28/2-11

Hejsan , första dagen i skolan efter lovet :) va väl bra antar jag ;) haha idag va ja väl pratig /skrattig, tror jag har feber mår inte så bra faktiskt :( men vi får se vad som händer under natten höhö !
Idag va ja på apoteket med mormor , ja hämta ut en sak . efter det så skulle mormor och morfar på möte och då satt jag här själv med hundern och kolla på Big brother ahhaha så sköna människor ;) nu ska ja ta det lungt. Godnatt

My lips ;)


SOLSIDAN

Nu ska jag kolla på Solsidan , hahaha det är ju grymt bra fast jag hatar han Ove :O så jobbig människa !!!




Sjuk !!

Usch jag tror jag börjar bli sjuk !! ja mår illa och och jätte ont i huvet , får se om man går till skolan i morgon eller om man ligger hemma ! så idag har ja inte gjort så mycket "/




Jag är så Smart !!

Hejsan idag har man kolla på innebandy :) det var ganska kul faktiskt , så söta pojkar dedär ;) när vi skulle hem från södertälje så sa ja till min mamma som körde att hon skulle köra höger i rondellen , hon fortsatte raktfram :O ja fråga va hon höll på med och då  svara hon ja men ja följer bara efter den där bilen ! jag ba , ja men det är fel väg du måste vända :O men som tur var så hitta hon en annan väg där de bara var vi som körde :o skumt!
Och för ett tag sen så fråga mamma och pappa mig och lite bilsaken :O tex varför behöver man växla ? jag : bara för att inte växellådan ska ramla av :D . men det va tydligen fel HAHAH .




Match

Man kanske ska sova nu , ska upp 05:45 i morgon :O!! jag lova min lillebror att ja skulle med och kolla när han spela match i södertälje, han var så glad eftersom att dom som är 1 år äldre än han fråga om han ville vara med och spela för dom behövde en spelare till :) oooh jag hoppas det går bra för dom ! sen så vet ja inte när ja kommer hem eftersom att mamma ska köra och vi får se om hon hittar hem igen HAHAH ;)<3

hampus och jag för något år sen ;) min älskade skalman :)<333




<3

Idag kom Linnea och Mikaela hem till mig med sallad :) mysigt !! när vi hade käka klart så satt vi bara och snacka i några timmar tills mikaela skulle till bussen :)

Nu ska ja plugga :O måste bli klar eftersom att arbetet ska vara inne på måndag !!





Bilkörning

Kom nyss in har kört bil med pappa, det gick sådär tror jag  haha ;).
Han trodde inte att jag skulle få något körkort eftersom att jag satt och skratta hela tiden (a)! sen fick jag sladd på bilen och då trodde jag att det var kört för oss ;) men eftersom att man är så bra så räta bilen upp sig , vilket var tur annars hade jag fått putta och de ville jag inte !! 
 Det lär nog dröja ett tag innan jag får köra i "stan". 

Efter det så tog jag bort MASSOR med bilder från datan , herregud så mycke kort jag har !! och nu ska jag städa :( ser ut som det behövs (a)




Big Brother

 Ligger här och kollar på Big Brother eftersom att mina nära och kära går och lägger sig, jag förstår inte varför folk går och lägger sig så tidigt när det är lov , ska dom jobba så är ju en annan sak !
Men Mikaela Gustafsson är iaf vaken och är social :)! tur att man har henne hihi (A) <3

gammal bild

                                                

...

Har nyss sluta plugga -.- börja kl 4 idag och sluta nu det låter bra tycker jag , jag skriver om hur en stjärna bildas och när jag blev klar med den och skulle spara så var ALLT borta. kul då var det bara att börja om igen -.- så kul är det inte att plugga men nu är det klart vilken är skönt :D

Idag har jag inte gjort så mycke bara tagit det lungt vilket jag tänker fortsätta med ;)




bilderna på mig och johanna

Tjenare ! Nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå lite fortare eftersom att jag ska till tandläkaren idag :O vill bara får det gjort , jag hatar att gå dit men man måste ju !.
Idag har jag inte gjort så mycket , spela kort med mormor och Emil och självklart så vann jag :) dom förlora 4 gånger var HAHA , så äre när man möter ett proffs ;). efter det duschade jag och nu sitter jag här :)
Efter tandläkaren ska jag jobba så jag kommer nog inte hinna skriva mer här idag !

Nu ska ni få se bilden på mig och Johanna när vi var i nyköping och shoppa HAHA , vi tänkte pröva något nytt om man säger så ;).


