Hemma

Har nyss kastat mig i sängen, jätte trött så somnar väl snart, försökte sova i bussen men dom ska såklart ha lamporna tända så det gick inte ...

Praktiken går kanon som
Vanligt :) ska även ha kvällspasset i morgon också sen tar jag helg :)
På lördag ska jag åka in till Nyköping igen och träffa Johanna, käka lite Lunch och bara snacka massa skit :)
Är bara hemma och sover sen drar jag igen, känns sådär faktiskt, saknar att umgås med min söta lillebror :) får se han några timmar på lördag iaf !

En liten bild på min lulla när vi hämtade hem henne, den 24/2 blev hon 1 år raringen :)


Fråga Olle

Såg ni dedär avsnittet när fråga Olle var i malmköping ? Hos den där konstiga gubben och tjejen ?

Hon stod bakom mig i Ica kön, herregud, har percingar i hela ansiktet och det är fan inte vackert! Om jag va Hon så skulle jag inte visa mig utomhus efter dedär avsnittet !! Herre min jävlar !
Inte för att jag brukar döma folk för hur dom ser ut men varför förstör man sig sådär ? Tycker man själv att det är fint ? + varför vill man ens vara med i ett sånt program och göra bort Sig sådär mycket som dom gjorde ? PINSAMT


Mina skor :)

Hämtade precis ut mitt paket på Ica.
Ett par skor och en jätte söt svart klänning, ska prova allt när jag kommer hem ikväll typ 22,30 ! Får vänta tills dess :)

krama om och sa hejdå till farfar och farmor som åker till Thailand idag och är borta för länge, kommer sakna mina rara gamlingar :( får alltid tårar i ögonen när dom ska åka iväg ! Men men det är roligt för dom att komma iväg till ett varmare land och bara njuta :)

Nu sitter jag på station och väntar på bussen som går om 20 min, praktik 14-22 :) fast jag får gå tidigare så jag hinner med 21 bussen :)


Snickrat / praktik

Första dagen på praktiken och det var kanon :) är ledig i morgon men på't igen på onsdag :) har en jätte gullig handledare och arbeta kamraterna är jätte trevliga :)
(Är på Nyköpings sjukhus )
Spenderade gårdagen med lillebror :) när vi vakna käkade vi frulle och efter frukosten så tog vi en promenad i det fina vädret :) tog lite fina kort och sen när vi kom hem så började vi fixa med min hängande garderob som jag länge har längtat efter :) blev riktigt bra om jag får säga det själv men det var nog bara för att jag hade lillebror vid sidan om haha :)!
Plus att jag klickade hem en klänning och ett par snygga sommarskor :) längtar tills dom kommer :G


Fin dag

Idag har jag hunnit med mycket :) jobbat , körskolan och klara ännu en mapp samt vart på en promenad med hundarna i det vackra vädret + att jag och Emil lagade mat till familjen :)

Mätt och belåten sitter jag nu i min soffa och kollar på Johan Falk med tända ljus :)


Godmorgon

Godmorgon alla sovande
Människor, det är lördag och då ska man tydligen inte sova bort hela dagen .. Inte jag iaf!
Nu ska jag åka och jobba 7-10,15 sen ska jag gå vidare till körskolan och försöka få någonting gjort ...
Sen ska jag även försöka få tag på min praktik, skulle ringa idag tydligen! Kan ju vara bra om att få reda på när man börjar !

Bilder från gårdagen då jag hjälpte min pappa att släpa in 10 last med ved + en promenad med hundarna


Ögonmask

Inhandlade en ny ögonmask , så sjukt underbart att ha den kall runt ögonen !
Men man ser ju inte så himla lockande ut ;) haha ser ut som man har en köttbit över ansiktet men den är rar :)


Trött /kryssning

Ligger i soffan och är helt slut, vaknade runt 10 så underbart ! Har inte sovit så länge på evigheter :)

Studentkryssningen var så sjukt rolig, vilket jävla ös det var !
Fick inte så många timmars sömn och hem vägen var bara en ren pina !! Usch .. Men nu är man äntligen hemma och har de bra . Ska göra frulle till mig och lillebror sen ikväll ska jag jobba 16-21 med Linnea :)

PUSS


STUDENTKRYSSNING

Idag bär det av på kryssning med många fina människor :) hoppas det blir kul, men folk som har åkt tidigare säger att det inte är lika kul som man har föreställt sig, folk står och spyr i varje hörn och det stinker, men men vi får göra det bästa av situationen :D !

