31/5-11

Godmorgon nu sitter jag i skolan, åkte den tidiga bussen i morse.
När jag skulle gå till bussen så träffade jag min gamla mentor :) alltid lika kul att se henne för hon är alltid så glad och trevlig! Idag händer det ganska mycket, efter skolan ska jag hem till en kompis och baka tårta :) och det lär nog ta ett tag.Sen efter tårtan ska jag hem och hitta vad mormor och morfar gör hhihi (a)

Jag är nog den ända unga människan på denna skola just nu :O tror det är jag och alla lärare som har kommit!! Men om några minuter så kommer mina vänner :)


Ha en bra dag :)

Det här är några ifrån min gamla klass :) vi var i göteborg och gick på Liseberg. Trevligt !





30/5-11

Tjenare tjenare alla människor :) idag har jag flummat runt med min fina vän madelene :) vi har så kul hon och jag !
Sen när ja kom hem träffa jag min kusin och gick runt med henne ,trevligt det oxå  hihi :) I morgon är det sista skoldagen denna vecka F..n vad sköönt :)! sen på onsdag är det sista dagen på praktiken , inte lika kul kommer sakna dom :(.

Dagens ängel är min mormor som hittade min nya kjol som ja hade tappat bort :) lite pinsamt kanske (a)

29/5-11

Hejsan idag har ja jobbat, sen träffa ja linnea i typ 5 min, Cyklade vidare hem och träffa sanna. det är typ min dag :O otroligt händelserik dag,
i morgon är det skola igen, inte många dagar kvar nu tills sommarlovet börjar så skönt! är ledig torsdag till måndag :)
Dagens ängel
är mormor, får låna hennes mobil under natten så ja kan vakna i morgon :O min mobil har inget batteri så den dör snart :O








Stockholm!

Kom nyss hem från Stockholm , har haft det jätte kul :) ja köpte inte så mycket faktiskt men ja hitta som snyggaste skorna ever !

Det jag handla var 

  • Ett par skor
  • Ett par shorts
  • En tröja
  • Ett skärp
  • En ögonskugga

Handla inte så mycket men kul hade jag :) och det där kommer vi nog göra om !

28/5-11

STOCKHOLM idag då ska bli kul , men just nu sitter jag och väntar på damen som ja ska åka med :) undra när hon dyker upp hahah :)

Dagens ängel är Mikaela Gustafsson, hon såg till så madelene fick ett sms eftersom att ja inte har några pengar så  kan jag inte få tag på henne men hon hjäplte mig :) det tackar jag för :)<3

just nu har jag faktiskt inte så mycket mer att skriva , håller på att göra mig i ordning :) hörs när jag kommer hem pussen

Blixtar och dunder

Faan vad det regnar det bara öser ner :O. men jag är otroligt taggad inför i morgon :D jag och madde ska åka till stockholm !!! så kul.. SHOPPA !

Nu ska ja typ sova , kolla lite på bb först :)




27/5-11

Vart i skolan, jätte bra dag faktiskt  vi fick reda på slutbetyget i alternativ medicin idag blev riktigt glad fick MVG. :)
efter skolan var ja så klart med madelene , vi ska till stockholm i morgon så vi köpte bilijetter fett taggad!! ska bli jätta kul faktiskt :)!
just nu ligger ja här och snackar med johanna i mobilen :) mycket och prata om ;)

Något är fel

något är fel :O jag sitter och gråter när jag kollar på big brother ? det är så sorgligt











Martin ska vinna !! han är sjukt snygg :G


26/5-11

Hejsan idag var det min sista hela dag på praktiken:( så tråkigt! kommer verkligen sakna det ! nästa onsdag går vi bara halv dag och då gör vi nog inte så mycket säger hejdå till alla :(
idag ska ja plugga engelska, prov i morgon :o!!

25/5-11

Ska snart gå och sova, är ganska förkyld ! i morgon är det sista hela dagen på praktiken jätte tråkigt faktiskt :( nästa vecka går jag bara halv dag på onsdag och på torsdag är det röd dag ! kommer sakna dom faktiskt :(
Idag började en gubbe gråta när han fick reda på att jag bara hade 2 dagar kvar :( gud vad gulligt!





Tårta

Idag fyller min mamma så ja köpte en tårta till henne :) mums !



