Tiden fixad

Nu är äntligen tiden för en tatuering fixad, ganska lång tid kvar men när man längtar efter något så brukar det gå fort :)
Idag var jag ledig som ni kanske redan vet, drog till e-tuna fixa tiden och besökte några affärer, när vi kom hem igen så bjöd jag mamma och pappa på lunch. Snäll dotter eller hur ;)
I morgon så börjar jag kvart i 7 och slutar kl 4, ledig ALLA helger, jag tror tillomed att jag slutar 4 alla dagar också ! har säkert fel men det märker vi med tiden haha ;)
Det börjar bli dax för ett video inlägg så det kommer nog upp ett så småning om, i helgen kanske :)
nu ska jag sova så godnatt puss <3

Sent

Hejsan alla raringar, det blir ett sent inlägg idag , slutade halv 10 i kväll så jag var inte hemma förns kl 10 och då var jag social emot dom som var vakna haha :)
Just nu så ligger jag i sängen redo för att sova, och i morgon så ska jag in till e-tuna och beställa en tatuerings tid med min far haha :) spännande !
Godnatt puss
Mina läppar

Första dagen

Första dagen är nu avklarad, hade grymt kul :) gamlingarna är så söta !
Just nu så sitter jag och kollar på big brother, sprang nyss på mormor och morfars springband, det var skönt faktiskt.
I morgon så börjar jag kl 12 och slutar 21,30 :)
Puss <3

praktik

Godmorgon, vaknade redan kl  fast jag skulle gå upp 7, blev ingen bra sovmorgon. Jag går ALLTID upp 5 när det är skola så jag är väl van eller va man säger :(!
Nu sitter jag iaf här och väntar på att kl ska bli halv 9 så jag kan börja knalla emot praktiken :)
Glöm inte att kolla in min andra blogg också http://elinjoohansson.spotlife.se/ :)
Pussen

Hos mormor

Tjenare alla raringar, just nu så är jag hos mormor, ska bo här i 4 veckor medans jag har praktik och jag vet inte om mitt internet alltid kommer att fungera men det får vi hoppas på :)
Idag vaknade jag runt 8, gick upp och skulle duscha men inser ganska snabbt att varmvattnet är slut, men va gör man när man redan är intvålad, bara att stå kvar och skölja bort tvålen. usch, hatar kallt vatten.
Sen när jag hade gjort det så gick jag ut och hjälpte min farfar och farmor med eldningen, ganska onödig dusch eftersom att man stod och fick rök på sig men iaf.
Senare på dagen så kom mormor och morfar och hämtade upp mig, vi käkade lite sen spelade jag och mormor kort haha !
I morgon så börjar min praktik, ska bli kul :)
Idag så kommer min underbara (bruna) vän Madelene hem ifrån utlandet :D WOHOO <3'

HAHA

HAHAHAH ojojoj !
Jag och mamma skulle nyss gå ner till vattnet för vi har eldat där idag och det brann fortfarande så vi tänkte släcka elden, när vi går ut så finns inte elden kvar och då tänkte jag direkt på att det var inavlar som sprang runt och typ skulle äta oss.
Men vi går emot sjön och vid sjön så äre buskar, vi går brevid buskarna och då smäller det till i isen, jag tror att det är någon jävla inavel som står där så jag springer ifrån mamma och skriker. HAHAHAHA stackars mamma, hon står var där i mörkter och skriker.
Det var bara jag som hade ficklampa så jag släckte den och sprang !! HAHAHAHA ojojoj..

boooriiiinggg

Idag vaknade jag runt 9 tiden och har inte gjort ett dugg sedan dess, typ bara käka frulle och fixat mig.
Nu ska jag gå och hitta på något riktigt kul ....

Grattis !

Sitter i mitt rum och kollar på när min kära mor  fixa min tv, har äntligen fått en boxer så jag också kan kolla på tv fast i mitt rum :) hade det förut men vi skickade in den på lagning och nu har jag fått tbx den :)! glad brud..
Idag har jag hjälpt min farfar och pappa att elda lite skit, gick ju super, sen har jag även vart med mamma och handlat mat  och hunnit snacka med min kära vän Johanna i mobilen :)
När min tv äntligen funkar så ska jag ha myskväll med min sjuka lillebror :( stackarn !
Ska även passa på att Gratulera Albin på hans födelsedag ;) Så Grattis Albin !