Vi lämnar väl Flen runt 3 och åker in till Katrineholm för bussen skulle väl gå runt 4 så det är lika bra att vara i tid så man kommer på rätt buss haha !

Har även träningsvärk i ryggen och armarna .. Hjälpte farfar att skotta tak igår och det var riktigt jobbigt kan jag lova ! Fyfan va tungt det var hha !

Hörs när jag kommer hem igen :)

PUUSSSS !!


slapp dag

Ligger här i min säng och fryser, det är så sjukt kallt inomhus .. Känns även som att hela famljen är helt slöa och inte orkar göra någonting idag :) haha skönt att ha sådana dagar också ! 

Snöar gör det också , känns ju super roligt ! 

Själv så bakade jag nyss en sockerkaka :) hoppas den blev bra.. + att jag har packat min lilla resväska inför kryssningen som är på tisdag -.- ! hade liksom inge bättre för mig så kunde lägga ner kläder/skor redan nu så har man det gjort den. 

 

Tänkte ge en liten inspiration till er alla där ute :)! 

 

 tumblr_mgr62xfdh01qe57iuo1_250_50fed631ddf2b309ffc86ef0.png

tumblr_mgr62xfdh01qe57iuo2_250_50fed632e087c3605e8ecd21.png

tumblr_mgr62xfdh01qe57iuo3_250_50fed633ddf2b30a091ed721.png

tumblr_mgr62xfdh01qe57iuo4_250_50fed6339606ee16246702f6.png

tumblr_mgr62xfdh01qe57iuo5_250_50fed634ddf2b309d1ae1e7e.png

tumblr_mgr62xfdh01qe57iuo6_250_50fed635ddf2b309e06f0057.png


Top model Sverige

Man kan inte göra annat än att älska Jonas Hallberg, han är helt fantastik :)
Det är han som gör hela top model tycker jag , utan han skulle det inte vara lika kul :)

Ny duschad och trött, nu ska jag mysa ner mig under täcket och sova :) i morgon ska jag till mormor och fixa min klänning som jag ska ha på tisdag :) hoppas det blir bra annars kommer paniken krypandes ....

PUSS


Film / plugg med madelene

Hej och hallå 
 
Idag stanna jag och madde hemma från skolan, tog våran egna lilla plugg dag här hemma ist, gick lika bra eftersom att det var uppgifter som blev klara men efter allt pluggande så kollade vi på hypnotisören, sån sjuk film, jag blir så stressad av sådana filmer,jag stod i soffan och skrek, jag kröp runt i soffan haha ja det var kaos !!
 
Mamma kommer och hämtar mig efter jobbet så då ska man hem och fixa lite , måste städa rummet + fixa lite inför kryssningen , kolla så man har allt :)! 
 
PUSS 
 
 
 
 
 
 
 

Flygande rädd hund

HAHAHAH herre Gud !
Jag och Madelene har myst ner oss i ett varsitt hörn i hennes soffa för att kolla på skräck film, typ 1 meter ifrån mig så ligger även lilla bassen deras hund.
När vi har kollat ett tag så kommer det upp en sak i tv rutan, jag och Madelene skriker som idioter och jag tittar på den lille hunden som kommer flygandes emot mig, jag omfamnar henne med mina armar, HAHAHHA hon blev så rädd stackarn!

Madelene tittar upp från tröj kanten och ser mig och hunden ligga och kramas helt livrädda ! Haha ja fyfan !!


