Mjuk och stel

Ny duschad och ny fixad. Grön och skön.
Nu sitter jag med en ansiktsmask som jag hoppas att ni ser haha ;) känner hur den börjar stelna, man kan inte röra ansiktet haha ! väntar ett tag till sen tvättar jag bort den och går och lägger mig !
Börjar torka

Elin är arg


Bilar bilar och mer bilar

Idag när jag vaknade så trodde jag att jag var i en dröm, i en mardröm full av snö. Så jag tänkte att om jag somnar om igen så vaknar jag upp på riktigt men jag gjorde liksom aldrig det eftersom att det var SNÖ utanför...
Vi drog in till katrineholm och kolla efter bil till min bror, hittade dock ingen men när vi va inne på en bil affär så står vi och snackar med snubben som säljer bilarna. Jag skulle ta upp min mobil ur väskan och vet ni vad som ramlar ur väska då ??? jo en fucking TAMPONG! ner på golvet framför mamma, AHHAHAHA alla bara kollar men jag böjer mig glatt fram och plockar upp den där jävla tampongen... Alla flinar åt mig,  men när jag väl kommer ut från bil " affären" så dör jag av skratt, varför ska det alltid hända mig ! ALLTID !!!
En annan gång för kanske nått år sedan så skulle jag och min familj åka till öland med min faster och hennes familj, min fasterns man skulle in på ok och köpa cigg så jag tänkte att ja följer med in och köper ob, jag går runt inne på ok och letar efter dom där jävla tampongerna men sen ser jag att dom står i kassan, så vi ställer oss där och Patrik säjer att han vill ha ett paket blå blend och det får han självklart, sen är det min tur så jag säger att jag vill ta ett paket blå ob, killen som står i kassan börjar leta  bland alla ciggaretterna, sen vänder han sig emot mig och frågar om jag ser några blå ob, jag skrattar och säger aa dom står där borta vid tampongerna. Killen blir kanon röd i ansiktet och ger mig paketet. Jag och patrik går där ifrån samtidigt som vi  dör av skratt !

Nu drar vi vidare

Just nu så ska jag egentligen göra mig i ordning för min skjuts sitter där nere och väntar haha men jag kollar lite på datan ist ;)!
Snart drar jag iväg till Linnea och där hade jag tänkt att spendera min kväll men några brudar till :) jag och linnea var tidigare idag och handla tacos och var inne på coop bygg och kolla runt, HAHAHA ja för där passar ju jag in ? hmmm..
bilder kommer :)

Snyggingen

Jag har hittat min snygging.
Fast mina vänner håller inte med mig,men kolla på honom, visst är han läcker :D?

Hallo

Nu äre dax att börja blogga igen, det tycker iaf mina fina brudar hahahah !
nu sitter vi i skolan, har bara en lektion kvar sen efter matten så drar jag ocg linnea iväg på en lite tripp haha ! I kväll så ska brudarna träffas och ha det skoj :) ! bilder kommer nog ska ni se :D

Bloggar när jag orkar !


blogga ?

Jag kommer minska på mitt bloggade i några dagar, iaf tills min praktik är slut för jag känner att jag inte hinner sitta vid datan så mycket, känns lite trisst !

Vikarie

Nu har man blivit vikarie ÄNTLIGEN !! så kul !
Men just nu så snackar jag med Johanna i mobilen :) lika trevligt som alltid haha.

Hinner inte längre!

Hinner knappt blogga längre känns det som, nu har jag lite tid över för jag sitter på massas jobb och väntar på att hon ska sluta, just nu är hon på möte så passa på att låna datan ;)
Idag började jag kvart i 7 och fick sluta runt 2, min mentor kom idag också och kollade hur jag hade det.

Idag fyller min kusin 20 år :) GRATTIS Angelika !


Gladiatorerna

Tända ljus och gladiatorerna, ganska bra lördag haha :)
Idag hände det inte så mycket, möblerade om på övervåningen med min älskade mor och var ute ett tag.Har vart sjukt trött hela dagen !
Pussen <3

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en trevlig kväll, sjukt snällt att dom kom och hämtade mig annars så hade jag nog sovit bort denna fredag haha :)
Nu ska jag äntligen sova :) godnatt pussen <3

Gittar från pazzzet

Just nu så sitter jag och väntar på Madelene och John, dom kommer och hämtar upp mig sen drar vi iväg på en liten runda :)
Blev helt slut efter praktiken idag så jag hade inte tänkt att göra någon innan madelene hörde av sig, så ist för att sitta här hemma så åker jag iväg och är social :D
Pussen <3

Drömmen om Elin

Nu har snart torsdagen gått och fredagen börjar smyga sig på, hmm undra vad som händer då ?  hahhaa poetiskt va ?
Idag så slutade jag kl 16,00, har vart full fart hela dagen kan man säga :) och människorna som bor där är så underbara ! När dom ser min namnbricka där det står Elin på, vad tror ni dom börjar sjunga ? drömmen om Elin så klart ;)
Glöm inte att kolla in min andra blogg http://elinjoohansson.spotlife.se/

Vad jag drömt om dig
Lilla Elin lik som sommarns vind
Söt som sockerstrut
Med brun och fjunig kind
Under alla år
Har jag burit med mig drömmen
Drömmen om Elin
Leende under en blommande lind

Vad min dröm är skön där är du så ung och varm och ljus
Solen I ditt hår
Ett avsked vid ditt hus
I min ensamhet vänder jag tillbaks till drömmen
Drömmen om Elin
Barbent I tunn sommarblus

Elin I min dröm
Går ditt skratt mot skyn som en ballong
Du far I min famn och vinden drar en sång
Det blev aldrig vi
Men jag drömmer ändå drömmen
Drömmen om Elin
Och om en sommar en gång.