjälpa farfar och farmor att bära in deras möbler, dom höststädade, så snäll som jag är så åkte jag upp och hjälpte dom med det dom ville ha hjälp med :) 
När jag kom hem igen så hjälpte jag mamma att kasta in ved. 
Nu på kvällen så var jag hos Angelika ett tag medan Emil tränade, glömde min jacka igår så hämtade upp den idag :)
 
Det är 2 veckor kvar till JAG fyller 18 , whoop whoop, men nu kommer vi till den stora frågan, vad man önskar sig ? Sånt tycker jag är så svårt, jag kan känna så här ibland att om jag inte svarar när någon frågar mig så kanske jag får något som jag verkligen inte vill ha , och hur roligt är det ? då blir man bara ledsen. ! det känns ändå ganska stort och då vill man ha något roligt :) 
Sen tänker jag även på vad jag kommer få av mina kompisar :) dom fick ju lite speciella saker av mig när dom fyllde 18 så man undrar ju lite på vad man själv får, ( om man nu får något ) !? 
 
Nu ska jag iaf sova, har vart sliten hela dagen, eller nej man kan nog inte kalla det sliten , jag vet fan inte hur jag har känt mig idag :O? 
 
 
 
 

Västerås

Kom nyss hem ifrån Västerås, herregud vilken dag ! 
Angelika skulle promt till en leksaktaffär som ingen av oss viste vart den låg, Vi åkte på massa smågator och sen åkte vi även emot Oslo /Stockholm / Gävle. Hade vart lite kul om vi hamnade i Oslo men så blev inte fallet :)
Efter ett tag så insåg vi båda två att vi hade hamnat lite fel och satte igång gps:en, när vi hade åkt en bit så tycker angelika att vi har kommit fram och skulle köra sig egna lilla väg medan jag tyckte att det var lika bra att följa pilen på mobilen, så vi åkte som den där pilen visate oss och vi hamnade på baksidan av affärerna ? dit alla lastbilar och allt åker ? aja hon hade rätt tillslut iaf ;) 
 
Vi springer omkring på den där affären och letar efter leksaker, efter det så skulle vi dra och käka på Pizzahut som låg brevid så vi drog dit, oj vad mycket folk det var där då :O sjukt ! HAHA sen stod det en kille framför oss i kön och fy vilken ful frilla han hade :O seriöst hur klipper sig folk nu förtiden egentligen ? han var rakad på hela huvudet och där fram hade han en liten lock av några få hårstrån :O!!!
När vi hade käkat klart och skulle gå till bilen igen så åker det först förbi en kille och vinkar som en galning, ingen vi kände ? sen åker det förbi bilar och tutar, jaja tycker dom att det är så roligt så vist ;) tuta på ! 
 
Efter någon timma så kom vi iaf fram till Ikea, när vi kommer in där vid alla affärer så inser vi att det är massor av folk och vi hör en röst, då står det en gubbe och sjunger  opera tror jag att de va? tror  också att han har vart med i American idol :) 
 
Sen träffar vi även på denna gulliga gubbe :)!!
 
 
Jag köpte 2 tröjor,underkläder och naglack :) fick nöja mig med det! sen när vi skulle åka hem och var ute vid bilen så gick jag fram till fel bil, jag tog tag i handtagen och tänkte hoppa in i bilen brevid våran :O haha tur att det inte satt någon där :)!
 

Godmorgon folket

Vaknade för en liten stund sen, kollar på klockan och inser att den bara är 9, jag som skrev till min kusin att jag ville ha sovmorgon till 10-11, mm det gick ju så bra ?! 
 
Idag så kanske jag och Angelika ska dra till V-ås :) mycket trevligt ! men senare på kvällen så vet jag inte vad som händer än :) 
 
Nu ska jag försöka få tag på Angelika och kolla när vi ska dra så jag hinner fixa mig lite :) 
 
Hörs :) 
 
 

Tillbaka :)

 
 
 Hejsan igen, tänka göra ett försök till med att blogga, får se hur det går. 
 
Hade tänk att berätta lite om vad som har hänt i mitt liv dessa dagar då jag inte har bloggat , men idag fick jag reda på en sak som gjorde så att en bit av mitt hjärta krossades, så min hjärna raderade liksom dom roliga sakerna.  Sånt man får leva med tydligen, en människa ska behöva tåla allt som händer,sörja,glömma och gå vidare, tydligen det man ska gå efter ?! 
 
Kan ta det lite snabbt iaf , vart med kompisar, shoppat, jobbat, börjar 3an , bokat Studentkryssning , beställt studentmössan, festat, kollat på kapten röd <3 och mycket mer.