25/5-11

Godmorgon :) nu sitter man vaken så här på morgon kvisten, jag vakna kl 02,15 och somna 04,15 :O inte kul sen ringer klockan 05,40.
Idag har jag praktik och efter praktiken ska ja hem för mamma fyller idag :)

Grattis på födelsedagen mamma, hoppas dagen blir som du tänkt dig även fast du blir 42 ;) Nej usch nu var ja taskig (a)<3





24/5-11

Hejsan idag har jag vart hemma från skolan, vart uppe hela natten pga att ja börjar bli jätte förkyld, :O förstår inte hur fan ja kunde blir smittad ingen som jag umgås med är sjuka :O!! men iaf idag har ja sovit och plugga engelska :O

Jag förstår inte varför jag inte kan ladda upp bilder ? det är nog bara jag som inte kan det !!

plugg

herregud vad mycket jag ska vara klar med denna vecka efersom att betygen sätts på fredag, i morgon ska naturkunskapen vara inne, jag skicka in min nyss sen på fredag så har jag engelska provinte kul . närsta måndag ska etiken vara inne men jag skicka in den nu, USCH USCH USCH för läxor



23/5-11

Hejsan idag fick vi gå tidigare från skolan eftersom att det inte fanns några datorer. jag och madelene gick och åt glass , då kom med MASSOR ut av fåglar och attackera oss :O fan va rädd jag var herregud! sen gick vi i affärer och hon köpte en bh :) jätte fin! Nu sitter ja här och pluggar lite smått.



många km

kom nyss in har cyklat många km med jennifer jätte skönt faktiskt :) samma runda i morgon :)



22/5-11

Hejsan idag kom johanna till mig :) trevligt faktiskt men hon kunde inte stanna så länge för ja måste plugga :( men om ett tag så ska ja äta tacos MUMS jag älskar verkligen den maten !! Och efter maten ska ja träffa jennifer vi ska ut och cykla tror jag :) sköönt att röra på sig lite :)!
i morgon är det skola som vanligt :) och på lördag ska ja och min vän Madelene till Stockholm och shoppa :D. på onsdag så fyller min mamma :) hoppas det blir fint väder då !

ha en bra dag nu :)<3

21/5-11

Hejsan alla :) vi lever fortfarande :) idag har jag vart på cirkus med min lillebror och mamma ! var väl kul haha sen när vi kom hem så kolla jag och hampus på trassel :) ni vet den där barn filmen xD hahaha men aja sånt är livet :)!! nu ska ja kolla vad mamma har för sig sen ska ja o brorsan sova :) han ska slagga hos mig i natt och i morgon kanske ha ska träffa johanna :D pussen <3

20/5-11

sitter och snackar med johanna i mobilen (: idag har jag gjort tvål i skolan, kommer bli skita bra :). efter skolan var jag med madelene så trevligt så :) i morgon skulle jorden gå under så det kanske blir mitt sista inlägg :(


Godnatt <3<3



Skolan

Hejsan sitter i skolan med mikaela och linnea (: efter skolan ska ja va med Madelene :) hihi så kul !
Idag händer det inte så mycket ska bara vara hemma tror jag eftersom att ja inte har några pengar :O annars skulle jag ha gått på fest med min kompis men blev inte riktigt så :O!



      

19/5-11

Hejsan just nu sitter jag och snackar med min vän Johanna på msn :) trevligt , idag har ja haft praktik , inte många gånger kvar nu :( tråkigt faktiskt :(!!!
Just nu händer inte så mycket är ganska trött så ska snart sova hihi (a)


bank rånare i FLEN

Hejsan har haft praktik kom hem för ett tag sedan.

Idag var det någon/några som råna handelsbanken i flen :O här händer det aldrig något men helt plötsligt brinner en bil,banken blir rånad och Ica är  fylld av rök:O hände i morse ganska hemskt faktiskt !!




18/5-11

Godmorgon :) idag har ja praktik men fick lite sovmorgon sköönt :)

17/5-11

Fan vad det regna och åska ute nyss :O jag är verkligen livrädd för åskan !!

idag har det inte hänt så mycket , kom hem från skolan halv 6 va helt slut. Nu ska ja kolla på bigbrother men det blir nog inte så länge är jätte trött så kommer nog somna ganska tidigt idag , i morgon är det praktik igen :D har bara några gånger kvar :( väldigt tråkigt !



