Underbart

Johanna kom hit igår, hade så sjukt kul vilket vi alltid har :) blev inte så mycket sömn så är sjukt trött nu.
Pallar inte skriva så mycket just nu så lägger upp bilder ist :)!


Så himla snyggt :G

Tittar igenom mina bilder på mobilen och hittar denna sexiga Karl :G!! (Dreglar )

Så jävla sexigt med skäggstubb och de där facet säger man ju inte nej till ...!!!


Lov

Äntligen påsklov, men det börja inte på ett bra sätt, har så ont i magen så ligger mest känns de som, i morgon ska jag jobba 7-10,15 sen ska jag träffa brudarna :)! Hoppas magvärken försvinner !!!
Ligger i soffan och försöker sova, väntar på att pappa ska komma hem så lillebror slipper vara själv :)!

Godnatt


oväntat sällskap?

krypit ner i sängen och snackar med folk på facebook, när jag släckte lampan så hörde jag att ett tickande ljud satte igång, lät precis som att de va en klocka som ticka, men min klocka som jag hade är liksom sönder så det kan inte va en klocka.
Tände lampan och då slutade det ticka, satt och fundera ett tag på vafan de kunde vara, kolla på lampan , tänkte om det va den som typ skulle sprängas eller nått men vafan det borde den ju inte kunna när den är släckt ? släcker lampan igen och ljuder kommer igång , VAFAN är detta !! ropar på mamma och när hon kommer upp så slutar ljudet .. 
Äre nån död jävel som är och hälsar på eller vafan händer ? 
 
En gång förut när jag stod och sminkade mig så la jag upp sminket i fönster som jag alltid gör, bakom sminket så hade jag en svart prydnads gubbe, helt random så flyger den över sminket och ner på golvet och går söder, hade en likadan fast i vit som stod brevid och den hände de inget med ? kastar mig över sängen och springer ner, säkert ingen som tror mig men vafan jag såg ju allt :0 !! 
 
 
nu ska jag lägga mig och sova och hoppas på att jag inte får oinbjudna nattgäster på besök !
 
 
 

Fika / pyssel

Slutade kl 1 dag så åkte med Linnea hem, vi köpte lite fika och satte oss på orrö haha ! Blev bara kaos med allt.

Åkte ner till trädgård och köpte en blomma till mig hihi ! Vi stod och kolla på en kött-ätande växt haha Linnea blev helt till sig att den verkligen stängde munnen :) sen frågar hon - tror du den hoppar upp och tar flugor som dom gör på film ... Snälla ...

Nu sitter jag med lillebror och häller stearin på en kalle anka tidning :) sen när det har torkat så tar man bort det och får en bild :)!


IDIOTER !!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16487214.ab
 
HATAR DOM !!!!!!! fan skjut er själva och gräv ner  er eller nått , då blir inte vi andra drabbade!! 
 
 

Studentmössa

Fick studentmössan och tröjan idag :D ! Tröjan är hur skön som helst ÄLSKAR DEN !! Så den ska jag ha i morgon när det bara är plugg dag i skolan, får ta igen alla rester och uppgifter man har :)

Nu ska jag hjälpa Emil att flytta bord till lägenheten :)


Skolan

Första skoldagen på 5 veckor, känns ganska kul att åka dit och träffa alla godingar men har ingen vidare lust att träffa lärarna,det innebär bara massa lektioner ;)!

Har massa uppgifter som ska in så måste verkligen plugga satan denna vecka så allt blir klart innan nästa lov :)!

Men nu ska jag fixa iordning det sista sen ska jag åka till bussen :)


PUUUSSS


Hjärtis

Sov 2 timmar inatt , la mig kl 5 och vakna 7, lukta brandrök sen Vi fiskade på dagen så sprang typ in i duschen, klarade verkligen inte av det ..
Har legat i sängen nästan hela dagen och kollat på one tree Hill, så underbart !
Var även ute på en liten promenad för ett tag sedan när det började bli mörkt, hatar mörker, men måste börja övervinna min rädsla.
Ska börja med att försöka göra saker som jag är rädd för, man måste ju verkligen se om det är farligt eller inte haha det vet jag ju inte nu, jag antar bara att det är läskigt eftersom att jag har fått för mig det !

Några saker som gör mig osäker/rädd!

- Gå själv i mörker ( tror att det är någon bakom mig som ska våldta,mörda eller typ misshandla mig )

-Gå själv i skogen ( kommer ett jävla inavel och drar iväg mig till deras hus i skogen och sen äter dom upp mig )

-Handla själv ( klarar verkligen inte av att gå in på en affär helt själv utan någon i mobilen eller som sällskap, känns konstigt )

- Rädd för att inte kunna vara mig själv, (att inte bli omtyckt för den man verkligen är ! )

Har massa annat också men känns lite personligt + att jag är sjukt trött så ska sova nu, godnatt !

