Yoga och dragit bil

Hallå tänkte berätta lite om denna dag.
I morse så hade vi en timmes lektion och då hade vi yoga, ganska spännande ändå haha ! Kändes lite löjligt med de gick säker jätte bra :)
När vi hade slutat så gick Madde, Alexandra x2 och jag upp på stan för Alexandra ska kolla abonnemang :) sen sprang jag på farmor så åkte med hennes och farfar hem, raringarna haha !
När vi kom hem så bytte jag om och sen hör jag hur farfar står och ropar från köket, då hade han kört fast i skogen så vi skulle åka upp med traktorn och dra upp bilen. När vi kommer upp dit så står ja som ett fån eftersom att bilen är helt nersjunken i leran och ja fatta verkligen inte hur vi skulle få bort den !
Farfar tar fram kedjor som han sätter fast i bilen, sen säger han att ja ska hålla den spänd medan han backa traktorn, haha ja står mellan bilen och traktorn livrädd för att ja skulle klämmas ( men spela tuff inför
Farfar )
Kedjorna lossna så han skulle dra bort den bakifrån, ja skulle sätta mig i bilen och styra samtidigt som han backar bilen, jag drar i den där jävla ratten med de händer inget för den va så jävla svår styrd, sen när han får loss bilen så hade jag glömt att koppla ut växeln så de va lite kaos när gubben satt i traktorn och ropa haha ! Bilen kom loss och sen körde jag hem de, satt och skrek för den sladda på gärdet men hem kom vi iaf :)

I morgon är det mösspåtagning och sen är de inte långt kvar kan jag lova :) nu ska jag sova godnatt PUSSS


Solat, bränt ryggen och fiske

Hallå raringar, var ett tag sen nu igen .. Men det händer liksom inget så då är det Inge kul att skriva heller :)

Nu ligger jag i min ny bäddade säng, lyssnar på musik och har precis duschat, älskar denna känsla !

Idag fyller min älskade mamma år , GRATTIS raring :)!
Har även solat hela dagen, sen jag vaknade i morse vid typ 10 tiden tills kl 5, har bränt ryggen och rumpan haha ! Så det ska vara ;) fiskade även med min snygga lillebror, han kasta några gånger medan jag sola, sen ville han ro lite så han rodde runt i sjön haha så ja kunde sola ännu mer :)!
Har klippt gräset med pappa också, vi åkte runt på en varsin gräsklippare haha så himla kul :)
Ska sova nu tror jag Godnatt raringar PUUSSS


Svensk sommar

Vilket härligt väder det blev idag, sjukt varmt och det var 17 grader i vattnet så ville verkligen hoppa i men hade inga badkläder så blev inte så :) låg och sola på studsmattan och det blev riktigt varmt.

Idag efter skolan så gick jag och Madelene till gymmet och träna, så himla skönt, tror de blir gymmet i morgon också :)! Lika bra att hålla igång nu innan skolan slutar haha !
Nu ska jag sova, blev sent igår så är väldigt trött, godnatt mina kultingar PUSS

Bild på mig i morse när ja vänta på bussen


SVERIGE VANN VM-GULDET

Kan de bli bättre ? Skulle inte tro det . DOM FUCKING VANN ! Så jävla snyggt 5-1

Fick torka bort tårar för detta är ju helt underbart , vilket jubel och vilken match , Nu kan jag sova lyckligt
Och min snygga Loui Eriksson kunde ju inte se bättre ut än vad han gjorde när han gled omkring på isen, blev ju helt till mig !

Lovade även Linnea att springa naken runt huset om Sverige vann, så nu äre bara att ta ett vinnarvarv ;)

Ska även sova , är uppe på övertid som jag brukar kalla de haha GODNATT raringar PUSS


Sverige -Schweiz

Sitter i soffan och laddar upp för hockeyn :) kommer nog bli ganska tufft för Schweiz va väldigt bra emot USA igår! Får se hur de går men hoppas på de bästa :D !!

PUSS


USA - Schweiz

SVERIGE vann så klart :) 3-0 och Finland vart så jävla utklassade i mina ögon :)!
Nu ligger jag i soffan och ska kolla vilket lag Sverige får möta i morgon :) spännande !

Har väl aldrig kollat på hockey förut men fan vad kul det är :D !!
Skulle ha mys kväll med lillebror men han får också kolla på hockeyn nu för detta är spännande !

PUUSS


Sverige - Finland

Sitter och väntar på att matchen ska börja :) hoppas Sverige vinner över finnarna !!

Tagga Tagga Tagga !!


Katrineholm

Hallå raringar

Springer om kring här hemma och försöker hitta kläder som ja kan ha på mig ! Ska in till Katrineholm igen och träffa några från klassen :) mys !

Idag har vi solat och spelat fotboll, men mitt ben är cp så kunde inte va med på matchen , så jävla synd ! Ska åka till doktorn nästa vecka nån gång tror jag och kolla vafan problemet är :)!

Aja hörs en annan dag PUSS !


Godmorgon / hockeyn

Tjenare Tjenare alla gulligrisar, sovit bra ? det har iaf jag gjort , blev sent för mig går , va tvungen att kolla klart på Sverige - Canada matchen i hockeyn.
Sverige vann , så sjukt bra men det va jävligt lika, första perioden hade Canada 1-0 och då tänkte iaf jag att dom kommer aldrig komma ikapp, men sen blev det 1-1 och senare i 3dje perioden kanske de va så blev de 2-2, dom fick 10 minuter extra spel och sedan straffar, straffarna blev också jämna och dom fick extra straff och så klart sätter Sverige den :D kan knappt namn på spelarna så vet inte vad han heter men de va så jävla snyggt !!
 