Hemma

Nu är jag hemma igen :) Vi hade det mycket trevligt ;)!
Just nu så sitter jag i min brors rum och kollar tv samt smygtittar på bigbrother som är på hans data ! haha

vår ?

Oooh har våren äntligen kommit ? hoppas det eftersom att solen och värmen är här.
Nu väntar jag på att min kära kusin ska vakna, hon jobbade i natt så det lär nog ta några timmar till innan hon är vaken haha ! men jag funderar på att gå ut ett tag bara för att fördriva tiden  :)

Fullt upp

Hejsan, känner att jag lägger in ett inlägg väldigt sent :O ska försöka skärpa mig !
Idag har jag haft fullt upp, var i flen och gjorde lite saker ;) sen så har jag lagat mat och handlat.
I morgon så ska jag träffa min kära kusin Angelika :) kommer bli mys !
Madelene fyller även 18 år idag :) Grattis stumpen !

Hmm ?

Som jag redan har skrivit så har jag 2 st bloggar, ganska onödigt men jag vet liksom inte vilken som är bäst ? äre denna som jag redan kan eller äre den andra som kan bli lite finare ?
om jag inte kan bestämma mig så får jag väl ha 2 bloggar, skit i samma haha ;)

Kolla denna :)

http://elinjoohansson.spotlife.se/

hur gör man ?

Jag håller på och fixar en till blogg fast på en annan sida, kommer inte ge upp denna men den andra va lite roligare haha ! ;)
försöker fixa den nu men vet inte riktigt hur man gör :O
http://elinjoohansson.spotlife.se/

Elin är bäst !

Hejsan alla människor.
Just nu så ligger jag i min säng och ska kolla film tror jag,är sjukt trött. I morgon så blire att åka ner till Flen och träffa Johanna :) kul !
Idag så lagade jag maten och det fick bli lax som jag blandade med pasta och någon sås, sjukt gott  :) jag är grym !
pussen

BIG BROTHER

Nu sitter jag här och väntar på att årets big brother ska börja :) men jag har sett deltagarna och dom ser ju inte så roliga ut, vart är alla snygga killar ? :O  
Tror inte bb kommer bli lika grymt detta år som det var förra året :)



Pussen ♥


internet igen

Så nu har Oliver åkt hem och jag har fått tbx mitt internet :)
Idag vaknade jag ganska tidigt av att jag fick ett sms av madelene,hon satt på arlanda och väntade på sitt plan, kunde inte svara för jag har inga pengar :( men jag smsar henne när jag har fixat det :)
Jag somnade om igen men vaknade av att JAG skrek - Darling, grymt högt ? haha gick upp ur sängen och in i duschen sen gjorde jag mig i ordning, nu tänker jag kolla på film innan jag åker ner till flen och fixa lite saker och sen när jag kommer hem så blire att gå ut och gå  :)

Utan internet

Godmorgon idag vaknade jag kvart i 8 :O kul ! Sen så kommer jag vara utan internet så länge som Emils kompis är här, för dom har tagit mitt !


LOOOOOOV

Underbart !
Men det som inte är så jävla underbart är att min fina vän Madelene åker i väg till ett varmare land under lovet :( hon åker på söndag och kommer hem nästa söndag, efter det så har vi praktik i 4 veckor så tänk om vi inte kommer ses på 5 veckor :O! OMFG det går inte !
Hon fyller även 18 år den 22 så jag måste träffa henne när hon kommer hem och ge henne sin födelsedagspresent ;) HAHAHa undra vad det kan vara ... ;)
kommer sakna dig vännen :) men hoppas du fåre trevligt när du är borta och va rädd om dig  :)
DARLING ♥

Freedag och snart loooov !

Sista dagen innan lovet  så underbart ! och sen har vi praktik i 4 veckor så jag kommer inte komma till skolan förns om 5 veckor :)!
hahahah alla har säkert redan sett detta klipp men dom är så sköna :)
HAHAHA ser drogad ut !!