Johanna och jag ;)

johanna och jag    

Tjejerna

Hejsan idag så ringde Linnea och väckte mig :O!

Linnea- Hej du hade smsa vad ville du ?
Jag - EEh va , har jag smsa dig ?
Linnea - HAHAH ja ?
Jag - när då :O? och vad skrev jag ?
Linnea - vänta jag kan kolla.. HAHAH ee det var visst Erica som ringde (a).Sov du ?
Jag - nejdå det är lungt :@!!
Linnea- Haha va bra hejdå :D
Jag - mm hej !

Sen träffade jag henne runt 11 och då gick vi och kolla min syn (a), den kanske inte var perfekt (a) men iaf, sen efter det så gick vi kóch kolla glasögon till mig :@. efter det gick vi till bussen och åkte mågra meter till Erica (a) johanna stod och vänta på oss sen drog vi . när vi kom till erica så fikade vi , MYSIGT :) . det var trevligt att alla umgås igen det var ett tag sen "/ hoppas vi kan träffas lite oftare nu.
Nu ska jag kolla på SVENSSON SVENSSON , ha det bra :)



bal      

Senare så kommer bilderna upp som jag och johanna tog när vi var i nyköping

:)

Godkväll ;) tidigare idag så var ja på bio , den var faktiskt bra, något ni borde se haha, sen efter bion då följde hampus med mig och jobba .
kom nyss hem från malmköping, var med pappa när han körde hem min morbror :) och nu ska jag sova för jag ska upp runt 6 i morgon :O , och kl 11 ska jag träffa Linnea , vi ska gå och ta syntestet så jag kan börja övningsköra :D! WOOHO ;)

Godnatt

Bio

Godmorgon :) idag ska jag på bio med min lillebror, det är första gången för han så det ska bli kul !:), vi ska kolla på trassel, jag vet inte vad de är för någon men det lär jag märka. sen så ska jag till jobbet så jag kommer skriva mer i kväll :)!

Igår skrev jag om min knoge HAHAH här kommer det bilder ;) , kanske inte syns så bra men den är brun .

brun knoge


Bion vi ska på


Brun utan sol

Haha idag när jag och Johanna var på stan så prövade jag brun utan sol på ena knogen för att se om man blev brun ! och självklart så blev jag det :O så nu är jag brun på en knoge .. SNYGGT


bilden kommer upp i morgon !

50-års fest */ Johanna

Hejsan jag kom nyss hem från min farbror , han fyllde 50 igår så vi va där idag och fick smått och gott :)! Grattis igen peter och hoppas du får en bra kväll !.

Tidigare idag så var jag med Johanna ! vi tog lite kort som jag kommer lägga upp någon gång ;). Jag handla långa strumpor,mössa, Strumpbyxor och ett paket till Madelene som fyller på Tisdag :)!! HAHAHA undra hur hon kommer ta det ;).
Imorgon så kanske jag ska på bio med min lillebror, MYS ;). jag kommer inte ihåg vad bio:n heter men aja den är säkert bra haha :D.
Nu ska jag kolla på någon film och äta godis Hejdå !:)


Hitta en bild på mina vänner sen nyår antar jag ;)!!







Tomorrow ;)

Imorgon åker jag in till nyköping och träffar min vän Johanna :) oohh det var så jävla länge sen vi träffades så de ska bli skiita kul :D.
HAHAH snacka om att jag och den tjejen har gjort MASSOR tsm hoho !!!

Jag och Johanna sommaren 2010 ;)







Nitendo Wii

Min dag har vart bra , flumma runt hela dagen med Linnea och Madelene :)
Fick tbx engelska provet och sen något från idrotten !
har nyss käkat och nu ska jag spela nitendo Wii :D det är något dans spel och jag känner att det inte är sån dans jag brukar dansa kanske ;) men det ska nog gå bra :)
Senare ska jag kolla film och mysa med min lillebror. I morgon ska jag på 50 årskalas för min farbror fyllde idag.


Grattis peter nu är du gammal !!



Ullalla ;)

Jag och sanna är bäst !!:)




Vi vann!!! :)


Sanna och jag  på mallorca !!




hoho

Kom nyss hem från praktiken :) nu äre 2 veckor kvar tills jag ska dit igen :)!
Ikväll ska min morbror och han tjej komma och äta middag här hos mig och mormor. senare så blire att kolla på svensson svensson Haha, nu ska jag börja duka fram så vi får äta någon gång. jag är jätte hungrig !