 
Har bloggat dåligt för jag har bott hos mormor denna vecka, morfar är ute på äventyr så har gjort henne sällskap :)
 
 nu ska jag smörja in mig , blir klänning till skolan idag igen, är ju kanon väder än så länge iaf  :)
 
PUSS
 

Sol, målning av hus och mjukglass

Har inte haft tid att blogga nu när jag har vart lång ledig.

Torsdagen spenderade jag med mamma i Eskilstuna, handlade nya skor som jag ska ha på studenten samt nytt mobilskal, men tappa mobilen idag så framsidan sprack ! Lust att börja gråta men vafan löser de ?!

Fredagen pluggade jag lite körkort sen åkte jag med min kusin till akuten, gick väldigt snabbt där inne och fick även chansen att se mina underbara vänner som jobbar där :) hämtade även ut studentklänningen !

Lördagen har jag vart i Katrineholm och köpt vit färg, sen målade jag huset och fick vit färg över hela mig ( och då menar jag verkligen överallt, har hittat färg på både bh och torserna ) sen åkte vi och käka mjukglass samt hälsa på mormor och de var då jag tappa mobilen

Söndagen kommer jag spendera på jobbet, ska jobba 7-16 måste tjäna lite pengar :)

Nu ska jag sova PUUSS


HUMLA !!

Tyckte kommentaren som jag fick i mitt tidigare inägg va så himla roligt, jag skrev  att jag hade krig med ett bi , fick en kommentar av en känslig läsare att det var en HUMLA !  I´m so sorry broo  
 
Kollade faktiskt upp vad skillnaden va på en humla, ett bi och en geting för jag hade så roligt åt detta , skratta med johanna i telen.
Frågade johanna om det ens fanns någon skillnad på ett bi och en geting, då fick man till svar  : Men vafan Elin , är jorden platt eller ....? kul
Ska alla dra skämt om jorden bara för att jag inte viste vart på självaste jorden vi bodde, haha 
 
 
Aja nu ska jag sova godnatt :D PUSS !! 
 
GETING 
 
 
 
HUMLA 
 
Bi 
 

Godmorgon folket

Sitter och ska äta frukost, vet inte riktigt vad jag vill ha men det blir välde gamla vanliga ( dumt att bryta mönstret ).
Undrar även hur vädret blir idag, tänkte ha min långklänning men blir nog inte så!

Har även haft bi krig ! Ojojoj det var en jobbig kamp kan jag lova! Tillslut så fångade jag den med ett glas på golvet så där fick den stå under natten, i morse släppte jag ut den i de fria :)

Det är även visning på husen idag, känns Inge bra att främmande människor kommer och ska gå omkring bland ens saker :0 mina kläder och skor !!!

Aja nu ska jag äta klart sen göra mig i ordning :) PUUSS


Tack raring

Madelene sitter i Stockholm och lyssnar på Bruce :) raringen ringde även mig så jag fick lyssna lite ! Oh tack gullet :D <33


Springer omkring

Hallo raringar hur har ni det :)?
Jag har de bra, ligger i sängen under värmetäcket och myser, sprang nyss omkring i underkläder som en förvirrad mupp! Sen när jag skulle dra ner rullgardinerna ( som är mina riktiga gardiner ) så står jag där i bh och funderar på att min granne kanske sitter med en kikare och tittar haha vafan man vet ju inte, han kanske sitter där uppe i buskarna och kollar vad jag gör om kvällarna! Haha då har han nått att skratta åt iaf ;)

Idag har jag rensat på denna gård eftersom att den ska säljas! Ja jag har inga ord på detta, ska väl torka bort tåren från kinden ! Godnatt PUSS


Fiske och sol

Mina damer och herrar, nu ska jag berätta lite om hur min dag har sett ut :)
 
Vaknade kl 7 av att johanna sprang omkring i rummet, vi snacka ett tag sen drog vi ner och käka frulle , efter frullen så drog vi ut på sjön och skulle sola/fiska, eller jag hade bara en klänning på mig medan johanna tar fullt påklädd haha raringen !
 
Ja började kasta lite men insåg ganska snabbt att jag var sämst på det, kom kanske 2-3 meter ifrån båten  ( om ens det ) men jag fortsatte att kasta och bytte drag, jag tänkte att jag skulle kasta 10-15 gånger med alla drag för att se om någon gav oss en fisk, efter det fjärde draget så gav vi typ upp, johanna låg i båten och sola samt lyssna på musik medan jag kasta lite och hamna i vassen, jag blev irriterad och tänkte fan va dålig du är Elin. Men just då så får jag en fisk på kroken, jag skriker och vevar som en idiot, fisken såg så himla stor ut under vattnet så hade panik, tänkte mest på hur fan vi skulle klara detta.
När fisken väl va vid båten så skriker jag att johanna ska ta upp med men hon svarar att hon inte tänkte det , då fick jag ännu mer panik , jag drar tag i taffsen och rycker upp fisken i båten, fisken hoppar omkring så då blir det krig..jag och johanna emot fisken. vi vann som tur va, jag tar tag i gälarna och vi fotar så vi har bild bevis, när jag väl ska släppa tbx den så får jag ännu mer panik, mina fingrar satt fast i fiskens gälar, det var typ som att dom hade sugits fast där inne och jag kom inte loss, jag skriker på johanna men vad ska den stackarn göra haha !
När jag väl är loss på tappar jag firren i båten och den blir så jävla arg, han sprattlar och kastar sig runt , då jag skriker akta dig den är arg, men vi visste båda två att den skulle tbx i vattnet, vi tröck ner fisken i båten , jag tar ett grepp och kastar tbx den,efter det så skakade jag som ett lös,jag hade så himla ont i magen HAHHA ! 
 
När vi kom upp på land så tog vi en promenad, plockade blommor till min fina mormor och sedan gick vi hem och sola :)!