PUUSS



One tree Hill

Nu ska jag kolla igenom one tree Hill boxarna ännu en gång, kan alla utantill hha ! Men vad ska man göra dom är så bra :)!!!
Ska även sova snart är så sjukt trött ,somnar väl när filmen är påslagen :)

PUUSSS


Sista dagen

Sitter på bussen, sista dagen på praktiken och det är så jävla underbart att den är över så man kan börja skolan igen !! Hämta ut studentmössan och bara umgås med dom bästa :)! Längtar fan till måndag när jag får träffa mina brudar igen :D !!

I helgen händer det inte så mycket vad jag vet än, kanske får hjälpa min bror att flytta, var i hans lägenhet igår den va jättefin men lite läskig faktiskt .... Hade 2 luckor i väggen och när vi öppna dom så kunde man typ krypa runt där inne :0 det låg tydligen en matta där ... Men vi stängde igen skiten och plocka upp lite saker :) kommer nog bli kanon för honom !

Mina gamlingar kom hem igår också , dom va så söta :)! Har saknat dom så nu får dom faktiskt vara hemma
Ett tag :)!!


PUUSSS


Orättvisor

Jag hatar verkligen orättvisor, varför kan man inte bara bemöta eller behandla alla på samma sätt, iaf om man tycker om dom. Men man älskar väl människorna olika mycket....

Jag ska väl sova, mår Inge vidare faktiskt men snart tar man studenten, flyttar hemmifrån och bildar mitt egna liv, känns bra att tänka på för just nu känns det som att jag bara är i vägen och bara ställer till det, jag ställer alltid upp men får inget tillbaka känns det som...


Operation

Min dag började sämst som alltid!
Skulle vara med en patient på operation 07,40, bussen var försenad och var inne i Nyköping 07,30, sprang som en idiot in på sjukhuset, ner i källaren och sedan upp för trapporna till våning 9, kommer upp och frågar om han har hunnit ner till operation.
Han var som tur kvar på avdelningen sen åkte jag med han ner, när jag lämnade han på den avdelningen så gick även jag för att byta om, gick bort mig i omklädningsrummet men kom tillslut fram.
Kom in på operation och fick va med en ur snygg narkos läkare ( dog ett tag ) !
Han hade den perfekta rösten, perfekta utseendet och sen heter han Lars .... Varför ?
Själv så var man inte så snygg när man klev in där, hade blåa kläder sen fick jag ta på en grön sak för hela huvudet och ansiktet, det var bara mina ögon, näsa och mun som syntes, efter ett tag fick jag byta mössa, det skulle man tydligen göra haha så fick en lila!
Operationen skulle ta upp till 10 timmar, jag var med i 4,5 sen fick jag ont i axlar och rygg, gick upp på avdelningen och anteckna om det jag fick vara med om sen träffa jag Johanna :)
Alltid lika kul att träffa den människan hahah ! Skrattar tills man dör

Vi satt och prata om när jorden går under och massa skit, sen säger hon
Johanna - jag tror att solen kommer slockna tillslut eftersom att den bara är en stjärna.

Jag - nej men fan vad tråkigt om den försvinner..

Johanna börjar snacka om massa vetenskap och skit, om att vi kommer dö och sånt.

Jag - jaha, jag trodde du menade att vi skulle få leva med dystert väder som typ nu ( det var molnigt och snö ) inte att vi skulle dö :0

Vad fel man kan ha .... Borde man ju ha fattat att vi skulle dö och inte leva med grå himmel resten av livet ...

Bjuder på bilden ....
PUSS


Lady

Vakna halv 7 idag, så jävla onödigt.. Gick ner till pappa för att se hur han mådde, stackarn har fått över 39 i feber så jag sa åt han att gå och lägga sig så sköter jag eldningen.
Jag kom upp från källaren och myste ner mig i soffan, då kommer lady och ser så ledsen ut, hon la tassen i min hand och huvudet på mitt ben, det såg ut som jag trösta henne, stackarn ! Sen känner jag hur hon kramar ihop tassen och verkligen håller mig i handen ! Raringen .


Städat

Hallå alla människor, vaknade halv 8 idag så gick upp och snacka lite med mamma och pappa innan dom åkte iväg, mamma och hennes kompisar är på väg till Ullared för shopping, får se i morgon natt vad hon har handlat hem.

Har bäddat rent i sängen och dammsugit samt vattnat mina döda blommor, förhoppningsvis så börjar dom leva igen, har vart så inställd på att vattna farmors blommor så har glömt mina haha !