Mums


Sent

Hejsan idag fick jag sovmorgon så sköönt ;)! jag började runt 1 idag och slutade 9 , dagen började med att sitta på ett möte :) dom hade något prov , jag och Linnea gjorde det där provet med och vi klarade det nog haha ;)!  efter provet så blev det att åka ut och jobba alltid lika roligt tycker jag ! :) . så idag hare inte hänt så mycket vilket är sköönt.
I morgon börjar jag 7 och det är alltid lika roligt att stiga upp tidigt ;) men sen slutar jag 4 och då blire att gå hem till mormor för morfar åker bort, så då blire en myskväll med henne :)! men det har jag ju varje kväll fast då brukar ju gubben vara hemma ;)!
Nu ska jag sova så jag orkar stiga upp i morgon godnatt !









IDIOTER

Hejsan alla glada :)! idag har det varit en bra dag antar jag (a) lika rolig och trevlig som vanligt ihi (a) när jag kom hem så käkade jag sen gick jag och jobba , nu sitter jag här med morfar och mormor vi ska se på en skräckfilm :)!!



Jag blir så besviken på vissa människor , bara för att man inte lever upp till vissa förväntningar så är man inte tillräckligt bra !:o det är så svagt av en människa att hålla på! men aja det är bara att stå ut!

Sen blir jag så jävla arg på DAMP UNGAR som ska kalla andra barn tjocka , har man ett fel själv så ska man fan inte säga något till en annan !! snart kommer jag gå till skolan och skälla ut både rektorn och ungen! eller gå till ungens jävla föräldrar , för jag skäms inte för att säga sanningen !!



bnm




Kallt :O

Hejsan fan vad kallt det var idag :O 25 - . kul fan vad kul !. men idag i skolan så kände jag mig jätte smart :O jag frågade min lärare varför man inte flög bort från månen om man gick på den :O men hallå som om det bara är jag som inte vet att man kan stå kvar , nej de tror ja ej !
sen efter skolan så var jag med min vän Madelene tills bussen kom :) oo hon är en rolig fillur den människan :).
Nu ska jag spöa min morbror och hans tjej på kort :)!! GODNATT !









Hallå det är ju alla <3 dag idag ju :D ooh glad alla <3 dag på er ( inte för att jag firar det men iaf )

Is

Hejsan min dag började med att emil och hans kompis kom in i mitt rum och frågade och ja skulle ha frukost :o!
sen fråga dom varför jag låg och sov när dom hade vartit uppe och festa och vaknade före mig ?.
efter det så gick vi ut på isen för där satt mamma,pappa, lillebror och mina morbröder och fiska , ni vet när man gör stora hål i isen sen sätter man ner en fisk xD? , jag vet inte vare heter men så gjorde dom iaf (a).
Sen så skulle jag åka skridskor med min lillebror HAHAH ja han som är 8 år kunde åka bättre än mig ! fyfan vad läskigt det var,men jag överlevde iaf som tur är (a).
Nu ska jag gå och göra något vettigt. Hejdå ;)






Natt inlägg

man kanske ska gå och sova snart då :) ska nog kolla på en film innan. Godnatt!



Min söta lillebror :D


roliga snubbar

kom nyss hem , jag följde med mamma när hon körde min bror och hans kompisar på fest haha dom är ju för roliga :)! dom viste knappt vart dom skulle eller hur man hittade dit , sen när vi var framme så viste dom inte vilket hus det var fest i heller , HAHAH.


Nu ska jag lägga mig och kolla på några läskiga filmer hoho :D !





                                         
bnm,

SOOOL

Solen är framme fan va sköönt :)!! snart ska man ut och gå eftersom att man inte behöver plugga idag.
I morse vaknade jag jätte tidigt eftersom att solen kolla in :) sen gick jag upp och käkade frulle och efter det  städa jag , det behövdes såg jag (a).
Senare ska jag nog inte göra så mycket bara ta det lungt :)


Skiit väder

Oooh min dag har vart muppig!! detta väder är skiit jag hatar snö.
Vi hade engelska prov idag i skolan gick bra antar jag :) sen efter det så hade vi omvårdnad och sen slutade vi :) jag Madelene och Mikaela  gick och handla underkläder till Mikaela Finfint :) efter det så gick vi i några affärer sen satte vi oss på bussen och åkte hem hihi :) bussen vinglade fram på vägen, jag och Mikaela var livrädda :o jag hatar att åka buss när det är vinter ! så snön kan typ gå iväg och lägga sig någonstans ahaha :)
I kväll blire att umgås med mormor och morfar mysigt mysigt ;)! sen i morgon åker jag hem till min underbara familj och myser med dom ! Om Linnea hör av sig så ska jag träffa henne men det vet jag inte än :)!!





jagh



OnePice

Ooh jag hittade en jätte fin ja va det nu är ;). dom är grymt snygga jag vill ha !! :D men dom är grymt dyra iaf för min budgett (a)


OnePiece Royal Blå   OnePiece LollipopOnePiece Pink Chess

Snö !