17/5-11

Hejsan nu sitter ja i skolan med linnea,mikaela,madelene och josefina :) vi blev klara med vårat arbete om städning -.- 
Idag på idrotten så hade vi brännboll, mitt lag vann så klart ;) haha inte för att jag är så bra men iaf (a), vi kommer ha brännboll tre veckor i rad nu för sen ska hela skolan ha en turnering, vi kommer vinna så klart ;)

jorden går under på lördag

jag fick höra att jorden går under på lördag :O!!!!


www.expressen.se/nyheter/utrikes


16/5-11

hej igen , jag var nyss och träffa en gammal vän :) trevligt ! nu sitter ja o kollar film ska snart duscha :)

16/5-11

Hejsan i dag var det skolan igen , inte många veckor kvar nu till sommarlov 3 veckor och 6 dagar :) wooohoo.
Nu ska ja plugga matte ha det bra :)

15/5-11

Kollar på hokeyn nu :D KOM IGEN NU SVERIGE!!!!


Något är fel på min blogg , kan inte ladda upp bilder :O

15/5-11

Godmorgon :) jag sov hemma hos johanna inatt.
oooh fan va pinsamt i går när vi skulle äta, så starta ja mat krig -.- fyfan säger ja bara HAHAH men som tur var så fortsatte hennes pappa att kasta mat så det kändes bättre ;)
idag vet ja inte vad vi ska hitta på är inte så fint väder ute heller så vi lär väl glutta film lr något :)
Men ha en trevlig dag hörs senare <3

14/5-11

Tjenare tjenare nu sitter vi hos johanna och nördar musik :) vi var i nyköping förut , ja handla lite (a).
jag kolla igenom hennes bilder och hitta en bild från balen i 9an :)

kunde inte ladda upp någon bild :(


14/5-11

Godmorgon :) i går var det fredag den 13:de , otursdagen för några men inte för mig :) jag tror inte att det har hänt mig något konstigt just den dangen :O.

Men jag ska berätta något roligt som hände min kompis :)

Hon stod i sitt klassrum och det var väldigt trångt så hon råkade sätta armbågen i sin lärares rygg,sen skulle hon dra handen på ryggen och säga förlåt men hennes hand var inte riktigt på lärarens rygg , utan hon "smekte" lärarens rumpa.
Skulle något sånt hända mig så skulle jag dö :O herregud vad pinsamt.

Men i går efter skolan var jag med Madelene :) vi hitta på lite saker sen åkte ja hem.
När ja kom hem så snacka ja med linnea så hon fick gå ner till flen och träffa mig (a) men hon fick tag på en cykel till slut så vi cykla runt ett tag sen trog hon hem.
när ja kom hem så följde jag med Sanna och Mormor för att hämta min kusin.

Det var min dag :)

Och idag ska jag åka och träffa Johanna :)

Skolan :)

Som ja skrev tidigare så sitter jag i skolan , sitter med Lucaz,Leo, Madelene och Linnea.
 jag sitter och har jätte kul , sitter och skrattar åt mitt egna arbete

13/5-11

Idag är det fredag den 13  hahaha, inte för att ja tror på att något kommer hända men iaf.
Nu sitter ja i skolan och pluggar :P orkar liksom inte ..
efter skolan ska jag va med lilla madelene :) trevlans

12/5-11

Kom nyss in har tagit med mormor ut på en cykel tur eftersom att mina kompisar inte har tillgång till någon cykel eller  är för lata :O men det var kul att hon kunde komma med , hon hade inte cyklat på 25 år så det var på tiden :)



12/5-11

Hejsan :) slutade kl 1 på praktiken ganska sköönt :) så ja cykla hem och nu sitter jag här , vet inte riktigt vad ja ska hitta på här i min ensamhet.
Idag kom min lärare till praktiken , vet inte riktigt vad ja ska säga om den saken :P




11/5-11

Hejsan :) idag hade jag praktik lika kul som alltid :) när ja kom hem så åkte ja och mormor hem till mitt riktiga hem :) vi har fått kattungar :D fall ni undrar så bor ja hos min mormor och morfar i veckorna , kommer lättare till bussen då annars skulle ja bo på landet :) men iaf vi fick 2 svarta kattungar :)

nu ska ja sova pussen

10/5-11

hejsan , idag hade vi inga lektioner ganska skönt :) man skulle jobba med det som man låg efter med eller vad man ska säga :) kom nyss in har vart ute och gått en promenad med mormor ;) haha . nu ska ja kolla film sen sova har praktik i morgon :)

ha en bra dag <3


på lördag ska jag träffa min johanna :D vi ska åka bort :)


9/5-11

Goddag :) kom nyss in har steekt i solen :) och nu sitter ja och snackar med johanna :D <3




9/5-11

Godmorgon, just nu sitter jag och funderar på vad ja ska ha för kläder ,mig buss går om en timma så ja har ett tag på mig :O,

8/5-11

Hejsan :) idag kom min vän johanna till mig :) hon åkte nyss hem , vi har typ cykla runt hela tiden , träffa en gammal klasskompis som heter rasmus oxå :) trevligt trevligt! just ni sitter jag och funderar på vad ja ska ha för kläder på mig i morgon :O men nu ska jag typ sova godnatt !!