Har praktik hela helgen, 14-22 -.- !! Känns inte lockande att jobba fredag till måndag ska ni veta...
Vill bara till skolan så jag kan hämta ut min student mössa som blev fel men har fixat så jag får en ny nu så sen har jag två haha ! ;)

PUUUSSS


Körskolan

Var ledig idag så åkte till körskolan,var där 07,50 och satt till 11 sen gick jag till mammas jobb för vi skulle luncha :) vi åkte upp till mormor, sen stannade jag där och plugga vidare på hennes data och klarade C fasen :) började även på fas F, handlar bara om bilen, jag kan ju ingenting känns det som, men men bara att kämpa vidare :)

När jag väl har fått körkortet så ska jag åka på massa utflykter :) har redan bokat Johanna hha ! ;)

Kom nyss ut från duschen, älskar ny rakade ben, dom är så korta, lena och mysiga :)


Vikingar

Sitter och lär mig fakta om
Vikingatiden, hjälper Hampus att plugga till provet på torsdag :)! Går säkert kanon för honom, själv så hade jag inte klarar det haha !
Han är så duktig min lilla snuffe :)


TRÖGA MÄNNISKA !!!

Blir så arg på mig själv , ibland är jag för jävla osmart, eller det händer jävligt ofta nuför tiden att hjärnan inte hänger med i svängarna ! 
 
Nu ska vi få hämta ut våra studentmössor, jag blev jätte glad och gick in på hemsidan för att de hur min blev, och inser att jag har satt texten fel ... asså varför ? på just min fucking mössa. Så nu ska jag försöka fixa så man kan göra om texten bak. SPYR seriöst!
Fabriken ligger tydligen i Solna ? och vart fan ligger Solna liksom ? i småland eller Norrland typ, och man kommer säkert behöva åka dit med mössan om man ska ändra texten, får jag sätta mig ensam på ett tåg och hoppas man kommer fram , ( Levande) ! 
 
Nu ska jag försöka kolla på Familjen annorlunda om dom har lagt ut avsnittet. 
 
Puss _____-----____------______^^^^^^______^^^^^
 
 
 
 

Fiske

Vakna runt 7,30 idag ! Sjukt tidigt men jag gick upp och käka frulle sen drog jag ut på isen till pappa och Jonny. Dom hade fått upp lite fisk.
Blev lite kallt så jag gick in ett tag, sitter i sängen och funderar på vad jag ska hitta på. Går väl ut till dom igen så småning om :)


Glass

Kom nyss hem, va med mamma till ica och köpte glass så nu Ligger man inlindad i filtar och äter calippo cola, så jävla underbart, ska sätta igång en film och bara ha det bra :)

PUUSS


Tidig morgon

Godmorgon
Sitter på station och väntar på att bussen ska komma, sjukt trött och stressad på något sätt !

Har inte bloggar på några dagar, har sovit hos mormor och morfar från i måndags till idag.

Igår träffade jag min fina vän Marika, tog en liten promenad sen gick vi hem till henne och prata om en liten reda vi har tänkt att göra :)! Mysigt !

Idag ska jag bara åka hem hoppas jag, sova och bara umgås med dom där hemma :) kanoners !

PUSS


Hatar söndagar

Hatar verkligen söndagarna ! Iaf denna söndag, känns inte som att nått har gått bra !

Hampus sov i min säng inatt, tänkte Gud va mysigt eftersom att de va så länge sen, men de var min värsta natt någonsin..
Han tog mitt täcke, höll om det krampaktigt när ja skulle ta tbx de, slog mig i ansiktet och sparka mig i ryggen, haha herregud, fast sådär va jag också när ja va liten ;)

Sen va jag och mamma till laget för ja skulle kolla efter ett brunt virkat skärp, fanns inget så köpte 2 par Leggings, sen när vi kom hem där ifrån så åkte vi igen så jag fick övningsköra. Jag tyckte inte att de gick så bra, skulle starta i en jävligt brant backe, va förmycket grus så vi stod och slira ett tag, skrämde en hund, fick min första sladd + att jag mötte en gubbe som körde för snabbt och mitt i vägen så när jag kom så åkte han ner lite i diket.

Kommer aldrig få körkort !!!!

Nu kollar jag på Sofias änglar sen ska jag sova, tar 06,20 bussen i morgon till praktiken , tidigt tidigt


Nyköping

Spenderade dagen i Nyköping med bäste vän Johanna :)! Köpte trosor, 2 st sol brillor, en klänning och sen hade jag även turen att hitta en bh som passa !!! Inte alla gånger det händer kan jag lova.

Älskar att spendera tid med den flickan :) skrattar tills man gråter och får magknip varje jävla gång! Underbart ..



Nu smsar jag med min andra groda Madelene och kollar på Wallander med lillebror :) så mysigt att spendera tid med honom !


-

Vad ni ser ledsna ut, va glada, smaka öl det är gott :)

-tur att någon tycker om de !