Big brother

Pallar liksom inte skriva något just nu, har inte hänt något roligt att skiva om haha ! men just nu så ligger och och kollar på lite BB klipp ifrån förra året, börjar liksom tagga upp till detta år och big brother börjar liksom om 3 dagar :D wohhoo . hoppas det är några sköningar som glider in och inga stela jävlar som förstör allt !
Godnatt folket 

Sött

Godkväller, nu har jag nattat min lillebror och ska själv gå och sova :) har bäddat rent i sängen och den här gången så har jag tema blå/ svart. MYYYS
Min lillebror hade fixat i ordning en efterrätt till familjen Johansson :) det blev kladdkaka med glass och kolasås / chokladsås ! personligen så tyckte jag att det var för sött så jag åt inte upp men det kunde jag ju inte säga till honom, raringen som har gjort allt :) han var så glad :)! haha !
Idag när vi hade slutat så öppnar jag mitt skåp och ska ta ut min väska, när jag tar ut väskan så ser jag att remmen som man har över axeln är sönder, det var järnet som hade gått av också och hur fan kunde det hända ? jag sätter igång och börjar as garva hahha och då kommer min mattelärare och frågar vad som har hänt, då visar jag honom väskan och börjar skratta ännu mer :) då säger han - om man fick välja en person att ha med sig till en öde ö så hade jag valt dig, du skrattar hela tiden och man hade nog inte haft en tråkig stund :)
Igår när han skulle förklara massa saker i matteboken så satt jag bara och skratta, haha och idag på lektionen så säger han - men Elin du är väl alltid glad :)? självklart så svarade jag - jaa :D !
Bild från dagen igår ;)

Mera mera

Satan vad mycket snö det är ute, hahha så underbart eller hur ;)?
Fick hjälpa mamma att skotta i morse så man kunde ta sig fram till bilen, inte det roligaste och göra men men !
That´s life, we have to live whit it ;)
Aja nu sitter jag iaf i skolan som vanligt, kanske ska plugga lite eftersom att vi har något test senare denna dag.

Älskad ? inte älskad ?

Ibland så orkar man liksom inte längre, det spelar ingen roll vad man säger , eller hur man beter sig allt är bara fel i vissas ögon.

SKRATT

Denna dag har vart underbar ;) satt kvar i skolan och plugga med madelene , mycket trevligt, kalle var väl med på ett hörn han också haha ! Sen så kom madelenes pojkvän  och hämta upp oss, han körde mig till bussen mycket snällt hhaha
hahaha sen så stod jag och lagade mat till mig och min storebror, fick bli potatisgratäng med någon köttbit (kommer inte ihåg vad det heter)
Stackars Emil, han kunde inte äta upp sin mat pga att jag satt och drack "saft" sen så började jag asgarva och råkade liksom spotta ut allt på honom + maten ! HAHAHAHAHHA så jävla kul, jag dör !

Jag fick alla hjärtansdag godis av mamma :)

Paradise hotel

JAAA DOM VAAANNNN HELA SKITEN WOHHOOO
Älskar dom !

Glad alla <3 dag !

Glömde skriva det i det förra inlägget så GLAD ALLA ♥ DAG RARINGARNA !

Snökaos

Fan vad mycket snö det är ute, jag som trodde allt skulle smälta bort men så blev det inte ! HAHA och när jag skulle gå till skolan ifrån stationen så ser jag två cyklar som höll på att krocka , en kille fick slänga sig bort ifrån sin cykel rakt ner i snön, och så klart går jag där i mina tankar och typ bara glor på dom,hahah jädra muppar , dom får fan skylla sig själva om dom ens cyklar i detta väder !
Idag blire väl att sitta kvar i skolan igen och plugga tills min buss går runt 5. Längtar till lovet !

18 .... 20

Fyfan vad svårt det är att hitta något bra att köpa till någon som fyller 18 , eller som fyller 20.
Detta kanske låter knas men jag har typ bara gett bort sex saker till mina kompisar, det är ju iaf roligt att ge bort,men ibland så vill man liksom vara seriös och för min del så funkar det inte !
vad ska jag köpa ?

Mååndag

Godmorgon, usch i morse när jag skulle gå upp ur sängen så var det jätte kallt i mitt rum, ville bara ligga kvar under det varma täcket och sova men det gick inte, får göra det hela nästa vecka.
12,8- ute idag så, känns ju också väldigt skönt att gå i detta väder ifrån stationen till skolan, min buss kommer till stationen 5 min efter att stadsbussen har gått -.- så då måste jag vänta i typ 15-20 min på nästa, då kan jag lika gärna gå..
Nu ska jag gå och fixa i ordning det sista innan vi åker :)
Hejdå !