Älskade barnfilmer

Denna kväll har jag spenderat framför tv :n, har kollat på Pippi Långstrump och teletubbies :) ooh vad jag älskar dom programmen !!

Nu ska jag hjälpa min storebror för han klarar sig inte utan min hjälp !!


Bussen

Herregud !!!

En bruning satte sig på sätet typ brevid mig ! Sen ser jag hur han viftar med händerna emot mig ! Jag tar av hörlurarna och tittar på han , han frågar om jag ser vad det står på ett kort där pin och Puk koden är och om jag kunde läsa upp det för honom, jag läste men han slog bara fel, sen frågar han om jag kan knäppa in siffrorna åt honom, jag tar mobilen och knappar in men då står det att koden är fel så jag säger det till honom, han blir irriterad och säger att det ska vara den pinkoden, jag svara irriterat att det står med stora bokstäver på mobilen att det är fel kod sen lämnar jag tillbaka den, sätter på mig hörlurarna igen,ser att han fortfarande sitter och viftar med händerna emot mig, jag tar av mig hörlurarna igen och frågar vad fasen han vill, då ber han mig ytligare en gång att försöka, jag tar den där jävla mobilen och kortet sen läser ja vad de står, då står det att man skulle skriva in Puk koden så jag gjorde det sen så skulle man komma på ett nytt lösen så jag frågar han vad han ville ha sen knappa jag in den, när mobilen låses upp så har han en naken tjej som bakgrunds bild.
jag lämnar tillbaka mobilen igen och han tackar så mycket sen sätter jag på mig hörlurarna för tredje gången och hoppas på att ingen stör mig .......

Alltid ALLTID !


E

Jag har verkligen ingenting att skriva här känns de som .. Denna veckar har ju liksom inte vart så händelserik, aa okej det är bara tisdag så de har bara gått 2 dagar av veckan men iaf, jag vill att det ska hända saker hela tiden, fan va kul man skulle ha då ..
 
Idag slutade vi kl 11, då gick madelene och ja till glasögonsaken och hämta ut brillorna, hahha blev så förvirrad när jag prova dom i affären, kändes så fel i ögat så jag viste inte vart jag skulle kolla :O! 
Sen hände det inte så mycket mer, tog 13,20 bussen hem för att kunna gå till PW och hämta ut ett nytt busskort, mitt gick sönder i morse .. 
 
Nu ska jag sova och hoppas att morgondagen bli mycket roligare 
 
PUSS 
 
 
Min lilla lulla  :) 
 
 
 
 
 

Puss och godnatt

Har nu krupit ner i min säng, dragit på ögonlappen och ska sova! Ögonlocken är så himla tunga nu så märks de att man har vart uppe på över tid ;)

PUSS och GODNATT folket <3


Bäddning och städning

Har nyss städat och bäddat rent i sängen, älskar när det är ren bäddat :) bäddar rent 1 gång i veckan ;o lite överdrivet kanske haha !

Är typ hyper nu för att jag inte ska somna ! Ska till jobbet igen om 4 timmar , borde kanske lägga mig ett tag och vila lite så jag orkar med kvällen ! :)

PUSS


E

Uppe med tuppen gör ännu en jobb dag :) känns sådär att kliva upp ur sängen när man ligger som bäst men så är det varje morgon !

Nu jobbar jag bara mellan 7-10,15 sen får jag åka hem igen och sovs till kl bli 16 :) för då blire ett till pass 16-21.


PUUSS


E

Ska snart försöka åka iväg till jobbet ! I detta väder kan allt hända , Iaf om man bor där jag bor !

Min lillebror övernatta i mitt rum inatt :) raringen. Han bädda ner dig på golvet med massa filtar och ett stort täcke, han kan inte sova bredvid mig för att jag putar med rumpan så han kom på en annan lösning :)!

Hörs senare PUSS


På bussen

Sitter på bussen påväg till idrotten, svinkallt ute och massa snö ! Tur att bussen kom tidigt .