<3

7/5-11

Hejsan i dag har jaginte gjort så mycket , vakna runt 10 , sen fiska jag med min lillebror och hans kompis efter det så målade jag lite på huset och sen kolla jag på film.
Nu ska jag sova tror jag , är ganska trött faktiskt godnatt <3



Smoothie / mixer / flygande jordgubbar

Hahah vet ni vad jag gjorde ? antagligen inte men iaf !
mamma skulle göra smoothie och det gör hon i en mixer , då kommer jag ner och trycker på mixern så den startar men problemet var att jag såg inte att det låg jordgubbar i så det flög frysta jordgubbar i köket. HAHAHAHAHA och en fryst jordgubbe träffa nästan mamma i huvet , jag börja skratta så klart och mamma frågar om det var nödvändigt , visst det kanske det inte var men det va skit kul :)


6/5-11

Hejsan jag hade ingen data igår så jag kunde inte skriva, men det hände inte så mycket var på brandutbildning sen åkte jag hem och träffa sanna.

 Nu sitter jag i skolan och lyssnar på sämst musik, killarna i klassen förstår ju inte vad musik är :O!! snart ska ja ha engelska sen ska jag gå med Madelene på stan :)<33

4/5-11

Hejsan , jag ligger och kollar på en film som heter sex drive ;) HAHHA den är jätte rolig! känns som om jag börjar få ont i halsen så ja går och tvättar bort sminket sen går jag och sover :)

Godnatt <4

4/5-11 Praktik

Godmorgon idag hinner jag med ett inlägg igen :) nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 06:40 för då kommer mamma och hämtar mig och kör mig till jobbet (a) , i morgon så har jag med praktik och då ska vi till ett ställe där det är brandbilar ? nu har jag hjärnsläpp kommer inte i håg vad det heter :O? men a ja kaske skulle få sölja med på det :)

Nu ska ja göra mig i ordning hörs senare :)<3

3/5-11

Hejsan nu ska ja typ sova, ska kolla på bb först

godnatt<3

3/5-11 morgon inlägg

Godmorgon , det är inte ofta jag hinner sitta vid datan på morgonen men idag vaknade jag halv 6 av att jag frös så jag kunde inte somna om , jag gick upp och gjorde mig klar, nu sitter jag här och kollar ut på snön , jag förstår inte hur det kan snöa i maj :O? och jag har ingen bra jacka just nu heller.
jag kan berätta vad jag vet kommer hända under dagen :) jag kommer sitta kvar i skolan idag igen och plugga men en kompis sen tar jag en sen buss hem :) när jag kommer hem somnar jag nog för jag är jätte trött!

Jag trodde inte att Sonia skulle åka ut ur bb men det är sånt som händer , alla ska ut från det där huset någon gång :)

Ha en bra dag nu pussen <33



2/5-11

Idag har jag shoppat med Madelene :) köpte en tröja som ja ska ha i morgon haha :) och när jag kom hem grillade vi mums !! och nu vet ja inte riktigt vad ja ska hitta påå :) lär märkas så småning om ;)

<3

hitta några gamla bilder , från typ 8an

2/5-11

hejsan nu sitter jag i skolan , vi fick sluta kl 1 men ja slutar nu ist , jag och madelene ska dra upp på stan nu


 hejdå <33

trött efter gårdagen

fan vad trött jag är, jag och johanna åkte in till flen och gick runt lite sen träffa vi emma och hennes kille :) när dom åkte hem gick jag och städa och nu ligger jag här :) är så jävla trött ! men kan inte sova nu lite tidigt kanske :)


1/5-11

Godmorgon jag och johanna vaknade nyss, vi somna typ halv 4 i natt, valborgen var väl lyckad antar jag , träffade trevligt folk så det var kul :)
Hoppas ni hade en trevlig valborg :)!!

nu ska vi käka frukost ha en trevlig dag  :)