Sovduellen!

Nu har jag gjort mig redo för att möta sängen i en sovduell, kan bli riktigt spännande ;)
I morron äre skolan som gäller och detta är sista veckan innan lovet, efter lovet så har vi praktik i 4 veckor :) skönt !
Godnatten

Pulka

Hejsan har nyss kommit in, har vart ute i flera timmar med min lillebror och åkte pulka,snowboard och massa annat :) riktigt kul.
Vaknade jätte tidigt i morse av att det var något som SMALL i mitt rum, flög upp ur sängen men det var tydligen inget dom hade ramlat, alla i huset sov så va fan kunde det va liksom ?
Jag ska snart ut igen och kanske åka bob efter en bil eller traktor ;) när man bor på landet så funkar det ju ganska bra haha ! 
bild tagen ifrån google

Hos johanna

Hejsan
Spenderade natten hos Johanna :) vi käka lite tacos och spelade x-box samt kolla filmer, mys !
Snart ska jag åka och jobba sen hem och ha myskväll med min efterlängtade lillebror :) kolla film och äta något gott. I morgon blire iaf plugg sen vet jag inte mer. (:
GAMMAL bild !

HAHAHA

Glömde berätta om idrotten, men denna video säger allt ! Lätt värt att kolla, det kan jag lova er :)


...

Idag tänker jag inte skriva så mycket , det  har liksom inte hänt något så jag ska tvätta bort sminket nu sen sova :)
pussen

HAHAHA fyfan

Har ni sett något värre än detta ? ;).  Det där med saltvattnet är säkert sant...

Denna dag ...

Denna dag började inte så vidare bra som ni kanske har läst tidigare, sen så slutade den inge vidare heller haha !
Som ni redan vet så stannade jag och madelene kvar efter skolan för att plugga, när vi var så gott som klara så skulle vi ta  stadsbussen till station , hahah när madelene skulle gå på den så höger han bussen så hon höll på att ramla, och då tänker ju såklart jag att den kommer vara sådär "hög" så jag tar ett stort kliv och tänkte gå på men då sänker han ju självklart bussen så jag höll också på att ramla in där.
När vi har kommit till stationen så går jag ju så klart ut och börjar traska bort ifrån bussen, trodde att madelene gick bakon mig men hade ganska fel , HAHAHA tror det eller ej men hon fick typ brotta sig ut ur bussen men en tant HAHA båda skulle liksom ut först !
Vi kommer upp på stan och då ringer min mobil, jag hinner inte svara så jag kollar vad numret börjar på och ringer upp , MEN jag ringer till fel person och ba
Jag - Hej
Han- hej det är Andreas
Jag -du hade ring mig :D? eller det kanske inte va du HAHAHAHA ?
Han - em Nej ( lite osäker )
Jag - HAHAHAHA nehe
han - men får jag fråga vem du är ?
Jag - a jag heter Elin , jag är veronikas dotter HAHA
Han - jaha men då kanske det är din mamma som har ringt dig :)
Jag - ja jag får väl ringa hennes mobil, Hej då :D
han - ja gör det hejdå :)
problemet var ju att det inte ens var det numret som hade ringt :O! helt jävla fel, jag råkade ringa upp min MAMMAS chef,(akward )....
(Ringer min mamma i paniiiik och berättar allt samtidigt som jag skrattar. )
Jag står mitt på stan i k-holm och as skratta, då kollar jag på madelene och ser att hon halkar till vilket gör saken värre för då skrattade jag så mycket så jag knappt kunde gå !
sen hände det lite mer men allt kommer jag inte skriva ;)!
Leo i våran klass fyller 18 idag så GRATTIS
våran lärare kommer med 2 stora tårtkartånger, alla i klassen blev så glada :) vi tänker så klart att det är leo som hade det med sig eftersom att han fyller men leo ba - jag har ingenting med det där att göra och då säger läraren - nej det var din pappa som kom med dom , en liten överraskning :) ooh va snällt, då kunde vi sitta där och mumsa på tårta :) och det kan man ju säga att några gjorde fyfan vad dom åt :O!

Usch !