Det Klev på en "man " som börja snacka på nått språk ? Ingen aning vad han sa men han försökte prata med hon som kör bussen, hon förstod inte heller så han gick fram till mig SÅ KLART !!
Han stod och vifta med händerna och prata, jag förstod inte ett ord av vad han sa så jag fråga om han kunde engelska, Men tydligen så kunde han inte de .. Jag satte på mig mina hörlurar och lyssna på musik ist ! Pallar inte!

Min helg kommer bestå av jobb :) i morgon 12-21 på solviken och söndag 07-10,15 - 16-21 smedjan :) pengarna rullar in som dom ska :)! Lika bra att jobbs rumpan av sig eftersom att man ska inhandla en studentklänning snart :D !!


Sovmorgon :)

Äntligen så fick man en liten sovmorgon, vaknade runt 8 för att folk smsa, skulle gått upp 9,30 men men :)!

Tog på mig idrottskläderna och sen gick jag ner och åt frulle :)fick bli en äggmacka så jävla gott :G !!!!

Idag har jag bara idrott och omvårdnad sen så får man sätta sig på bussen hem igen!Så onödigt ...


Hatar när man gör allt men det räcker tydligen inte !

Hatar när man alltid stället upp på folk sen så får man massa klagomål tillbaka. Sen ser man hur andra människor bara kan komma undan och inte behöver göra nått allt! Det känns faktiskt i hjärtat,jag blir sårad !
Men men bara att le och gå vidare med livet, när jag väl har tagit studenten kan man börja leva på riktigt !
Måste ta körkort nu också så man inte är så fast och beroende på alla andra !
-----------------------------------------------------
Lagade mat till familjen i kväll, blev tacopaj, så sjukt jävla gott! Är en riktigt bra kock :D !

Nu ligger jag och kollar på 8 Mile :) ÄLSKAR Eminem :G

Lägger även upp en bild på kläderna som jag tänkte ha på studentkryssningen :)


Ingen skola idag

Blev ingen skola för min del idag, snökaos överallt !! Vid Statoil i Flen stod de 3 stora lastbilar som hade krockat med varandra ! Lyckat ..

Skulle åka bil in till Skolan med Linnea, vi kom inte så himla långt om vi säger så ... Snöa så mycket så man såg inte vägen. Tänker fan inte riskera mitt liv för att åka till skolan! Glöm de. Vi vände och åkte hem igen! Mötte även ambulansen, dom kunde knappt ta sig fram dom heller !

Nu sitter jag och väntat på att mina ägg ska koka klart sen ska jag gå ut och leka i snön med mina hundar :) skulle ha gymmat idag men kom ju inte fram
, Så får springa i snön ist ;) jobbit det också !

PUSS


Myskläderna på !

Nu är myskläderna på och nu tänker jag krypa ner under värmefilten och kolla på film eller nått :)

PUSS folket


Glasögon orm igen ...

Dax att bli en glasögon orm ännu en gång i sitt liv ;)!
Fast behöver dom mest när jag läste, hade bra syn men det vänstra ögat hade 80% så 20% av synen var nedsatt eller vad han snacka om ;) aja så får det bli iaf!

Nu ska jag lägga mig på min värmefilt och försöka få bort denna jävla mensvärk !!

Tränade även med Madelene idag efter skolan :) lika skönt som alltid ! Har även kommit lite ögongodis som man kan kolla på medan man springer där och svettas haha !


jobb 16-21

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli 4 så man kan börja jobba :)

 


Fina flickor / vackert väder

Gårdagen spenderade jag med mina fina flickor :) grilla massa gott och snacka skit hela kvällen :)!

Nu har jag tagit på slapp kläderna och funderar på att gå en promenad :) måste nog knalla bort alla godsaker som man stoppade i sig igår -.- !

Var även i Norrköping och shoppa med Madelene :) hitta en sjukt snygg väska, hörlurar, smink och slapp kläder :)