Hejsan den här dagen har vart bra :) jag har varit ganska trött men jag slutade tidigt så det var sköönt :)! jag skulle ha gått till körskolan idag och gjort syntestet men det snöade för mycket så jag struntade i det (uups)
när jag kom hem så spelade jag och mormor kort hihi och jag vann så klart ;) !.
När maten är klar så ska jag gå och plugga engelska :o eftersom att det där jävla provet är imorgon !! önska mig lycka till ;)



Fyfan vad det snöar ute :O jag som trodde det skulle bli vår typ idag kanske :S? men så blev det inte märkte jag ! kan inte all snö bara smälta bort så det blir varmt och sköönt :D






Jag

Kasta vatten ;)

haha jag glömde säga en sak igår ;). jag skrev ju att jag matade oskar i skolan , jag skulle mata han med nyponsoppa,vatten och knäckebröd, när vi hade matat klart så frågade jag oskar om ja skulle kasta vatten på han , då sa han :
Läraren- Elin vet du vad Kasta vatten betyder :)?
Jag- jaa ! :) det betyder att man ska kasta vatten på en :D!.
Läraren-neej! det betyder gå och kissa :) så du sitter och frågar oskar om du ska kissa på han :O ?
Jag - eea va :$? .
Läraren - ja det är så dom äldre människorna pratade förr! så nu kommer du väl aldrig använda det ordet igen :)?
Jag - HAHAHA jo det är klart , ska jag kasta vatten på någon så kommer jag ju fråga innan om jag får ;).
Hur många i våran ålder använder "jag ska bara kasta vatten" när man ska gå och kissa :O? det gör inte jag iaf :O!!!





Praktik :)

Hejsan dagen har vart trevlig och bra , har haft praktik så jag gick upp kl 05:45 men låg kvar i sängen tills 06:00 fan va sköönt det var ville bara somna om igen men så blev det inte !!
När jag kom hem från praktiken så pluggade jag eneglska -.- alltid lika roligt tycker jag (y).
Min lillebror råkade slå mig på mitt lillfinger så för en stund sen så trodde jag att jag hade brutit det men tror det börjar bli bättre :) tuur , visst jag har ALLTID velat ha gips men jag har inte tid att ha det nu eftersom att jag har praktik :o!!. Ikväll så ska jag väl fortsätta plugga om det inte dyker upp något roligare ;).






Jag och madelene :) ooh vilken fin bild !!

Fyfan !!

Jag blir så jävla arg på lärare som inte FATTAR !!  man får en uppgift om att skriva vad JAG tycker är eget ansvar då äre väl utifrån vad jag tycker som jag ska skriva ? det finns ju inge fel i de  , det är ju hur jag ser på eget ansvar :O!! oooohhh blir så arg !!





Tack :)

Jag ville bara säga tack till min underbara vän som gjorde min blogg fin :) <3





gdhsjkdhghwj
Jag :)

Tisdag :)

 hejsan min dag började ju jätte bra !! i morse när jag kom till station så märkte jag att jag hade glömt busskortet det var bara att börja springa och det tog bara 5 minuter haha sen vare bara att gå snabbt som faan tbx till station så man kom med bussen , sen var bussen försenad så vi missade den andra bussen och fick gå .
Efter svenskan så skulle vi ha idrott men jag var inte med för jag har ont i magen så jag och Madelene gick och köpte sallad :) MUMS. Sen hade vi en annan lektion som jag har glömt namnet på hur jag nu lyckades med det :o men då skulle vi mata varandra iaf HAHA och jag fick mata Oskar vilket gick väldigt bra måste jag säga ;). sista lektionen var Jätte tråkig somnade nästan. när jag kom hem vara bara att slänga i sig maten så man kunde gå och jobba :). Nu ska jag gå och plugga engelska för vi har prov på Freedag :o jätte kul !!.