Fan vad jobbigt det är när människor frågar samma saker HELA tiden så fort man träffar dom !
Tex en lärare här på skolan, jag kommer så sjukt tidigt till skolan varje morgon som typ folket redan vet, hon frågar jämt varför jag kommer hit så tidigt, och när jag åker hem om dagarna och blablabla, hon får samma svar hela tiden så hon borde ju lära sig tycker man ! Sen så har jag inte ens henne som lärare så varför bryr hon sig ? det är typ bara för att hon ska ha något att prata om eller ? hmm man börjar ju undra !
(Som ni märker så är jag inte på så bra humör idag..)
Detta är jag !!!

plugg plugg plugg

Hejsan idag så stannade jag kvar i skolan och plugga matte, kom hem runt halv 7, käka lite mat sen så satt jag och snacka med madelene, vi plugga tsm genom skype haha ! I morgon så tar jag väl samma buss hem igen, madelene och jag tänkte stanna kvar och plugga lite mer ! Det är typ bara skolan som existerar just nu, kul liv liksom..
Känns som om jag har fått in en glasbit i foten, gör grymt ont, men jag har liksom inte tid att ta ut den eftersom att jag måste sova !
Mimmi och jag igår !


Trött

Godmorgon är så sjukt trött, somnade på bussen, vaknade i panik pga att jag trodde att jag hade missat att gå av !?
Nu sitter jag iaf i skolan med Madelene som sällskap, på min första lektion så ska halva klassen till begravningsbyrån, jag är en av dom som ska traska dit
Igår var vi på ett krematorium, har redan  vart på ett i skockholm så det var inge vidare kul det heller .
Jag och Alexandra igår :)

Barbiedrogen

Idag i skolan så satt vi och snackade om en barbiedrog ? har ni hört något om den ? det hade iaf inte jag gjort, men jag har läst igenom det lite och det låter helt sjukt ! så nu ger jag även er chansen till att läsa lite om den.

Det börjar bli allt vanligare i vårt utseendefixerande samhälle att vara smal, brun och kåt. Nu finns det ett preparat som ger dig detta. Den kallas Barbie-drogen eller Melanotan. Melanotan är en drog som är rätt vanlig i England och som nu också blivit populär här i Norden, framför allt i Sverige. ”Barbiedrogen”, som injiceras i kroppen, sägs ge solbränna, viktminskning och ökad sexlust - resultaten varierar dock från person till person och några garanterade resultat finns inte.


Lite fakta

Melanotan är ett syntetiskt hormon som injiceras i kroppen för att ge en vacker solbränna som utvecklades på University of Arizona i USA under 1980-talet. Det finns två olika typer av melanotan – en typ I och en typ II. Melanotan är ett helt syntetiskt hormon som framställs på kemisk väg. Hormonet liknar till stora delar ett naturligt hormon i kroppen som produceras i hypofysen, men ger många gånger starkare effekt än kroppens naturliga melanin. Men tyvärr följer ett par biverkningar med på köpet så fort det är något som lovar guld och gröna skogar. Det Melanotan gör är att trigga kroppens hudceller att producera mer melanin. Typ I anses bara mer kraftfull än typ II. Hormonet är enbart effektfullt om den injiceras i kroppen och då är det vanligast med stick i bukfettet  eller i gluteus (sprutorna ska vara försedda med en diabetesnål). Det finns även nässpray och tabletter som man kan ta men dessa har längre verkningstid innan resultatet syns. Effekten av den solbränna som melanotan ger är mycket långvarig. Efter sista injektionen kan färgen hålla i sig i flera månader men du skyddas inte för solens skadliga UVA/UVB/UVC strålar. Så använd SPF 30-50.

Produkten/medicinen/drogen eller vad ni nu vill kalla det är inte lagligt i Sverige eller något annat EU-land. I själva verket är det ett helt okontrollerat läkemedel som inte undersökts ordentligt.
Biverkningar
De vanligaste biverkningarna är kraftiga missfärgningar av hud och läppar. Fläckarna försvinner inte bara för att man slutar använda medlet, många som tagit drogen har fortfarande svarta, missfärgade födelsemärken och ärr på kroppen - och de bleknar inte trots att du slutar ta drogen. Dessutom kan redan befintliga leverfläckar växa och blir mörkare. Flera organ påverkas och kan ge omedelbara biverkningar som illamående, hjärtklappning, ökat blodtryck, tappad matlust och ökad sexdrift. Det finns även rapporter över biverkningar som yrsel, klåda, ansiktsrodnad och vita fläckar på huden. En del har kommit in till akuten efter att använt detta medel med hjärtklappning, illamående.
Tidningen samt sanningen
Läste även på nätet om en mamma vars barn ändrade hela sin personlighet efter använt drogen. I norge höll en 20-årig kvinna att mista livet efter att tagit barbidrogen. Hon fick blodförgiftning vid injiceringen. En annan 29-årig 2 barnsmamma hamnade i koma efter att använt drogen. Norsk läkare varnar alla som funderar på att börja använda drogen med att säga: "Någon tjänar stora pengar på det här och det finns ingen som helst kontroll. I värsta fall kan man få livshotande skador av detta preparat."



Man har i dagsläget ingen aning om vilka långtidseffekter det kan medföra. Men det finns även misstankar om att preparatet gör att man utvecklar hudcancer om man använder det under en längre tid. Produkten är inte godkänd för försäljning någonstans inom EU. Det går alltså inte att köpa drogen på laglig väg i Norden utan den säljs sedan några år tillbaka på utländska hemsidor och på gatan. Men det finns en och annan oseriös plastikkirug som säljer dessa. Vet att det finns några norska plastikkirurger som säljer detta och gör hembesök för det ena och det andra.




Krökning på G

Sitter i skolan med mimmi vi funtar på att dra upp på stan och kirra sprit , blir att supa idag då ! jajjameeen ;)
Drev bara...
Men jag sitter faktiskt i skolan och pluggar med mimmi ;) väntar på min buss som går 20 över 3!
När jag kommer hem så ska jag ta´t lungt, känns som om jag har feber varje måndag ;) undra vad det kan bero på haha !

OMFG

Godmorgon alla raringar, just nu sitter jag i skolan och kollar igenom lite bilder som jag har hittat, madelene kom precis och gör mig sällskap :)
kolla vilka jävla bilder :O vafan är detta !!!

Morrn Morrn

Kul att vakna kl 8.. inte precis vad jag hade planerat men så blev det !
20 - ute också men jag tror jag ska gå ut på en promenad iaf , trotsa kylan lite haha ;)

MINA GAMLINGAR

Äntligen så är dom hemma, jag har saknat dom så :)!

DARLING

Hello my darlings Me and my friend Madelene have started talking English to each other, haha ​​very funny ;)

Aja tbx till det svenska språket igen, nu ska jag fixa med mina naglar sen så ska jag gå och sova , är alltid så slut på fredagarna, inte så konstigt eftersom att jag går upp 5 :)

Hoppas ni har haft en underbar dag i denna kyla, vi har tydligen haft 42 - någonstans i Sverige inatt ! HEMSKT
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14310714.ab
Hejdå Goodbye Vale Näkemiin Au revoir Addio Ardievas Elveda Despedida

Freeedaaag

Äntligen fredag , som jag har längtat. I morgon så kommer mina älskade gamlingar hem, eller a det är så det är planerat men sen kan det bero på hur mycket snö det kommer inatt ! ifall man ens kan köra bil i morgon, nyheterna gick tydligen ut och varnade i morse. 
Bilden tagen ifrån google !

WOHHOO

Klarade provet idag fick VG - fett med skönt ! :)

Test today

Godmorgon antar att nästan alla ligger och sover just nu men inte jag som vanligt ;)! Det är även 16,5 — ute , kommer frysa fast innan jag ens har kommit fram till skolan ?!
Idag har vi prov direkt på morgonen i svenska b, det ska handla om renässansen ? säger det er något ? säger inte mig ett skit men iaf det ska vi ha prov i, kommer inte gå så bra för jag fattade mig inte på detta...
Slutar även sent idag och när jag kommer hem måste jag plugga engelska, städa mitt rum sen kolla på paradise hotel norge :)!

Pussen ♥

AAJJ

HAHAHAHAH asså denna dag ..
För 5 minuter sen så skulle jag gå upp för trappan , jag hör att min lillebror går efter mig och helt plötsligt slår han mig på rumpan så jag ramlar HAHAHAH i trappan så kul... !!
Just nu så ligger jag och snackar med johanna och efter det så äre mat sen plugga :)  senare paradise hotel :D WOHHO (y)