Lite bilder från idag :D

Sallad
Madelenes och min sallad :D 


Alexandra  
Alexandra och hennes SEXIGA frilla ;)


Film tips

Här har ni några bra filmer :D

SKRÄCK
Wrong turn
The Grudge
The Amityville  ( fast den har jag inte vågat kolla på en , har hört att den är bra )
Hide and Seek
Paranormal Activitey
Friday the 13th

Vanliga
The Bonty Hunter
8 mile
Sex and the City 1-2

Serier
One Tree Hill
Solsidan
Sex and the City


Bloggen

Juste jag skulle bara säga att min blogg kommer bli SUPER fin om ett tag HAHA för jag ska få hjälp av en vän som vet hur man gör  ;)



Måndag

Hejsan Idag har det varit en trevlig dag, skrattat lika mycket som Alltid ;)
Dagen började med klassråd där Jag fick vara ordförande, vilket var SKIIIT tråkigt -.- ..
Sen lånade jag madelenes mobil och skulle spela något spel kommer inte ihåg namnet men jag råkade radera  highscore'en och skriker av glädje, jag blev så glad för jag fick högsta poäng  men tog bort det lika snabbt -.-
Sen när jag kom hem med bussen så var jag med min vän Linnea ett tag och gick runt haha ;) nu ska jag och mormor kolla på fredagen den 13:de :O jag kommer döö , vi får se om jag vågar sova i natt ;) <3

Söndag :)

Ooh kom nyss in efter en timmas promenad i solen, känner mig som en gammal tant höhö , men det var sköönt och nu ska man väl plugga inte lika kul kanske men det behövs :(.
snart ska man ner till flen eftersom att det är skola i morgon.

HAHAH jag måste berätta vad som hände mig i fredags :O .. jag skulle gå hem från bussen och såg att något kom emot mig , jag trodde det var ett gäng PADDOR som kom springandes och skulle typ överfalla mig  eller något :O men det visade sig vara MASSOR med löv som kom blåsandes , jag blev rädd för ett gäng löv :O!!!

Solig dag

Vaknade nyss pga solen vilken kanske vad trevligt ! idag ska man väl plugga och ta en promenad i solen :) annars händer det inte så mycket.


Lördag

Jag blev nyss klar med att städa ur min graderob, det blev mycket kläder att slänga så nu måste jag köpa nya (a) ikväll blire mys men familjen :). Senare så kanske det blir en promenad med hunden :)


Freeedag

Hejsan idag blev det ett sent inlägg bara för att jag inte har haft tillgång till internet.

Men idag í skolan så gick vi till någon matte sak för att lyssna på några människor som sa att dom kunde hjälpa oss med matte igenom msn ;) haha om man inte är så smart och fattar igenom text så blire inte så lätt iaf men aja! efter skolan så blev det fika med mina underbara flickor Linnea,Mikaela och Madelene sen gick vi i några affärer och handla lite småsaker ;). efter det så träffade jag min kusin och pratade lite med henne eftersom att det var ett tag sen hon och jag träffades så det var kul.Senare på kvällen nördade jag och mormor SVENSSON SVENSSON haha det är ju så grymt bra ;) och nu ska jag sova för jag är helt slut gick upp halv 6 i morse igen fast jag inte behövde :O och i morgon ska jag SOVA faan vad jag har längta ;) GODNATT alla rara ;)

svensson svensson

Hejsan idag gick jag upp kl halv 6 igen -.- sen drog jag till praktiken men jag slutade tidigt 14:20 så då drog jag upp till mormor och vi kolla på SVENSSON SVENSSON, sjukt bra :)! i morgon blire skola och fika med mina fina flickor och efter det blire att träffa kusinen ett tag :D roligt roligt !


Ny bild på mig

Praktik

Hejsan kom nyss hem från praktiken , hade super kul idag fast jag fick gå upp halv 6 -.- och det blir samma tid i morgon med men vad gör man inte för dom gamla :) idag fick jag mata en vilket var lite speciellt men det klarade jag :)!  skriver senare hejdå

1/2-11

Hejsan, jag hade inte internet igår så jag kunde inte skriva :o men igår hände det inte så mycket , var i skolan och hade utvecklingssamtal i en timma! har aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv tror jag (a) sen åkte jag med pappa hem och var barnvakt till min lillebror ett tag, han lärde mig rita kor HAHAH.

Idag har de inte hänt så mycket bara vart i skolan sen när jag kom hem käka jag och packa sen drog jag ner och kolla på innebandyn och nu sitter jag här ;) ska väl sova snart ska upp halv 6 i morgon..

Godnatt !
jag tänkte lägga ut en bild på mig så ni får se hur jag ser ut ;)